Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoooj!!!
Holky, ač Praha tak taky hláší sníh a dokonce stále sněží. Já jsem hrozná zmrzlina a ven se mi teda nechce, ale kvůli Kačce budu muset. Jen bez bob se bojím po tom krvácení cokoliv tahat.
Borůvko,ať je brzy líp!!! Paralen si vem až při vysoké teplotě 38, ale ten můžeš neboj. A na bolest v krku doporučuji cibuli s medem nebo cukrem;-). Fakt to pomáhá;-).
Ywett, a ani boby malého nepřemluví na sníh?
Kachni,tak první nevolnosti. Na mě jediné, co pomáhá je furt jíst. Jenže tímto tempem budu mít za chvilku stovku
.
Luci, ahoooj!!!
Ahojky LucieL jojo zkoušela, hlavně ty uvolňovací a taky mě mamka namasírovala
ale šla bych si zaplavat, to je prý ještě lepší ![]()
Příspěvek upraven 18.12.09 v 10:16
Nevím, jestli to je úplně fobie. Když „na podzim“ napadl letošní první sníh, Maty byl nadšenej - za oknem. Venku řval a řval. Jak jsem ho postavila do sněhu, ten děs v očích byl strašnej. Ani Matyho oblíbená kamarádka nepomohla. Honila jsem se s ňou ve sněhu, koulovaly jsme se, smály, jedinej úspěch byl, když se Maty stojící na čerstvě zameteným chodníku mírně pousmál. Sněhuláka jsme stavěli. Míč i koště nám jedna paní půjčila. Nic nezabralo.
Teď ve středu začalo znovu sněžit. Měli jsme jít do kroužku. Chodníky nebyly úplně zasněžený, tak jsem to riskla pěšky. Tam to ještě šlo, zpátky už jsme šli s muzikou
Ale Maty šel sám! Což je úspěch
Včera chlap koupil sáňky, a je to zase malinko lepší, Maty z nich sice dobrovolně nesleze, ale na odklizeným chodníku jen slabě nadává. Tak doufám, že dneska to bude zase o něco lepší. Když se ho zeptám, jestli půjdeme ven, řekne „nesněží, dobrý“, pak se koukne na zasněžený střechy, začne fňukat a oznámí mi, ze zústane doma
No snad to brzo přejde ![]()
Děkuju, snad to brzy povolí, já mám také raději teploučko:o) medík ci dávám do čaje, máme domácí:o)
Aha, tak to mě mrzí, to slyším poprvé, že by se dětem nelíbil sníh. Nevím možná ho děsí ta plocha. Možná bych zkusila,pokud máš balkón, vzít trošku sněhu dát ho na balkon, aby si ho mohl vklidu okouknou a ošahat v menším množství. Nenápadně při věšení prádla ho vzít s sebou a nenutit ho, postavit na tu kupičku sněhu nějakou zajímavost, sladkost nebo tak, ale nevím, je to jen můj názor, nemám s tím sama žádné zkušenosti. ![]()
Ywett tak snad je to jen strach z neznámého a brzo to přejde samo.
Ale je to chudinka, musí to být strašný, zvláš´t, že nemůže celou zimu být zavřený doma,a by se tomu starchu vyhnul ![]()
Ahoj Luci jasně, raději nic netahej, skočte si na raději na prochajdu. ![]()
Holky já mám už třetí den hrozně v puse, taková hnusná chuť a nepřebiju to ani když si vyčistím zuby ani žvýkačkou
Máte s tím zkušenost?
Luci, já taky
měla jsem takovou kovovou a te´d mi přijde taková kyselá…vždy chvilku po vyčištění je to o.k., a pak zase. Jakou máš ty?
Od zítra máme taťku doma, tak si Kačí užije, alespoň s tatínkem, když maminka je indisponována
.
Andrimko, a jéje koukám, že kuna se Vám postarala o zábavu před Vánoci
. Tak držím palce ať jste, co nejdřív pojízdný. Ty tlaky máš určitě od toho, jak se staráš o Kubíka…přeci jen první těhu bylo víc v klidu. Mě zas pořád bolí záda v bedrech:-(. Na pondělí budu moc držet palce ať se mimísek čile k světu;-). ![]()
Kubík je s Ježíškem vtipnej…oni ty děti jsou stejně úžasný ![]()
Holky, mě tak bolí záda, ale spíš napravo.
když dlouho stojím a nebo chodím.
kolegyně je pryč, tak jsem si rozepla kalhoty, je to děs
Lucie*3 píše:
Luci, já takyměla jsem takovou kovovou a te´d mi přijde taková kyselá…vždy chvilku po vyčištění je to o.k., a pak zase. Jakou máš ty?
Od zítra máme taťku doma, tak si Kačí užije, alespoň s tatínkem, když maminka je indisponována.
Luci já právě mám takovou jak kdybych snědla něco zkaženýho, nebo si týden nečistila zuby.
Je to hnusný ![]()
jojo s tou pachutí souhlasím, také cítím pořád něco divného i když si vyčistím zuby a když si tu pachuť uvědomím, tak je mi zni zle:O(
Chtěla jsem se zeptat, za měsíc mám 5 kilo nahoře, ale mám tak nějak oteklé nohy, je to normální
. Mám normálně 178/72 kg. ale macík nejsem, máme v rodině těžké kosti:o))
no jde o to, že jím tak jako pžed // ani víc, naopak nejím vůbec sladký, ale mám nemocné ledviny, tak si myslím, že se ve mě drží voda ![]()