SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8499
21.1.10 15:00

Handy tak mě bral krev přesně v 10tt., kdy k němu jdeš znovu? jestli budeš chtít ty screeningové testy, aby jsi to neprošvihla :think:
Ale nechci tě děsit :huban:
Co mě říkal, tak ideální na krev je kolem 10tt. a ve 12tt. UTZ, to mi říkala doktorka na genetice, že je vše nejlíp vidět :wink:

Renatiko tak Jasmína se mi teda moc líbí, nám by sice nešla k příjmení,ale jinak je to teda krásné jméno. :potlesk:

Já se taky pochlubím, my máme holčičku Nelu a klučíka Matějíčka (ale toho teda zatím taťka neschválil :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
21.1.10 15:04

Jo a Andrim, dneska jsem na netu znovu koukala na Slalom 2010 a jsem pěkně nalomená :wink:
Jako že spíš asi nakonec půjdem taky do nové kolekce, ještě uvidím, jak se mi bude líbit „živě“. Doba dodání je u nás při objednání 40 dní, takže bych to ráda začala řešit raději v květnu, abychom ho měli raději dřív než později. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
21.1.10 16:03

Ahoj holky,
doufam, ze vsechny vsechno bez problemu a briska hezky rostou :palec:
Vidim, ze se bavite o tehu pukazkach, ja ji dostala od sestricky jiz v 9tt a jeste jsem si mohla z asi peti druhu vybrat.
Mam za sebou prvni nevolnost :poblion: skoro mi vypadli oci z dulku 8-o ted nastesti klid…
Taky jsem konecne po mesici a pul prestala spinit, doktor sice mi dal vit+hor, ale ty jsem nebrala, jelikoz v pribalovem letaku bylo upozorneni, ze nejsou vhodne pro tehotne…druhy den po kontrole se fazolka umoudrila a uz nespinime :palec:
Prekonala jsem i povercivost a koupila prvni setik neutralniho obleceni :dance:
Nekdo tady na foru nedavno poradil k piti matovy caj a je to super, dekuji za radu! :-)
Vidim, ze se ve velkem resi kocarky a co porodnice? Kdy jdete na registraci?

Mejte se krasne :kytka: , M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.1.10 16:19

Ahoj Luci, na další kontrolu bych měla jít právě až 17.2. a to prošvihnu úplně všechno. Nejen krev, ale budu ještě další měsíc bez průkazky. Fakt vážně začínám přemýšlet jestli to nemám zkusit někde jinde. Ale je mi to trošku blbý! Zase na druhou stranu bych nerada něco zanadbala. Řekl mi že se potom mám objednat na ten UTZ na vývojovky ale to je vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
21.1.10 16:36

Handy já byla u doktora v 10t a to jsem tam šlo později takže jsem správně měla být v 9t a dělal mi taky jen ultrazvuk. Krev mi brala až sestřička teď v poradně a ptala se na všechno možný. Taky vážila, měřila tlak a velikost pánve. U mě se chodí pak jen k sestřičce a občas se podívá na mě doktor po nějaké určité době.
Renatiko Jasmína je krásné jméno. Mě by se taky líbilo. Ale na Magdalénku už jsme si zvykli tak snad tu bude ona.
Holky zkoušeli jste nějak vypočítat co budete mít? Tedy jestli to chcete vědět. Já to zkoušela podle toho čínského kalendáře ale ten nevychází (brala jsem to podle prvního prcka abych měla srovnání) a pak jsem našla na netu nějaký graf kde se to počítá podle stáří krve a to mi vycházelo a prý je to i tak možné.
Na to 4D asi taky půjdeme kolem toho 20t a snad to i půjde oznat co to bude.
Jinak já si půjdu taky vyzvednout ten Torecan.
Zázvorový lízatka jsou pro těhotný úplně nevhodný. Povidala sestřička že měli nějaký seminář a tam jim to teď říkali. Že v lékárnách to doporučujou, ale je to blbost. Tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
21.1.10 16:59

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.1.10 17:19

.

Příspěvek upraven 22.01.10 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.1.10 17:21

.

Příspěvek upraven 22.01.10 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.1.10 17:22

.

Příspěvek upraven 22.01.10 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.1.10 17:22
ewulka píše:
ewulka píše:
liška píše:

Srpňátka

• Alihna,28  – MS 5.11, KO 7.1, TP 12.8.2010, (Petřík 2roky)
  • Andrimka, 29let  – MS 2.11, KO 13.1, TP 3.8.2010, (Kubík 3roky)
  • BoruvkaAS, 24let - MS 27.10, KO 25. 1,TP 4.8.2010
  • Dlouhatanka - dvojčátka
  • "Ewulka 34 let- MS 7.11.,TP 14.8.2010,(Nikolas 15 let)
  • Farska - MS 30.10. (Terezka 12let, Andulka 2roky, Viktorka 4,5roku)
  • Kachni - MS 23.10., KO 12.1, TP 9.8.2010
  • Katule 187, 29let - dvojčátka, KO 14.1.
  • Katuskawww, 24let - (Skotsko)
  • LEM, 23let - MS 8.11., KO 14.1. (Matěj 1 a 3/4 roku)
  • Lenkaky,33 - MS 3.11, (Tomík 2roky)
  • Lucie*3, 28let - MS 20.10, KO 2.2, TP 31.7. (Kačí 2 roky)
  • LucieL, 25let - MS 5.11
  • Liška - MS 25.10, KO 17.2.2010, TP 29.7. (Petra 3,5roku)
  • Matea – KO 8.2., TP 30.8.2010
  • Mishaczek – MS 13.11.,( kluci dvojčátka 2roky)
  • Michelle, 26let - MS 7.11., TP 14.8.2010
  • Myšánek - KO 14.1.2010,
  • Ometačka - (1dítě)
  • PetulaV, 24let - dvojčátka
  • Renatika, 36let - TP 20.8
  • tutinka, 29let - MS 14.11., KO 27.1.(Damiánek 3roky)
  • Wercuska, 30 let - TP 13.8.2010, (Nový Zéland)
  • Ywett,27 - MS 27.10., KO 27.1., (Matyáš 2roky)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.1.10 17:26

Ahojky jo jo chodila jsem tehdy k jinému doktorovi, ale loni jsem se stěhovala k nynějšímu příteli a to je ve vedlejším okrese. Na dojíždění by to bylo blbý, ale co teď tady taky nevím.
Lem- když jsi byla v 10 nebo devátém týdnu tak to je minulý nebo předmunulý týden ne? Jenže já bych měla jít až toho 17.2. a když už teď jsem 9+6 tak bych do příští návštěvy propásla všechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
21.1.10 17:54

Handy tak to bych si tam být tebou zavalola a řekla mu, že chci sreeningové vyšetření :wink:
Já věděla že je budu chtít, takže když mě na ě automaticky poslal, tak jsem vůbec neprotestovala, už kvůli tomu, že Triply prý vycházejí často falešně pozitivní a naopak, v cizině se od nich prý dokoce ustupuje úplně :nevim:

LEM já našla na netu 2 stránky na počítání pohlaví, jedny jsou s tím grafem, jak říkáš a druhé tam je tabulka věku maminky a měsíc oplodnění a na obou mi vychází holčička :wink:
Ačkoliv já nevím proč, ale já jsem vnitřně připravená na kluka :oops:

Andrim děkuju za optání, zubařka dobrý, sice mi vrtala, ale zvládli jsme to a zase až za půl roku, ještě před porodem jednou :-( :lol:
A s tím kočárkem máš pravdu, holky ho za ten půlrok otestují a přece jen se bude lépe prodávat.
Teda ještě že tě tu mám. :huban: :-D :potlesk:
A ty ho budeš teda brát taky? Už máte vybranou barvu? já viděla na předváděcí akci myslím ve Španělsku když je představovaly ve fialové barvě, ten se mi moc líbil. Ale nakonec ho asi nedělali, takže bych volila černý s bílým lemem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
21.1.10 18:16

Ahoj,
koukám, že už pomalu přecházíte od kočárků ke jménům :wink: Já se přiznám, že vážně nevím :lol: Minule jsem měla volnou ruku při výběru. Samozřejmě jsme řešili s přítelem, ale byl svolný ke všemu. Nynější přítel je hrozná konzerva a já prostě nechci, aby se mé dítě jmenovalo jako tisíc dalších v okolí (tj. Tereza, Natálka…) Takže budou asi boje :lol: A představu nemám ani já. Myslím, že času dost. Má porodní asistentka mi říkala, že někteří rodiče mají vybraných několik jmen, ale rozhodnou se třeba až na porodním sále, když miminko poprvé vidí.
Jinak Jasmína je krásné jméno :-) a nela taky, jen je jich teď právě spousta. Kamarád má teď čerstvou Valentýnku. Kamarádka Jonáše.

Já se na screening zapomněla zeptat Dr. a sestra řekla, že je čas, takže to ve čtvrtek prostě budu urgovat a uvidím. Kdyby byly tyhle testy ok, už bych na triply nešla. Minule jsem se jen zbytečně stresovala apodstoupila riziku při odběru plodové vody. Pokud to prošvihnem, holt se tomu nevyhnu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
21.1.10 21:43

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
22.1.10 05:55

Holky co je to ten screening a triple testy? Tady je to vsechno trochu jinak, treba na ten prvni ultrazvuk co se chodi v Cechach se nechodi a poprve se jde az na 12tydnu. Ja ale byla uz na sestem a sedmem, protoze jsem mela velke bolesti bricha, tak aby se vyloucilo mimodelozni. Taky mi hned v sestem tydnu vzali ctyri vzorky krve. pristi tyden jdu na kontrolu, budu mit ten utz na 12 tydnu a krev, ale nevim jestli to jsou ty same testy co v Cechach. Dekuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí