Poradna duly
Jana Čurdová
slova jsou zbytečná, snad jen opatruj se a držím palečky ať se brzy vrátíš s radostnou zprávou. ![]()
Pájunko, je mi to strašně moc líto. ![]()
Drž se, přeju ti hodně sil a brzo zase zdravou fazolku v bříšku.
To je strašný......
Srpňátka
Pájunko,ach jo:-( ani nevím, co na tuhle situaci říct…snad jen, když budeš mít chuť, tak přijď a vypovídej se…drž se!!! A přeji brzy nového bojovníčka v bříšku!
Borůvko,super, že je Ti líp…jen tak dál. A už žádné nemoce.
Andrimko,Dnes jsem 13+1tt, ale teď nevím 2trimestr začíná později? Já myslela 13tt. Dle MS jsem , ale o 4 dny míň, takže vlastně ani nevím. Metřík si udělám jen, co budem mít po genenetických testech a řeknem to rodince. Snad bude vše v pořádku. Už bych to tak chtěla mít za s sebou.
Luci, Kačka sněhu užívá, ale boby jí teda moc nebaví, tak max. na ně házet sníh
. A já jsem po chvilce venku zmrzlá uf…Už se těším na jaro
. Jinak já taky baštím jen listovku. U Kačky jsem brala vitamíny a byla veliká 4,3kg, tak mi teď i dr. říkala ať neberu.
Tutinko, jezdíte na hory na chalupu?
Jinak mně je 28 po porodu 29…to to letí
.
Jo a holky, dnes jsem byla u mé dr. na gyndě a mám průkazku
. Termín dle MS mám 31.7. …, tak doufám, že můžu zůstat. Už se mi od Vás nechce a dle UZ ještě dřív.
Andri, za mě říkám, že věk klidně můžeš dopsat.
Taky jsem si říkala, jestli se za nějakou dobu nenencháme zamknout, co vy na to?
Luci já co mám tabulku tak 3 měsíc tu končí 13+2. Já ho podle ní minulý týdne začala ![]()
K těhu průkazce gratuluju, já se na ní taky hrozně tešila a teď jí pořád zkoumám
![]()
A děkuju za radu s těmi vitamíny, toho já se právě bojím, že bude prďola velký
Už jsem to slyšela. ![]()
děkuji, snad už jo. To je jasný, že tu s náma musíš zůstat
Jinak jsme také pro zapsání věku
Luci, Andrimko,aha no vidíte…díky za vysvětlení. Já to moc nestudovala, ale dostala jsem u dr. časopis a tam je popsaný každý měsíc a píší, že ve 13tt vstupujete do 2trimestru. A psychika asi zafungovala a už mi není tolik špatně…
, tak jen doufám, že je vše o.k..Znáte to nic mi není dobré…nevolnosti obtěžujou a když nejsou tak jsou pochybnosti
.
Luci,já si myslím, že u mě ty vitamíny na to vliv moc neměli i já byla obřík 4,5kg, ale člověk nikdy neví. Ale myslím si, že ta listovka je asi nejdůležitější.Průkazka je super…mám jinou než s Kačí…, tak jsem taky studovala
.
Jsem ráda, že mě tu necháte
!!!
Ahojky holky. Tak já už jsem konečně v pohodě a už mi ani není tolik špatně jako předtím. Možná když to vezmu ve srovnání s nemocí tak už mi to ani nepřijde.
Co se týče seznámku tak věk klidně psát můžeme. Mě je 23.
Jinak na kontrolu jdu až ve čtvrtek. Kvůli nemoci jsem nemohla a chtěla jsem zítra a to nemám hlídání a ve středu tam zase není dr. Tak snad to bude všechno v pořádku. Mám z toho docela strach. Poprvé a vlastně naposled viděl jen malou dutinku (já nic) ale říkal že jsem gravidní jen hodně málo. Tak snad to bude v poho.
Taky jsem za napsání věku ![]()
Vitamíny - Babyplan od Centrumu a listovku - kolik jí berete? Snažim se denně si vzít 2×400ug. A jeden šumák Magnesia.
Dnes jsem absolvovala neplánovanou kontrolu u gynDr, protože jsem si uvědomila, že už špiním skoro měsíc a půl a že jsem mu to naposled neřekla. Dělal mi UZ, všechno v pořádku, a předepsal mi vitamíny a nějaký hormon na tvoření placenty. Prý, že nemám číst příbalový leták, že v něm je, že ten hormon namají užívat těhotné ![]()
Nevolnosti - jsem v 10týdnu a ani jednou jsem nezvracela, občac mně trocha napne, ale to se spraví, když se najím. Celkově mi vůbec nic není, jakobych ani nebyla těhotná ![]()
Holky, a chodíte jěště do práce? Doktor mně chtěl na první kontrole poslat na PN, což jsem nechtěla. Pracuji 14h/denně, ale je mi to umožněno hlavně tím, že moc příznaků zatím nemám ![]()
Přeji všem hezký večer ![]()
No já taky trochu špiním ale jen málo, není to ani krev. Štve mě že jsem tam nemohla jít jak jsem měla. Tak se mějte.
Holky ja zobu calibrum plan a zavadim si utrogestan na udrženi. Jestli budete psat do popisku vek tak to vypada,že jsem nejstarši budouci mamina 36 let.
Ja jsem taky špinila a bylo to kvuli tomu,že jsem mela menši hematom a vstrebaval se mi, potom maš takovy hnedavy vytok.
Pajo je mi lito čim si prchaziš, ja jsem mela jedno biochemicky tehu a zamlkly teuhu 7tt tak vim jak se citiš. Odpočin si, dej si menši dovču a vrhni se do delani miminek