Poradna duly
Jana Čurdová
tak neschopku mi dal obvoďák, na 14 dní, to mi stačí, to už potom v práci povím. to už budu dle utz 11tt, takže už to stejně začne být vidět.
asi si udělám dva grafíky, nevím, jeden dle ms a druhý utz
Tak jsem neodolala a taky vytvořila metříky
Snad budou fungovat.
Kachni, super, žes dostala neschopenku. Drž se!
U prvního těhu jsem byla děsně nezodpovědná. Tahala jsem v práci palety jako by se nechumelilo. Naštěstí mě šéf chodil kontrolovat
A po 20. týdnu po amniu jsem byla na neschopence. Už jsem doma taaak dlouho
Ale zase jsem byla v klidu, všechno jsem si v pohodě nachystala. Nevím, jestli i díky tomu je Maty takovej pohodář.
Jak moc souvisí pohodový těhotenství s pohodovým dítětem? Co si o tom myslíte?
Ywett díky, potom už to bude lepší. pak už jen ten nepříjemný pocit, až to řeknu vedoucí. aspoň na mě pak nebude řvát a být zlá. to by ani nebyla ženská. nebudou pak na mě takový nároky. to se pak u mě dveře netrhnou a všichni budou gratulovat
![]()
Kachni, mě šéf mile překvapil. Je to taky malinko „tyran“, nároky na mě měl pořád stejný, akorát mě fakt hlídal, abych to nepřeháněla, netahala těžký palety a nadával mi, že nemám nosit rifle, ale v pase pružný kalhoty nebo lacláče. Taky jsem se bála přiznat, že jsem těhu, ale zareagoval fakt skvěle. Teď mít radost asi nebude ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím z posváteční dřiny v práci
![]()
Zdravím nové těhulky a přeju pohodové těhulkování. Mám radost, jak se krásně rozrůstáme, až se tu začínám ztrácet
![]()
Ywett já teda doufám, že pohodvé těhu s po hodovým dítětem ne vždy tak úplně souvisí, protože jinak já budu mít malého nerváka. ![]()
Zítra jdu na KO, tak se modlím,a by bylo hlavně vše v pořádku, pořád teď cítím že mě pobolívá břicho,ale není to žádná ošklivá bolest, spíš jak před MS, takové táhnutí,nebo jak to popsat. Myslíte že to může být právě tím, jak se to tam zvětšuje a roste? ![]()
Ahoooj!!
Tak se hlásím z KO byla jsem pěkně vynervovaná, ale junior je v pořádku…a už to prostě je mimi…má ručičky, nožičky, krásně kopal a mrněl se tam. Byla jsem dojatá…podle posledního UZ jsem měla být 10+4, ale jsem 11+2tt. Za týden jdu na screeaning v prvním trimestru, čehož se fakt bojím. Minule mi špatně vyšli trippl testy, šla jsem na amnio. Byla jsem totálně na nervy.
Luci,bříško Tě určitě bolí z toho, jak se zvětšuje děloha…šetři se;-)!!!A na zítra budu moc držet palce dej pak hned vědět. Jdeš ráno?
Ywett,proč ty jsi byla na amniu? S s tím nerváčkemxpohodářem nevím. Já byla celé těhu fakt na zabití…furt jsem se bála, že se něco podělá…tripple, amnio, pak Kačka málo kopalo…no děs. Ale byla jsem od začátku těhu doma, taže jiný stres nebyl…a kačka byla pohodářka do 6tého týdne než dostala třmínky. Tož tak.
Kachni, super že máš neschopenku. A pak jim to hezky řekni…budou koukat
.
Ahoj Luci
jakpak to, že jsi byla nervík? Něco se stalo, nebo „jen“ strach z toho, aby bylo všechno v pořádku?
Já se zítřka taky docela bojím aby byl prďous v pořádku,ale zároveň doufám, že bude a těším se až ho uvidím. ![]()
Tak vy už máte vidět ručičky a je to fotbalista, jo? To moc gratuluju, úplně mě to dojalo. ![]()
Já jsem dneska vůbec taková dojímavá, rodí první mamina z naši snažilkovské diskuze, tak bych pořád jen bulela, když si na ní vzpomenu.Že už bude za chvilku držet drobka v náručí.
Luci já taky myslím, že to bolení je tím, jak se to tam roztahuje, je to někdy i docela příjemný
![]()
Na KO jdu ráno hned na 8, tak kolem 9, jak dorazím do práce se budu hlásit ![]()
Holky tak já dnes končím, tak pěkný večer a zase zítra papapa ![]()
Ahoj, vy jste toho napovídaly
Já v práci na net moc nemůžu, kontrolují nás, takže si vás přečtu max navečer z domova ![]()
Sani, katusko, vítám vás ![]()
liško, Lara je amstaf (americký stafordširský teriér)
, barva je podobná té žíhané boxeří, jako štěně si ji pár lidí s boxerem spletlo, ale mě se nelíbí ty spláclé raťafáčky, myslím, že se jim musí i špatně dýchat, takže máme tuhle potvůrku. K dětem je perfektní, nechá si všechno líbit, až musím ama občas brzdit, aby jí neubližoval.
http://photos-b.ak.fbcdn.net/…250987_n.jpg
Gratuluju k úspěšným kontrolám borůvce, ywet (krásná fotka!) a Lucce3. Už se nemůžu dočkat té své, jsem se měla objednat hned a ne otálet ![]()
kachni, jestli tě v práci honí, tak jsi dobře udělala, u nás je teď taky fofr, ale uhnat se nenechám ![]()
LuciL, břicho mě bolí taky, občas mě to trochu děsí, ale vím, že to tak má být
Vím jak jsem se těšila na pohyby a pak stresovala, když se mimi nehýbalo
Takže tohle období skončí a budou jiné stresy..
Luci 3, já taky byla s damem na amniu,vyšly mi blbě triply, jsou moc často falešně pozitivní, a přestože jsem screening v 1. trimestru měla ok, tak mě hnali na amnio. Jediné pozitivum vidím v tom, že jsem na 100 procent věděla, že to bude chlapeček, jinak bych si to možná říct nenechala. Ale ten stres, jak to dopadne, to bylo hrozné…
My také stále tajíme, ale Damík kecka už se několikrát prokecl, pořád chce mazlit miminko
i před tchánama, před našima zatím ne, ti si myslím by byli důvtipnější
Nevím, jak dlouho to utajíme. V práci to řeknu, až to bude vidět, jsem na konci listopadu nastoupila, budou mít ze mě obrovskou radost a negativní projevy nějak teď nepotřebuju.
Luci,Tutinko- moc děkuji ![]()
Luci,já jsem prostě nervák…nic jiného v tom nebylo, pak jsem si to,ale už užívala
.Taky si to zítra moc užij!!! Budu zítra nakukovat…tak ftuj,tfuj!!!
Tutinko,tak i ty jsi měla pozitivní trippl test…musím říct, že mě to tenkrát úplně vykolejilo a týden jsem skoro nejedla a jen bulela. Věděla jsem, že vychází falešně pozitivně, ale ta možnost tu bohužel byla.Pesan je úžasnej
!!! A ty chodíš do práce, tak krátce a budeš chodit až do konce?
Všem na zítra držím palce ať je vše o.k.!!!
Luci, taky mě to vzalo, ale nejhorší bylo asi čekání a výsledky amnia, to byly muka. Já kolem 12týdne krvácela a byla v nemocnici asi týden, pak už jsem byla doma. Dost mě to krvácení vyděsilo, i když Dam byl v pořádku. I proto si teď těhotenství chci užívat a ne se stresovat, snad se zadaří ![]()
A Larinka děkuje ![]()
Luci3, s tou amnio. Vyšel mi blbě test, ale kterej, co? Dělali mi jich víc.
Ten první, tehdy jsem ho platila, protože je prej přesnější, dělali mi ho kolem 10. týdne (triple test) mi vyšel dobře. Druhej kolem 16. týdne proplácela pojišťovna a vyšel blbě - podezdření na Downa a ještě něco (asi 1:9
). Gynekoložka mi o tom nic neřekla, jen mě poslala na genetiku. Tam šíleli, že jsem nepřipravená odborníkem, myslím, že mi rovnou chtěli odebírat plodovou vodu. Já byla jen proškolená internetem. Genetička mi všechno vysvětlila, poslala mě na detailní ultrazvuk a pro jistotu na ty testy ještě jednou. Opět to dopadlo špatně. Tak amnio. Doktor při odběru mě mile ujišťoval, že mimčo bude v pořádku a navíc jsem se zasekla, že prostě budu v pohodě. Chlap mě v tom maximálně podporoval. Takže jsem ani moc nenervila a hlavně si to nepřipouštěla.
Příspěvek upraven 04.01.10 v 21:46
andrim, radši se nevážím
Mě se nepodařilo shodit kila z těhu pořádně ![]()
Holky, já se vážím minimálně (těhu kila jsem naštěstí skojila), ale cítím se strašně nafoukle a těžce. Před vánocema jsem na váhu výjímečně vlezla a vážila jsem normálně. Teď se začínám bát. Už si pomalu začínám připadat jak vzducholoď a to bříško ještě vidět není ![]()