SRPEN 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5669
19.1.10 08:07

AHoj holky,

chtela jsem se zeptat jestli sportujete. Ja se citim dobre a delam tak nejak to co driv, ale hodne o tom premyslim. Chodim plavat a na jogu a taky jezdim na kajaku na divoke vode (mame tu leto), ale jen reky na kterych jsem si hodne jista. Moje porodni baba mi rekla at jen nedalam kontaktni sporty a nezacinam nic novyho, ale jinak,ze si telo samo rekne. Akorat behat nechodim, protoze se mi chce strasne curat uz kdyz jenom chodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
19.1.10 09:16

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.1.10 10:37

Ahojky

holky, tak jsem tu dens jen na skok. Přinesla jsem do práce neschopenku, protože ke všem starostem se mi přidal slepák, tak ho zatím doktoři rozhánějí. Tak jdu ležet. Doufám, že jste holky všechny v pořádku, snad i my brzo budeme a s mimiskem to ve zdraví zvládneme. Zatím papa :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
19.1.10 11:29

Boruvko chuděro, tak doufám, že si slepák dá říct a rozeženou ho. Myslím na vás :kytka:

Lem to já jo, já si tu radůstku udělám :oops: :mrgreen:
I když teda taťka taky v sobotu nadhodila, jestli není ještě brzo :roll: Ale já si to dokážu zdůvodnit - v Tescu mají super slevy :lol: :lol: :lol:

Handy nedivím se, že raději kočárky a výbavičky zatím řešit nechceš. :wink: já taky i přes to, že už si něco nakupuju při každé návštěve záchoda s hrůzou kontroluju kalhotky a může za to blbej hematom, tak si dokážu předstvait ten strach, když už ti to někdy dopadlo špatně.
Ale zase já kočárky už řeším, protože jsem nerozhodný člověk a chci so zjistit co nejvíc o tom, který budu chtít, abych se pak za ty prachy nekopala do zadku vzteky, co jsem to udělala za kup :wink: :mrgreen:

Andrim já si právě říkám, že přes zimu byl byla radši za větší korbu,a by mi v ní mimi vydrželo a na jaro ho pak strčíme do sporťáku. Nebo ne? 8-o :oops: Já fakt nevím, myslela jsem že na zimu bude lepší větší korba :oops: :oops: :oops:
A na kočárkování se taky těším strašně moc :wink: :pankac:

Holky tak jsem to s bříškem zakřikla, včera jsem si všimla, že když sedím v práci, že se mě klahoty začínají pěkně škrtit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
19.1.10 13:52

LucieL já taky kalhoty zapnu ale jak si sednu tak mě to škrtí. Tak mám pásek aby mi nepadali a chodím s rozepnutým knoflíkem.
Jinak radost bych si taky klidně udělala a taťkovi by to nevadilo, ale je to zbytečný když neutrálních malých hadříků máme dost že to ani první nějak nestihnul zničit protože něco měl sotva dvakrát jak je toho spousta.
Handy chápu že pro tebe to je ještě zbytečný kočárky, ale zatím jen řešíme, diskutujeme a chceme vědět názory či zkušenosti. U prvního jsem to nějak neřešila a pak jsem koukala co všechno je za další vychytávky na jinejch.
Co se nevolností týče tak ustávají, i když občas něco nesedne nebo nemůžu ani citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
19.1.10 14:49

LEM no, jo vy vlastně máte částečnou výbavičku a budete dokupovat jen něco, že? Jsem trubka, mi to nedošlo :oops: :roll: :mrgreen:
Je fakt že těch neutrálních věciček tolik není a já už se klepu na to, až se dozvíme jestli budeme oblékat do růžové,nebo do modré :wink:
Vybrala jsem si na netu krásný kompletek a mají ho jen v těch dvou barvičkách, tak už bych to nejraději věděla hned, i když je mi jasné, že si ještě pěkně počkáme :roll:
Jinak jak jsem si dřív přála spíš holčičku, tak najednou je mi to jedno. :-D

Na to špatné se snažím myslet co nejméně a zaháním to právě tím příjemmným, a na mě to fakt zabírá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.1.10 16:13

Ahoj

Ahoj holky, vsechny Vas zdravim i Vase briska!!! Tak o kocarku mam predstavy…Libil se mi Chicco Travel System {Na cestovani}, je podle me za rozumnou cenu a vybava se mi take libi…Ale cekam poprve tak snad jsem vybrala spravne…Libi se mi, koupim ho az se male narodi.. Jinak na vybavicku si myslim, ze je jeste take hodne casu. Tady u nas je na miminka toho spoustu… Dokonce i velice levne… Takze to necham az budu mit velke brisko… Jinak ja jsem jeste ani na tom ultrazvuku nebyla, ale uz se teda silene tesim:}}} :jazyk: Jinak jsem jen unavena a brisko se zvetsuje.. Jo a ty zada ty me boli teda silene… Jinak premyslely jste uz o jmenech??? Je to taky hodne brzo… Ale prece jen… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
19.1.10 16:45

-

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
19.1.10 17:26

Andrim, jj, za každou radu děkuju, tak prostě až budem vybírat kočárek, kouknu na oba a rozhodnu se, ale máš pravdu, ta tvoje teorie má něco do sebe :wink: :mrgreen: Děkuju :wink:

Na ten 3D/4D ultrazvuk bych také ráda, ale musím se poptat dr, co a jak, chtěla bych prcka nechat natočit, abychom měli památku :oops:

Mě teď hlavně čeká příští čtvretk sreeningový UTZ a ž se těším, až prcka zase uvidím, jde i taťka, tak to bude zážitek, doufám, že bude hlavně vše v pořádku.
Ty jsi na něm už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
19.1.10 17:59

Ahojky holky mi na kočárky koukali ale je to dost složité pro dvojčata je jich dost ,ale nevíme jaký potřebujeme hodně do terénu bydlíme na vesnici takže… jinak na jménama jsme přemýšleli než jsme zjistili že jsou dvě tak jsme vybrali verunku a Adama no a když nám doktor řekl že čekáme dvě a dvojvaječná tak mám jasno bude to páreček takže jména zůstávají :-D :-D :-D :-D
Výbavičku nemám žádnou a nemám ji mít ani pokom takže budeme čekat až nám řeknou pohlaví mimísků.Jinak mě doktor řekl že tak kole 13 - 14 tt půjdeme na genetiku a 3d utz moooc se těšíme :lol: :lol:
boruvko držímpalečky,aby ten slepák rozehnali opatruj te se.
JInak bříško malinko taky mám chodím hlavně v teplákách chci počkat ještě tak měsíc než si kupím kalhoty na aukru jsme objevila nějakého prodejce poláka a má tam levné těhu věci kalhoty na zimu manžestrákové kolem 450,– tak do toho asi půjdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.1.10 18:10

Ahojky ráda bych sepřidala k prckům co se mají norodit v srpnu.Já mám termín 17.srpna tak nad bude vše bez koplikací :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
19.1.10 19:27

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.1.10 19:27

ahoj

vítám misinku :-)

wercusko, na sport teď nemám moc čas, nechala jsem jen kickboxaerobicu. Jezdíme lyžovat a jezdím na koni ;-)Běhat mě nikdo nedonutí :lol:

holky nedělejte mi tu furt chutě s Jané :roll: :mrgreen:

boru, ten slepák, to je teda síla 8-o Myslím na tebe, ať jsi ok a rozeženou to. Operace by se teď vážně nehodila, ikdyž si myslím, že doktoři teď fakt kouzlí.

My se teď vrátili z práce a od koníka. A taky z procházky s čubí. Mamka mi dnes dovezla Dama do práce, neb jela do Prahy k Dr. Tak jsme se svezli přervaným metrem, takhle plné jsem ho ještě nezažila, málem jsme se nevešli.
Už aby byl víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
20.1.10 11:17

Ahoj holky, kde je kdo?
Borůvko, držím palešky, ať Tě ten slepák nebolí a ať ho rozeženou!!!
Včera jsem byla na genetice, naštěstí je vše O.K., odběry i ultrazvuk, dokonce tam byl náznak pohlaví :think: , ale je na to ještě moc brzo. Prcek děsně povyrostl, mám posunutý termín na 29.7., tak doufám, že mě u Vás necháte… :hug: , takže dnes jsem 12+6. Že bych proto měla tak velké břicho? :think: Dnes jsem ještě byla u své dr, tak je vše taky v pohodě, tak jsem se bála, ale dobré.
Tak holky, dejte vědět, jak se máte. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
20.1.10 11:26

Ahoj holky,
můžu se taky přidat? Termín máme 10. srpna. Já už dlouho nakukuju, ale pořád jsem nějak neměla odvahu se připojit, kdyby to nedopadlo. V pondělí jsem si byla už pro průkazku a na kontrole, všechno je ok, tak snad už bude i nadále. Fotečku jsem tentokrát nedostala:-( Na začátku února jdeme na ten ultrazvuk na vývojové vady, tak prý tam odsud prý bude fotka lepší, tak si mám počkat.

Já jsem momentálně od ledna na marodní, mám už přes dva roky problémy s bolestí hlavy a teď se mi to zas zhoršilo, ale jinak jsem neměla ani žádný nevolnosti. Ale teď večer je mi teda parádně šoufl, mam hlad, ale jak si něčeho kousnu, tak bych šla zvracet, je to možný takhle pozdě?

Borůvko - slepák je nepříjemný, ale dneska už to doktoři operují běžně a bez problémů i v těhotenství, tak se neboj, ale taky bych teď nechtěla jít do nemocnice, tak přeju, ať to rozeženou a máš od toho pokoj.

A všem přeju zdravý miminka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital