SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8499
16.12.09 15:52
Mishaczek píše:
LucieL píše:
Mishaczek píše:
LucieL píše:
Mishaczek píše:
Ještě jste mi neodpověděli jak to máte s těma chutěma…Předevčírem jsem snědla půlku lahve utopenců a zajedla to rakvičkama se šlehačkou. Včera jsem si udělala chleba s vajíčkem a k tomu jsem si otevřela kaviár a zajedla to flaškou kyselých kukuřiček a zapila kávou :-P A světe div se nic mi nebylo. Dokonce jsem se dočetla jak je kaviár pro těhule doporučovaný 8-o
Já teda nemám nijak divoký chutě, teda kromě toho, že jsem k obědu zbouchla půlku domácí sekaný a k tomu kakaový tvaroh. :oops: Ale zato už asi týden dávám 2 večeře - jednu když přijdu z práce v 19 hodin a druhou kolem půl 12 :oops:
Já vím, že je to hrozný,ale když mě jak laehnu přepadne zase hlad a lezu se ještě najíst, co kdyby přes nco zesílil :wink: :mrgreen:
Ale na čem teda začínám ujíždět tak na cibuli, v neděli jsem si udělala rajčatový salát a vyžrala z něj hlavně tu cibuli. 8-o :roll:
a co mi přestalo chybět, tak sladký :pankac:
Taky mi nechybí sladké. Mám pořád chuť na šlehačku, ale jinak mi to nechybí a to jsem byla sladkožravka. S klukama jsem to jedla na kila 8-o
Já právě taky, kadý den jsem do sebe naládovala třeba 3 sladký tyčky a teď je vůbec nejím.
To si raději vezmu do ruky ovoce 8-o :potlesk:
Ale co mi teda chybí a na co často myslím tak tatarák. Já jsem prase, ale hrozně ho miluju a nevím jak to bez něj takovou dobu přežiju, protože riskovat nebudu ani náahodou. Jo a taky Hermelín mi dneska padl do oka. ach jo, chutě mě trápí :evil:
Hermelín miluju a kupuju dál MIluju ten česnekový :dance: Tatarák jsem nikdy neměla, ale já nemusím maso tak nějak celkově. Dám si jednou za čas. A minulý týden jsem sežrala 3kg mandarinek. Takových těch malinkých. Mňam.

Já se bojím, tak se tomu raději vyhýbám. Ani majonézové saláty mě nijak neberou. Ale ten tataráček.....chjo, to bude největší obět co se jídla týče :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 15:57
Já se bojím, tak se tomu raději vyhýbám. Ani majonézové saláty mě nijak neberou. Ale ten tataráček.....chjo, to bude největší obět co se jídla týče :oops:

Tak já při minulém těhu vysadila úplně všechno a pak mi bylo stejně tak zle, že jsem mohl ajen chleba s marmeládou. :lol: Ale teď si ten hermelínek povolím. Stejně zase nebudu jest saláty, paštiky a pod…I když v nemocnici na udržování to nám těhulím dávali normálně a nikdo to neřešil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
16.12.09 16:02
Mishaczek píše:
Já se bojím, tak se tomu raději vyhýbám. Ani majonézové saláty mě nijak neberou. Ale ten tataráček.....chjo, to bude největší obět co se jídla týče :oops:
Tak já při minulém těhu vysadila úplně všechno a pak mi bylo stejně tak zle, že jsem mohl ajen chleba s marmeládou. :lol: Ale teď si ten hermelínek povolím. Stejně zase nebudu jest saláty, paštiky a pod…I když v nemocnici na udržování to nám těhulím dávali normálně a nikdo to neřešil…

Jo to jsem někde v diskuzi četla, že v nemocnici to paradoxně nikdo neřeší, ani v porodce, nějaké nadýmavé potraviny, vůbec. Hlavně že něčím ty pacoše nakrmí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 16:17

Luci a nemáš fotku z UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
16.12.09 16:18

.

Příspěvek upraven 25.12.15 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 16:24

Adrimko problém je v tom že listeriozu našli už i v salámech a pod. To bysme nemohli jíst vůbec nic. :pocitac: Tentokrát si aspoň něco povolím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
16.12.09 16:27
Mishaczek píše:

Jj, je na straně 18, hned u prvního příspěvku, taková tečička tam je, no hrášek no :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 16:30
LucieL píše:
Mishaczek píše:
Jj, je na straně 18, hned u prvního příspěvku, taková tečička tam je, no hrášek no :srdce:

No jo vlastně, jsem trubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
16.12.09 16:33

*

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
16.12.09 16:34
Mishaczek píše:
LucieL píše:
Mishaczek píše:
Jj, je na straně 18, hned u prvního příspěvku, taková tečička tam je, no hrášek no :srdce:
No jo vlastně, jsem trubka.

V pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
16.12.09 16:35

*

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 16:36
Andrimka píše:
Miško: můžu se zeptat, zda máš dvojčátka přirozenou cestou :-) jsem zvědavá :wink: mě se dvojčátka vždycky líbily :lol: teda u druhých, já bych je mít nemusela…hi
Na té fotce u metříku, to jsou už pořádní kluci :wink:

Adrimko jsou přirozeně a v rodině je nemáme. Takže čekám co bude teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
16.12.09 16:39

*

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 16:42
Andrimka píše:
Miško Tak to musel být mazec, to zjištění. Jak to probíhalo, jak se to v tobě pralo?

Adrimko já jsem nějak tušila že budou dva. Ještě jsme si z toho s manžou dělali srandu.Na prvním UTZ se dr.manžela ptalka co vidí a on jí povídá,nemá to tam být jen jednou?Ale vzal to v pohodě. Celé jsem to musela proležet. měsíc jsem pakbyla v nemocnici, ale jiank dobrý. Nejhorší byl pak ten první půlrok než si člověk zvykne a zajede se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
16.12.09 16:59
Mishaczek píše:
Andrimka píše:
Miško Tak to musel být mazec, to zjištění. Jak to probíhalo, jak se to v tobě pralo?
Adrimko já jsem nějak tušila že budou dva. Ještě jsme si z toho s manžou dělali srandu.Na prvním UTZ se dr.manžela ptalka co vidí a on jí povídá,nemá to tam být jen jednou?Ale vzal to v pohodě. Celé jsem to musela proležet. měsíc jsem pakbyla v nemocnici, ale jiank dobrý. Nejhorší byl pak ten první půlrok než si člověk zvykne a zajede se…

Ty jo to musel být šok, co? Musím říct, že tě obdivuju. Já včera na UTZ taky hledala, jestli nejsou dva, ne že bych po nich toužila, ale spíš z opatrnosti. :oops: :lol: :lol:
Mě se taky moc líbí…u druhých :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital