Poradna duly
Jana Čurdová
Kachni píše:
LucieL, no, já jsem objednaná na 14:45, tak nevím, zda to stíhá, on musí být v práci (jezdí se služebním autem) do 15:30, aby to auto vrátil a taky nevím, jak bude mít práci. ale když už to vím takto dopředu. jenže on se mi nějak zdráhá, asi se s tím ještě nesmířil. ráno nemám skoro bříško a večer jsem jak v pátým, jsem nacpaná jídlemtak se mě u telky vždy lekne. tak nevím. ještě se poradím s kámoškama, co už mají děti. on je určo pak další utz, v kolikátém týdnu asi? nevím, tak bych ho vzala až na ten, to už tam bude víc vidět. já se bojím, že když mu řeknu, ať jde teď se mnou, tak bude řvát, že nevím, co bude zítra a co za měsíc už vůbec ne. ach jo
Vidím, že tvůj chlap taky rád pánuje dopředu, to je jak ten můj.
Jenže já se teď radila s těhulkama a na tomhle UTZ je prej mimi vidět nejlépe, má tam ještě hodně místa a je tam vidět celé, takže ho tam asi dokopu. ![]()
Pak prý už jsou vidět jen čáasti, že už se na obrazovku celé nevejde ![]()
Můj to taky ještě tak neprožívá, ale když jsem mu včera volala tak se hned ptal co u doktora a když jsem mu říkala, že už jsou vidět končetiny, tak říkal, že to je super.
Jako už to přijal jako fakt, ale pořád o tom ještě sám mluvit nezačne, tak nevím,jak se bude tváři, že má jít se mnou na UTZ. Ale já mu řeknu, že tam všechny maminky hodí s tatínkama, že sama nechci
![]()
LucieL, myslíš, že bych mu to měla říct, ať jde se mnou? no, když nepůjde, tak se asi naštvu, znám se, ale pak se uklidním. ale mohl by si na mě ten čas udělat, že jo.
jé, za chvíli budu muset začít vařit oběd, uf
zkusím to, ale nedoufám. ještě se poradím s kámoškama a jak znám moje rodiče, tak určo do něj budou vrtat, ať jde se mnou.
jedna moje kámoška říkala, že ten její s ní byl jak na prvním utz v 7tt, tak i pak ve 12tt. to je otec, co?
on asi ten chlap nechápe, že je to moje první dítě nebo co, ale i jeho a že to celé břímě nesu já. on sice taky, ale na sobě fakt rozdíl nepozná, to já co celý život bojuje za krásnou postavu, to teď všechno háže za hlavu kvůli tomu mimískovi ![]()
No Kachni já to teda zkusím ho zpracovat. Ale výsledek mám taky nejistý. ![]()
Mě taky štve, že má takový přístup, i když jak byl zezačátku spíš v šoku, že už to přišlo, tak teď už je vidět, že se s tím smiřuje a bojí se o nás. Jako není mu to vyloženě jedno, ale pořád je spíš pasivní a já ho do ničeho moc nutit nechci. Ale ten UTZ je prý fakt zážitek, že nemůžeš ani dýchat.
Ale každopádně když nebude chtít jít on, řeknu mojí mamce, jestli nechce jít kouknout. Ne že bych tam sama nechtěla, jen se o ten zážitek chci s někým podělit ![]()
LucieL no vidíš, to mě nenapadlo, když bude mít moje mamča volno, může jít se mnou aspoň ona. taky se chci o to podělit ![]()
zlepšila jsi mi náladu, díky!
začíná mi být špatně, musím něco sníst.
Ahojky holky. Tak po svátkách jsem zpět. Byli to tedy strašné svátky. Jinak všem přeji všechno nejlepší do nového roku a hlavně zdravá miminka.
Mám nějaké střevní potíže a ne a ne to přejít. Přišel s tím manža, ten už je v pohodě a začala jsem zvracet já (ale jinak než jen těhu) a ještě průjem. Už mě to neba
Jen doufám že mimi bude v pořádku. Prvně ho doktor moc neviděl a zítra jsem měla jít na sono ale radši počkám na příští týden když jsem nemocná.
No takže u nás jsme si svátky moc neužili.
Kachni to jsem ráda, že máš lepší náladičku.
tak se pěkně nadlábni, já už se musela najíst před hodinou, protože se mi zvedl žaludek, což se mi běžně nestává. ![]()
LEM doufám, že se z toho brzo „vylížete“ a mimi bude v pořádku. Ty střevní chřipajzny jsou hnus, ale v této době asi lepší než obyčejná chřipka, nebo hůř mexická ![]()
Tak se hlavně držte a odpočívejte ![]()
jsem na tom jako LEM, ráno jsem se probudila s bolestí břicha, ale jinou než obvykle a během 10 minut jsem začala okupovat záchod, v noci jsem naspala pouze 4 hodiny. Chtěla jsem zůstat doma, ale mám něco důležitého dodělat v práci, tak jsem musela naklusat. Je mi na nic. Spala bych a motá se mi hlava i břicho
Jen se bojím,aby to nemělo vliv na mimíska ![]()
U doktora jsem byla a prohmatal mě a dal mi jediný kapky co teď můžu ale je to pěknej hnus. Bolí mě to jen nahoře. Dole naštěstí ne. No jo, už je mi zase zle tak já jdu odpočívat. Manža je venku s malým.
Holky, pryč s chorobama! Držte se.
Kachni, mě doporučovali vzít chlapa na ultrazvuk ve 20. týdnu. Myslím, že se tomu dokonce říká (nebo spíš před 3 rokama říkalo - to to letí
) velkej ultrazvuk, měl by být detailnější a mělo by zřetelně být vidět pohlaví dítěte.
Ahoj,
Lem vítej zpět ![]()
Farska, Dam taky měl být prosincový a pak si pospíšil a je to listopaďáček a v diskuzi jsem zůstala v prosincové ![]()
LuciL,Viktorii jsem měla přichystané pro holčičku, vybrali jsme ji ještě před amniem, jen klučičí jsme pořád nevěděli, tak jsem říkala, že počkáme, až po amniu budem vědět, co to je. Samozřejmě chlapeček
Tak bylo další uvažování… Lucie je určitě pěkné jméno, ale opravdu nemám ráda pojmenovávání po rodičích. Mě se mé jméno nikdy nějak nezamlouvalo, smířila jsem se s ním až někdy na gymplu, předtím jsem chtěla být Zuzana
Přišlo mi hrozně divné, že budu Lucie i ve stáří, prostě starších Lucií moc není ![]()
Lara mazel je, ale jen když se jí to hodí, ale je opravdu zlatá (mmch tohle jméno se mi hrozně líbí, kdyby se tak nejmenovala hafina asi by ho vyfásla případná holčička, Dam chodí do školky s Larou Izerovou, dcerou Izera, jméno prý vybíral tatínek a maminka se s ním nechtěla smířit
)
UTZ ve 12tt myslíte? ten , kde je ještě vidět vše? Přítel na ten první UTZ jít nemůže, bude v práci, na příští se objednám tak, aby mohl jít taky. Teď už se těší na fotku ![]()
Na amniu jsem byla v Gennetu, ale výsledky tedy byly asi za tři týdny, a to bylo šílené čekání ![]()
Ahoj holky!!!
Jsem dočetla, ale moc si nepamatuji…
Luci, Kachni,já manžu brala na UZ asi 4× za těhu a řeknu Vám, že ač chlap, jak hora, tak byl tak krásně dojatej…byl strašně unešenej, jak viděl, jak se prcek vyvýjí. Fakt ten UZ udělá hodně…oni si uvědomí, že ve Vás opravdu roste človíček. A já doporučuji taky 12tt je tam mimísek celej a je úžasné vidět, jak se vrní, mává no úžasné. Tak holky ukecávejte. No a 3D je pro mě naprosto neuvěřitelné…taky moc doporučuji. Jsem se trochu unesla
.
Lem,ty jo koukám, že u Vás teda svátky nic moc…ať je brzy líp!!!
Borůvko,ty se opatruj a zítra žádná práce.
Tutinko,ty jsi měla teda akční den…trochu se šetři, jo;-).
Dneska byl asi divnej tlak…mně se hrozně motala hlava. Vůbec to nebylo příjemné.
Víc si nepamatuju…tak dobrou noc!!!
holky, dnes je mi už mnohem lépe. JEn jsem zjistila, že mé milované banány budu muset na nějakou dobu odložit. Jsem si teď jeden dala a nějak mi to nesedlo
Ohledně toho UTZ vůbec nevím kdy tam manžela vezmu, ani nevím jak se na to bude tvářit
Holky chtěla jsem se na něco zeptat, ale trochu se
Jde mi o sex v těhotenství, protože nevím jestli je to normální, ale já teď nemám vůbec chuť
Je to normální?? ![]()
Tutinko já právě také nemám ráda pojmenovávání po rodičích a nikdy bych to neudělala, i když tatínkovo jméno se mi moc líbí a kdyby ho neměl právě on, určitě by ho vyfásl náš chlapeček ![]()
Lara je moc pěkné jméno, to s tebou souhlasím
A Izer už má holčičku ve školce? My ho potkali v ZOO v Praze a to tlačil kočárek, no moc mu to s ním slušelo,a si jako každému chlapovi
Tak jsem chtěla říct, že to je hrozný jak ten čas letí
![]()
Jinak my právě měli pejska rotwailera a taky to byl strašnej mazel. Bohužel jsme ho v listopadu museli nechat odejít, protože byl dlouho a vážně nemocný a v kombinaci se stařím nám ten boj vzdal
No a nechal nám tu po sobě dárek v podobě prcka ![]()
Luci mě to je úplně jasné, že pohled na toho mrňosuka chlapa dostane a naplno si uvědomí, že tam prostě je a co už umí. ![]()
Jinak se musím pochlubit, že jsem se včera na ten UTZ ptala v obavách jak se bude kroutit a nebude chtít a ještě jsem ani nedovysvětlila důvody, tak řekl, že půjde. To mě teda zase dostal ![]()
Tento týden mě vlastně vůbec nepřestává překvapovat co se mého těhu týká
![]()
A ten tlak jsem včera pocítila taky, bylo mi celý den blivno a cítila jsem se taková malátná. Taky jsem říkala, že to bude tlakem, tak jsi mi to akorát potvrdila ![]()
Snad už nám dnes bude lépe, že? ![]()
Borůvko z mého pohledu je to naprosto normální, my od té doby co vím, že jsem těhu se milovali myslím 2× ![]()
Vůbec nemám náladu a taky se bojím, jak jsem měla ten hematom, tak jsem taková pořád vyděšená ![]()
Tak myslím, že nemusíš mít strach, že by to u vás bylo nějak vyjímečné, budeme minimálně 2, které to tak mají ![]()
Jsem ráda že už je ti líp.
![]()
jé tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama
Promiň
Ale chápu tě, že se po tom hematomu bojíš riskovat. Už se moc těším na pondělí, snad bude naše
v pořádku. Manžel se mě pořád ptá, nebolí tě něco, pojď si lehnout, nechceš čaj, nemáš hlad? Je zlatej, on ví, že přes ty moje ledviny to je na houby, tak se moc snaží mi maxilálně pomáhat. ![]()