Poradna duly
Jana Čurdová
Boruvko a nezkoušela jsi těhotenské čaje, já si teď koupila od Teekanee a na něm i píšou, že podporuje odvodňování organizmu. Taky myslím že 5kg do startu není zrovna idální ![]()
Já teda přibrala 5cm přes prsa a 5cm v pase ale na kilech se to neprojevilo. Ten pas nechápu, ale budiž ![]()
Jen nechápu, že dávám 2 večeře a váha se nehnula, před půl rokem bych měla tak 3 kila nahoře ![]()
Borůvko, 5kg je opravdu dost a hlavně pokud máš nemocné ledviny. A kór jestli jíš normálně…tak je to fakt divné a raději si s ledvinami dojdi.Ono je těhu velký nápor na organismus.
Andrimko, mě právě takhle v bedrech bolí vždy před MS
.
Jen kontryhel, ale dojdu si do lékárny, jj po vánocích bych měla jít na kontrolu s ledvinama, ale mám z toho strach, mám sníženou funkci oboustraně a už v 18 letechmi říkali, že můžu mít při těhotenství potíže, říkali čím dřív miminko tím líp, dokuď je organizmus mladej. Teď je mi 24. Uvidím budu pít přes víkend čajíky a třeba to půjde ven
No nic loučím se s váma, budu tu až v pondělí. Mějte krásný víkend, a buďte v pohodě vy i
. papa
Borůvko, tak a´t je v pondělí líp a dej si taky hezky neslanou dietku…však ty víš.
Andrimko, no ono mě takhle bolí od začátku…jinak Utrogestan zavádím 2-0-2. A ty?
A s prababičky si nic nedělej…já myslím, že Kubík je už hodně velkej a venkovní teplotu bych fakt už neřešila.
A taky zavádíš nebo polykáš? Je to dost nepraktické…hlavně po ránu. No, ale hlavní je, aby to pomohlo. ![]()
Holky nějak na Vás nestíhám vůbec číst natož reagovat. V práci je chaos tak ani na chvilku nemůžu vypnout a kouknout sem, a po práci jsem ráda, že ten počítač chvíli nevidím.
Ještě že už mám až do novýho roku volno, tak snad bude víc času, ikdyž tak nějak vůbec nic nestíhám.
Napečíno ještě ani zdaleka nemám a o úklidu už snad ani neuvažuju. A ještě mi chybí i nějaký dárky. A obdivuju vás co máte doma už nějaké to dítko, to musí být šílený…
Taky jste na tom podobně?
No tak úklid moc neřeším. To základní uděláme až před Štědrým dnem jinak to s naším raubířem stejně nevydrží a vždycky uklízíme s manžou společně. Já jsem chtěla hlavně okna a ty Díkybohu mám. A co se pečení týče tak na to mám šílenou tchýni. Udělala nám dvě krabice. Celkem měla zaděláno 20kg těsta a k tomu dělala ještě jiný ke kterým těsto není. A dárky jsme kupovali teď poslední tři jinak máme už od října kdy měl taťka odměny tak to šlo do dárků.
Holky jaký jsou ty těhu čaje. Asi taky s nima začnu. Já málo piju což je velký problém a je mi pořád nechutně. Ale více k večeru než ráno. Při prvním jsem měla těhu cukrovku.
Ahoj holky, tak dnes tvrdnu v práci, naštěstí jen do 12, tak vás jdu zkontrolovat ![]()
LEM mě ty čajíky docela chutnají
S tím pitím mám taky problém, budu se muset víc hlídat. ![]()
Holky já se dneska ráno vzbudila hlady, bylo mi až zle a čištění zubů jsem musela v půlce vzdát, protože jsem pak asi 5 minut dávila na prázdno na záchodě ![]()
Ahoj těhulky,
zdravím Vás všechny a ráda se k Vám připojuji. Jsem 6+2, tedy krátce těhotná a máme termín v srpnu, tedy doufám, že bude všechno v pořádku. Doma už mám dvouletého Petříka,tak se těšíme na další miminko. Všem Vám přeji krásné Vánoce…bohatého ježíška už všechny máme ![]()
Luci taky se mi dělá po pastě zle. To od dvojčat neznám.
Holky je tu někdo komu je na omdlení?
V večeru začal Fanda řvát a měl šílenou zácpu. To jsem ještě nezažila. Má to z toho jak málo pije. Takže jsem s ním cvičila, držela jsem ho na rukách s pokrčenýma nohama. Se mi udělalo pak tak strašně zle na omdlení, jsem si musela sednout. Ještě teď se mi hrozně klepou ruce.