SRPEN 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
13.1.10 08:50

Ahoj holky

nějak teď nestíhám, v práci je toho najednou tolik, že nevím co dřív. Doma se mi to teď také nějak hroutí, nejde o manžela, ten je zlatej, ale o mojí maminku. V neděli jí vezeme k sestře do Plzně a tam jí bude čekat bohužel už druhá operace (má nádor na hypofýze) to je někde uprostřed mozku. :cry: Do teď se držela, byla veselá a říkala, když jsem to zvládla poprvé, zvládnu to i teď, ale včera jí to chytlo a bylo jí zle a brečela mi, že nechce, že chce vidět miminko, že to nezvládne… Mám z toho hrozný pocit. Vím, měla bych se soustředit na mimíška a své zdraví, ale copak to jde? je to moje máma. Moc se omlouvám, že to sem píšu, máme psát o miminkách a tak, ale potřebovala jsem se vypovídat :cry: Ke všemu mám dnes po probdělé noci zvláštní pocit v podbříšku už 2× mi tam tak louplo, nevím co si o tom myslet, ale nešpiním, tak by to snad mělo být vpohodě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
13.1.10 09:40

Boruvko,drzim palce at to s tvoji mamkou dobre dopadne. Doufam, ze nejsi moc ve stresu. Ja se taky bojim takovyhle starosti, tesne predtim nez jsem otehotnela mi zemrela nejlepsi kamaradka, strasny porad na ni musim myslet a vim, ze bych mela vic myslet na mimi, ale nekdy to nejde. Doufam, ze vsechno dobre dopadne.

Jinak z Noveho Zelandu se do Cech chceme vracet naporad, ale vratit sem se muzem vzdycky. Ale ja uz se moc tesim domu. Po ctyrech a pul letech! na navsteve jsme za tu dobu byli jen jednou a ja byla nadsena. Zeland je nadherna zeme, hodne jednoduchy zivot, ale ja chci mit deti doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
13.1.10 09:42

Ahoj holky :mavam:

Boruvko s maminkou mě to moc mrzí a budu vám držet palečky a myslet na vás, aby vše dobře dopadlo.
Ty se hlavně drž a snaž se být statečná a silná, kvůli mamince i fazolce.
A klidně sem svoje starosti a trápení napiš, vždyť to že máme společný měsíc porodu ještě neznamená, že se nemůžem vzájemně podporovat v jiných radostech, nebo naopak trápeních.
A o miminko se neboj, určitě je v pořádku. Mě v bříšku občas taky zabolí víc, myslím, že je to tím,jak se děloha roztahuje a dějou se tam ty změny. :wink:

Z tohohle důvodu bych byla pro uzamčenou diskuzi, do které bychom mohly jen my. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
13.1.10 09:45

Zapomněla jsem přivítat Mateu:

Ahoj mamčo, koukám, stihla jsi nás opravdu na chlup :wink:
Nechodila jsi náhodou do Nově snažících? Myslím, že když jsem začínala já chodit na emimi a hledala, kam se přidat, že jsem tě tam zahlédla a nějak si tě zapamatovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
13.1.10 09:52

Borůvko,to je mi líto …a jasně, že jsme tu od toho, aby jsi se mohla vypovídat. A kdy by měla jít maminka na operaci??? Moc budu držet palce!!! Chápu, že tohle je opravdu hrozná situace. Klíďo se nám tu vypiš…od toho jsme přeci tady.

Andrimko,já dostala průkazku úplně jinou než s Kačí. Tak pak písni, jakou máš;-)…jsem zvědavá :oops: . Jinak držím palce na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
13.1.10 09:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
13.1.10 11:40

LucieL jojo, to budu já :lol: :lol: ještě tam s holkama kecám :wink:To mě těší, že jsi si mě zapamatovala (snad jen v dobrém :jazyk: :jazyk: )
Jinak děkuju za přivítání, je pravda že jsem tu jen o chlup :-D polde PM je termín30.8 a podle velikosti mimíska 31.8, tak jsem zvědavá jestli se nenarodí 1.9 a půjde rovnou do školy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
13.1.10 12:37

:kytka: holky moc a moc děkuju za podporu, (jinak 20 jde na neurologické vyšetření 25 na magnetickou rezonanci a do 14 dnů by měla jít na operaci, tak uvidíme. Budou jí to dělat ve FN Lochotín MUDr. Vacek a MUDr Bešta). … jsem také pro uzamčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.1.10 13:03

po dlouhé době

Ahoj holky, zdravím Vás po dlouhé době nějak jsem se na net dlouho nedostala nebo jen letecky.U mě všechno zatím v pořádku, zítra začínám 11 týden a 28/1 jdu na genetický ultrazvuk. Těhotenské obtíže hlavně ty ranní už přestaly tak snad si to těhu konečně začnem užívat. Prukazku už mám vystavenou, takže už mám i řidičák na tens vůj stav :-D :potlesk:
Borůvko držím palečky, ať to maminka zvládne a vy s ní…jinak na neurochirurgii jsou moc šikovný doktoři. Pár jich znám osobně, ale už je to delší doba, co jsem tam pracovala.
Mějte se všichni moc dobře a ať se těm našim miminkům v bříšku moc dobře daří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.1.10 13:58

Holky, tak úplně zírám, kolik vás přibylo, je to super.
Sem tam sem nakouknu, ale jaksi schází energie cokoliv psát. Jsem ráda, že zvládám toho našeho teroristu. Bojujem se sněhem, do toho nočníkujem, takže komedie :roll: Navíc jsem šíleně unavená a pořád bych spala, ale to je asi normální.
Jinak souhlasím se všema změnama, který jste navrhovaly - smazat //, MS; přidat věk (mě je 27), pohlaví; tabulka bude určitě zajímavější a přehlednější! Jen nevím, jak prakticky funguje zamknutí skupiny, ale větší intimčo nebude na škodu :palec:
Opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
13.1.10 14:08
Matea píše:
LucieL jojo, to budu já :lol: :lol: ještě tam s holkama kecám :wink:To mě těší, že jsi si mě zapamatovala (snad jen v dobrém :jazyk: :jazyk: )
Jinak děkuju za přivítání, je pravda že jsem tu jen o chlup :-D polde PM je termín30.8 a podle velikosti mimíska 31.8, tak jsem zvědavá jestli se nenarodí 1.9 a půjde rovnou do školy :lol: :lol: :lol:

Jj, jen v dobrém :wink: Chodila za váma myslím i Smoulinka, že? Ona je i u nás ve snažilkách, i když jako snažilka to zapíchla první :pankac:
Tak to ho snad vyženete do konce srpna, ať může slavit narozky ještě o prázdninách......a opíjet se do němoty :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
13.1.10 14:18

Jo, šmoulinka k nám chodila, a dokonce už má po porodu, má holčičku Josefinku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
13.1.10 16:40
Matea píše:
Jo, šmoulinka k nám chodila, a dokonce už má po porodu, má holčičku Josefinku :lol:

Jj, takovou malou berušku :-D Konečně jsou holky spolu :potlesk:
Taky už se na to těším. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
13.1.10 19:54

boru, s mamkou je mi to moc líto, držím palce, není to nic moc, tohle zažívat. Sestřence v těhu umřel brácha a nakonec rodila o měsíc dřív, přestože vypadala, že je ok, tak to na ní vliv mělo :-( Tak se drž ;-)

ještě vložím celý obrázek z pondělka. Jsem nějak nezvládla…Ale oproti těm vašim tedy nic moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
13.1.10 19:55

Se zamčením bych ještě počkala, z vlastní zkušenosti vím, že některé budoucí maminky si nás začnou hledat později ;-)
a Andrim, nevím, asi jsem napsala špatný věk, ale jsem ročník 80, takže už mi je 29 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí