SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
22.12.09 16:57

Tak přidávám údaje …// 8/12 09, MS 5/11 09, Kontrola 7/1, TP předběžně 12/8, dle dr zatím nemám. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
22.12.09 17:40

Ahoooj!!!

Tak mi dnes zas nebylo nic moc…je to u mě ,jak na houpačce, ale teď večer jsem navštívila wc :poblion: a dost se mi ulevilo.

Petulo, moc Tě tu vítám…a gratuluju k těhu a rovnou dvojtěhu…nádhera. Já si u prvního taky strašně přála dvojčátka a teď jsem doufala, že tam bude zase jedno :srdce: .

Luci, co pak to čtu 8-o …hlavně, že je vše v pořádku. A co špinění je to už lepší? A budeš te´d na neschopence? Psala jsi, že to bylo v práci dost náročné, tak hlavně v klidu…,ale vše bude v pořádku!!!

Andrimko, jak dopadlo zdobení perníčků??? Mně dnes čeká balení dárků…uf. Vůbec se mi do toho nechce. A Kachni, by se vážně měla ozvat. Nepsala něco, že už nebude nebo tak něco?
Jo a termín dle UZ se dělá myslím ve 12tt ne? Ale nejsem si teda vůbec jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
22.12.09 18:22

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
22.12.09 18:55

Ahojík holky, ani nestíhám to tu vše přečíst.
jinak já dnes byla teprve na tom utz. takže přikládám fotečku, srdíčko bije jak blázen, mi to dal dlouho poslouchat. je to prcek něco přes cenťák. a jako všichni doktoři, tak se děsně divil, že chci fotku, že tam prý nic není. mě tedy přišlo, že tam něco je. dal mi ale fotku bez keců,jinak byl děsně milej.
dle utz jsem cca v 7tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
22.12.09 19:42

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
22.12.09 19:52

Kachni, i obemě obr GRATULACE!!! A fotečka je nádherná :srdce: !

Andrimnko, ty jsi nezmar…, jak to vše zvládáš? Já nějak nejsem schopná ničeho. A kam schovám dárky. To by mě taky zajímalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
23.12.09 08:16

Ahoj Holky, dlouho jsem tu nebyla a nestačím se divit, kolik jste toho napsali:-) Zdravím všechny nově příchozí a všem přeji zdravá miminka. A také gratuluji ke krásným fotečkám a :srdce:
Mě se konečně podařilo se dát dokupy a v pondělí jsem byla na ultrazvuku, ale srdíčko zatím vidět nebylo. Prý je vše ale o.k., dle velikosti dutinky jsem v pondělí byla 6+1, tak snad na další kontole 05.01.2010 už bude vše vidět.

Přeji Vám všem krásné Vánoce a do nového roku 2010 hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka a zdravá miminka Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
23.12.09 09:41

Ahoj holky :mavam:

Kachni nějak nechápu, jak ti dr. můžou vykonávat svojí práci, když tam nic nevidí :roll: :lol: :lol: :lol: Krásná fotečka, k srdíčku moc gratuluju, já ho neslyšela, jen viděla. :cry:
Ale včera už teda pumpovalo krásně :srdce: Takže budete taky oznamovat u stromečku? :wink:

Luci dějuju :huban: po špinění už včera večer ani památky, tak snad už to bude dobrý. ale dneska ráno mi bylo pěkně zle, jsem dávila a nešlo to zastavit. ale potěšilo mě to. :oops: Po tom strachu co jsem zažila včera mě každý příznak přijde jako dar z nebes :-D :potlesk:
Do práce můžu, ale mám se šetřit. Když ono to v pondělí bylo těžký hlavně psychicky, protože jsem tu měla zloděje, kteří sem chodili dost často a vždy něco ukradli a teď už je teda chytili, teda mlj přítel je chytil a dal mladýmu co proto to,a by už k nám nelezl a pak si ho odvezli policajti :pankac:
ALe teď už bude klídek, hlavně se i já víc šetřím a i když těhotenství není nemoc, tak víc klidu to asi chce :wink:
Doufám, že tobě bude už v rámci možností taky líp :kytka:

Andrimko teda ty jedeš 8-o Já už mám úly naštěstí hotový, jsem ostuda letos zvládla jen 3 druhy. ale u nás se toho zase tolik nesní a pak se to rozdávalo nebo vyhazovalo :oops:
TP taky zatím nevím, apodle poslední MS by to mělo být myslím 10.8. :wink:

Holky já přeju raději už dopředu taky krásné Vánoce plné pohody, klidu a radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
23.12.09 11:59

Dámy jsem včera po kontrole. Tak je tam dutinka i s váčkem, srdíčko zatím vidět nebylo, ale to by odpovídalo, takže za 3 týdny kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
23.12.09 13:33

Ahojky holky.Tak jsem dnes byla na té kontrole a jsem stoho dost na nervy.Podle UZ jsem 6+2,podle MS ale 7+2,srdeční akce ještě vidět nebyla :-( tak mám přijít za dva dny že by prý měla být vidět ale co když ne???Podle prohmatání i UZ to ale hezky vyroztlo ale mě se to stejnak zdálo nějaký malý tak něvím,mám strach achjo :cry: taky říkala že jsem zřejmě otěhotněla dýl ale já měla 5 dní před MS to špinění jak se mimi zahnizdovalo tak nevím,prukazku mě dala,tak mě mamka chlácholila že kdyby se jí něco nezdálo tak by mi ji nedávala.Tohle budou nejdelší 2 dny a ještě k tomu vánoce,achjo.Drž te mě palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
23.12.09 17:40

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
23.12.09 19:51

Taky Vám všem jdu popřát krásné svátky a hlavně v srpnu zdravá miminka!!!

Luci, uf…ještě, že to tak dopadlo.A že je špinění fuč je super…a přesně, jak píšeš. Těhu není nemoc, ale přeci jen by člověk měl zvolnit.

Pájunko, neboj určitě příště bude srdíčko a otěhotnět jsi mohla určitě později. Chápu, že je to dost o nervy a ještě takhle přes svátky. Drž se!!!

Leni, 5.1. první budem taky držet palce k srdíčku, ale je vše tak ,jak má být, tak proč by nemělo být;-).

Mishaszek, taky gratuluji k dutince a na další kontrolu až za 3týdny…, ale to tam určitě už bude i :srdce: .

Holky, ozvu se nějak mezi svátky…opatrujte se!!! Dětičkám přeji hodně dárečků!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
24.12.09 09:49

Tak šťastné a veselé všem, hodně dárečků a hlavně klídku a pohodičky ať nám mimísci krásně prospívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.12.09 09:52

Krásné vánoce!

Můžu se k vám přidat, v uterý jsme měli šok když na mě okamžitě vykoukly pořádné //. Hned jsem ale běžela k doktorovi neb jsem měla naposledy MS před 2,5 měsícema . Doktor na mě kouknul a viděl plod velikosti 5+6tt i s náznakem srdíčka :srdce: . Ale že podle MS to neodpovídá že by mělo být o měsíc starší, ale nejspíže jsem měla ovulaci až další měsíc ale bez MS to by velikosti pak odpovídalo. Říkal že to vypadá dobře a 4.1 mám přijít na KO jestli to roste jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.12.09 13:44

Ahoj holky.Tak se mi ulevilo,srdíčko bije :srdce: jsem moc ráda,byla jsem stoho tak na nervy že jsem celý den nejedla.Tak ted se jdu pořádně najíst.Ahoj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí