Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, chci Vás hlavně pozdravit v novém roce. Nestíhám reagovat, ale koukám, kolik se už přidalo těhulek:-) Všem Vám přeji pohodové těhu a v létě zdravá a šťastná miminka.
U nás zatím snad vše o.k. (úplně se to bojím napsat, abych to nezakřikla), těhu je o cca 2týdny menší, takže bych měla být dnes 8+4 (v metříku to zatím nechávám dle MS) , cukr se stabilizoval, tak snad… Ťuk, ťuk, ťuk na zuby. Údaje jsem hodila do podpisu. Jinak přidávám věk , za měsíc mi bude 33
, to je děs, jak to letí
a se všemy změnamy souhlasím.
Jen dodám Boruvko , že Vám moooooc držím palce, aby vše dobře dopadlo !!!!!!!!!! A je dobře, že jsi se nám svěřila, abychom věděli, čím procházíš a mohli tě alespoň na dálku podporovat.
Hezký večer všem Lenka ![]()
Ahojky, Hugo je „pracovní název“ jako to miminko (Tomík byl v bříšku Kvido) a je to schválně, protože budeme chtít překvápko:-) A jak to máte vy? Budete chtít znát pohlaví miminka? Pěkný večer Lenka
Tak o tom jestli si nechám pohlaví prozradit přemýšlím.ještě nějaký čas na to je, ráda bych měla překvápko, ale nevím jestli to dovedu vydržet, jsem hrozně zvědavá ženská…
U PéTi jsem si to nechala říct, tak ještě uvidíme..jinak taky souhlasím se změnama a mě je 28 ![]()
Ahoj holky, ozývám se taky po delší době..
Zítra jdeme na první kontrolu k paní doktorce (doteď jsem chodila do CARu), tak už nervíky trochu pracují
Střídají se nám „lepší“ a „horší“ zprávy, tak doufám, že zítra to pravidlo prolomíme a všechno bude v pořádku ![]()
U nás je to jednoduché.. pokud by opravdu dopadla dvojčátka, tak bychom určitě pohlaví chtěli znát(teda já určitě
) - už jen kvůli nakupování výbavičky. I tak to bude makačka všechno poshánět (nemám po kom „dědit“
) a pro dvojčátka je to ještě o fous složitější. No, snad třeba časem seženu maminku, co bude likvidovat dvojčátkovou výbavičku, protože všechno nové určitě nezvládneme ![]()
Boruvko, i ja drzim pesticky mamince a at to i Ty s mimiskem co nejlepe zvladas. Verim, ze vsechno dobre dopadne
![]()
Jinak souhlasim s Tutinkou - s uzavrenim diskuze jeste chvili pockat, protoze treba i ja jeste vyckavam s prihlasenim do „Cekame dvojcatka 2010“. Proste mam porad trochu strach, preci jen jsme dost na zacatku a stat se muze cokoliv
Nemáte třeba nějakej zaručenej způsob, jak se tohodle podvědomýho strachu zbavit
? Mně to zatím moc nejde.. ![]()
Ahoooj!
Andrimko,jak jsi včéra dopadla na kontrole??? Hned ráno nakukuji a žádné info. Doufám, že je vše v pořádku.
Katule,myslím, že povědomého strachu se asi jen tak nezbavíš…já se bála celé těhu
. A teď se bojím zase, i když te´d na to není tolik času myslet… i tak si říkám každou chvilku snad je vše o.k..Držím palce na dnešní kontrolu a dej pak vědět, jak se broučkové mají.
Jinak všechny moc zdravím.
Andrimko,super, že je vše v pořádku
. Průkazku mám jinou…takové mimi v lehce modré dece je tam tak čtvrtka mimča.
A s tím tlakem si můžem podat ruku. Mě zatím teda ani neměřili, ale u Kačky mi měřili tlak pak vždy i po UZ. Jsem taky nervák. S tou gentikou se testy dělají snad do 14tt, ale je fakt, že se člověk musí asi brzy objednat. No, alespoň , že jukne na ten UZ
. S tabulkou bohužel neporadím:-(.
A Kubík je teda borec…fakt smekám
…to to naše lvíče se začne vztekat a řvát
.
A co jsi koupila na mimi? Jinak kočárek u Kačky byl u mě kámen úrazu…fakt jsem nevěděla.Pak zvítězil Jané Nomad…sice není do terénu, ale jsem moc spokojená. Jaký jsi nakonec vybrala ty pro Kubíka?
Adrimko,kočárek vypadá moc dobře;-)…ono fakt vybrat je umění. Je jich na trhu straně moc.
S tím testem je to divné…je fakt, že každý mluví jinak. Já byla na krvi i UZ teď v úterý a tudíž 12+1tt. Minulý týden u dr. jsem byla 11tt a ta říkala ať se objednám až na příští týden, že jinak by to bylo moc brzy. A krev a UZ se mají dělat na ráz. Fakt je divné, jak je to všude jiné…
Andrimko,jj, mám celý komplet(korbu, sedačku,autosedačku)…barva je černo-žlutá.
Lucie*3 píše:
Adrimko,kočárek vypadá moc dobře;-)…ono fakt vybrat je umění. Je jich na trhu straně moc.
S tím testem je to divné…je fakt, že každý mluví jinak. Já byla na krvi i UZ teď v úterý a tudíž 12+1tt. Minulý týden u dr. jsem byla 11tt a ta říkala ať se objednám až na příští týden, že jinak by to bylo moc brzy. A krev a UZ se mají dělat na ráz. Fakt je divné, jak je to všude jiné…
Ahoj tak mě nabíral teď 9+1 a na utz mě pozval za 3 týdny, je to fakt všude úplně jinak ![]()