SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5669
15.1.10 23:32

Ahoj holky,

tak nejdriv musim rict, ze jsem z vas pekne nervozni jak uz mate vybrany kocarky a vubec jak mate o vsem prehled. Ja budu resit vsechno az priletime do Cech, coz bude na zacatku kvetna, ale to je taky budem se vsema vitat a pak hledat bydleni a praci (ja teda ne) a pak teprve resit vybavicku, tak se bojim jak to vsechno stihnem. Asi si pak od vas necham napsat seznam co a kde koupit a bude :-) Ale na nakupovani vecicek se tesim. Jen myslim, ze budu muset krotit mamku, ktera uz by nakupovala ted.

Hani vitej mezi nami.

Jinak vlastne nevim na kolik ultrazvuku se chodi v Cechach. Tady na Zelandu se jde poprve ve dvanactem tydnu, takze ja jdu 28.1. Ale ja uz byla dvakrat v 6tt a 7tt, protoze jsem mela silene bolesti bricha, tak aby se vyloucilo mimodelozni tehotenstvi. Nastesti ty bolesti na stedry den presly a moc doufam, ze se uz nevrati…Ted je mi nekdy trochu spatne, hlavne z hladu, ale to je zlaty proti tem bolestem. Takze si to ted moc uzivam. Akorat ten hlad mi dava zabrat, nechci se cpat v noci, tak piju dzus, ale pres den musim jist kazdou chvilku, tak uz mam 2kg vic nez pred tehu. Bojim se, ze za chvili budu hrozne mega. A to bych to chtela udrzet nejak v normalu, hlavne kvuli tomu dlouhemu letu co nas ceka v kvetnu. Uz jste neco pribraly taky? Snazim se nejist blbosti, chute me moc netrapi, tak jim hodne ovoce, ale stejne si uz pripadam jak balon. Dneska zaciname 11tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
16.1.10 08:42

Krásnou sobotu všem!
weru, letu bych se nebála, myslím, že nejhorší by to bylo teď na začátku ;-) nebo úplně na konci. Přehled mám jen díky tomu, že už jednoho prťouse doma mám ;-). Na internetu se můžeš podívat i ty z NZ. A naživo to vyzkoušíš pak. Kočárek jsem minule měla od tety (je o pár let starší než já :lol: a má už tři holky), takže jsme ho od ní koupili asi 4 měsíce před porodem, jinak bych to řešila mnohem později. Kočárek je dobré zařídit trochu s předstihem, pokud chceš nový a máš představu o přesné barvě a tak, aby ti ho stačili objednat a dovézt, jinak ho klidně koupíte i těsně před nebo po porodu, výběr je obrovský.
Ad ty kočárky, asi koupím korbičku k xlanderu a na zimu si stáhnu z chaty i to staré Tako, kdyby se mímu v xlanderu nelíbilo.

Jinak u nás legrace. Damíka jsem kvůli kalamitě nechávala přes týden u našich, nechtěla jsem jezdit autem a nedalo se u nich zaparkovat, bez auta bych práci nestihla apod. Prostě jsem se mohla ustýskat :-( V pátek jsem si pro něj jela a máma se mě hned ptala, jestli náhodou nejsem těhotná, že Dam pořád mluví o tom, že maminka má miminko v bříšku :lol: Tak jsem to nekomentovala, ale asi to budem muste ofiko oznámit co nejdřív. Je to kecka ukecaná :mrgreen: :srdce: Samozřejmě chtěl hned mimi pomazlit, ale to jsem uhrála do autu, máma tam už nebyla a táta nesledoval situaci. Chtěla jsem počkat aspoň do kontroly 27.1. Stejnak už to na mě bude za chvíli dost vidět.
Doma jsem mu ukázala fotku, z tý byl vedle, nejdřív říkal, že to není v mamince, že takhle bříško nevypadá :lol: Pak uznal, že by to tak být mohlo. To je fakt sranda s ním :-D

Dnes půjdeme s koníkem ven, už se těším, asi na něj nejdřív pustím přítele, nerada bych skončila na zemi. Přes týden totiž jezdit nestíhám, dostanu se tam až po tmě a minulý víkend jsme byli na horách.

Omlouvám se za román :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
16.1.10 11:22

Vítám Hani.
Jinak jestli mi roste bříško si nejsem jistá. Zůstalo mi po prvním :cry: Ale rifle nezapnu knoflík a když jo tak je mi hned špatně. Mám těhu lacláče ale musím si koupit ještě normální těhu kalhoty. Ale ty ceny :-x
Co se týče věcí na mimi tak většinu máme až na ten kočárek a chci si půjčit nebo koupit v bazaru ohrádku. A kočárek tím že už člověk jedno mimi měl tak už ví co by se mu hodilo a co vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
16.1.10 20:51

Ahoj holky! Nemám čas Vás pročítat, takže krátce.
Lem, těhu rifle jsem koupila v sekáči za krásných 350kč, obr velikost s posunovacími knoflíky a elastickými vsadkami na bocích. Ale je jich spostu na mimibazaru, i nových do 500 kč seženeš.
Břicho mi vyleze hlavně večer, ale spíš se mi dorovnávají špeky. :think:
Kočár mám schovaný po prvním, starší typ Dorjanu, teď ty nové typy se mi děsně líbí, mrzí mě, že jsem ho tenkrát neprodala. :zed:
Výbavičku mám taky schovanou, pokud to bude holka, tak mám vše, pokud kluk, stačí pár oblečků a pomůže opět mimibazar, a na léto toho nebude potřeba moc. :wink: Tak holky mažu spát, jsem nějaká přejetá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
17.1.10 19:07

Liško a jsi spokojena s Dorjanem? Me se libi Dorjan sport,ale nevim kvuli korbičce, jestli se mi tam prcek vleze v zime s fusačkem. Na netu jsem našla vnitrni miry 76 na 31cm.

Holky ve kterem tydnu vas posilaji na ten velikej utz, ja nevim jak se tomu rekne…genetika, zjištuji jestli mimćo nema downa a podobnou nemoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
17.1.10 20:25

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
17.1.10 20:57

Andrim, obávám se, že naši už mají dík Damovi téměř stoprocentní jistotu ;-) a tcháni možná tuší, no uvidíme, zatím to necháme otevřené :lol:

Já se tak netěším na zítřejší vstávání, je mi pak ještě víc zle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
17.1.10 22:02

Ahoj, Dorjan mám z roku 2006, takže starý typ, spokojená moc nejsem. Ale jezdila jsem s ním hodně, nemá přední kolečka otáčecí, korbička je velká, je tam taška, dá se vyndat, tím se taky získá prostor i na fusak, projel závěje, ale hůř se s ním manipulovalo, hůř zatáčel, ale schovala jsem ho na druhé, budu s ním jezdit do jara a pak golfky. Petruška mi v roce nechtěla sedět v kočáře, takže jsme hodně chodili pěšky, tak snad ti tak dopadne i u druhého. Ale teď bych do nového Dorjanu šla, líbí se mi i ta cena. Tenkrát stál taky kolem 7000kč.
Ne genetiku jdu teď v úterý, to budu ve 12+1. Odběry a pak ultrazvuk.
U nás to, že jsem těhotná už rodina ví, protože jsem na neschopence a už se něco začalo tušit, tak jsme jim to řekli o Vánocích.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
18.1.10 11:32

Ahoj holky, tak po delší době zdravím, koukám, že řešíte kočárky a těhu kalhoty :wink:

Doufám, že jste všechny v pořádku i s bříškama. :huban:

Já ačkoliv mám nahoře už 3 kila, tak na bříšku se to zatím neprojevuje :wink: Ale už pokoukávám po těhu kaťatech, strašně se do nich těším :oops: :oops: :oops:

A kočárek mám vybraný už snad dva roky a sice Slalom Jané, ale budu chtít asi ten z loňské kolekce, ta nová se mi moc nelíbí, protože se mi zdá, že zmenšili korbičku - nevím jestli jste tu již nepsaly :oops:
V sobotu jsem si koupila v Tescu super bodýčka a tepláčky, nejsem pověrčivá a když se mi něco lbí, ráda se potěším :oops: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
18.1.10 19:12

Lucie tak hlavně když jsi si udělala radost. Na první jsme taky koupili hned jak se nám něco líbilo a že toho bylo hodně. Vlastně první obleček koupil táta. No ale teď už to tak neženeme. Ten základ máme a hodně neutrálního tak se mi nic dalšího kupovat nechce. Ale kdyby se nám povedla ta holčička tak se na to vrhnu :dance: Jinak kočár mám vybraný asi rok ale kupovat budeme až v červnu a bude u tchánovců. Na to pověrčivá jsem.
Jinak kalhoty bych taky ráda, ale 1000,– se mi za ně dávat nechce na to že už je nosit pak nebudu a přes net taky nechci kupovat oblečení. To radši vidím a vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.1.10 19:24

Ahoj holky, nevím jestli jsem jiná nebo co, ale připadá mi strašně brzo řešit kočárky. Možná je to těma dvěma potratama, ale já si pořád nejsem ničím až tak úplně jistá, natož abych sháněla kočárek. Pořád trnu co všechno se ještě může stát, každá návštěva záchoda je s hrůzou co by se mohlo stát takže řešit kočár takhle v začátku mi připadá dost předčasný.Jinak doufám že je u vás všechno v pořádku.Lucko já už mám taky nahoře tři kila ale mám břicho fakt hrozný. Zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.1.10 19:46

Ahoj,

LuciL, Jané SLalom bych brala hned, ale je mimo mé finanční možnosti, takže prostě dokoupím tu korbičku a budu se modlit, aby se v ní mimínovi líbilo :-D

Handy. chápu tě. Taky návštěvy záchoda dost prožívám. Poprvé jsem totiž šla normálně na WC a šíleně jsem krvácela. Bez bolesti, ale fakt moc. V nemocnici pak už nic, nevím, co to bylo. A pokud jsi potratila, tak je jasné, že nějaké kočárky tě teď neberou. Však to přijde ;-) Už jsi alespoň za nějakou pomyslnou hranicí?

Dnes jsem byla v práci skoro 12 hodin, tak mám dost, ale zítra si budu moct trochu přispat. Už se těším. Vstávání v pět je fakt na mě moc :-(
Ted si peču stehýnka, tak snad na ně budu mít ještě chuť až se dodělají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.1.10 20:07

Ahoj tutinko, asi máš pravdu když jsem čekala prvního syna tak jsem to asi tak nevnímala, ale po těch předchzích zkušenostech je to asi jiný a všechno tak nějak jinak prožívám a spíš mám pořád strach, než abych řešila kočárek.Nerada bych o mimi přišla znovu i když jsem tentokrát už o něco dál než při těch potratech ale vyhráno asi ještě nemám a tak mám pořád strach. Přeju aby ti ty stehýnka chutnali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
18.1.10 21:35

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.1.10 21:56

Handy Stehýnka byla mňam :wink:

Andrim, pekla jsem v sobotu, jen se mi nějak nezadařilo, buchta se sypala. Každopádně byla vynikající :lol: Ještě teď se olizuju :-) Třeba se blýská na lepší časy a nevolnosti odchází :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí