Poradna duly
Jana Čurdová
Mishaczek píše:LucieL píše:Hermelín miluju a kupuju dál MIluju ten česnekovýMishaczek píše:Já právě taky, kadý den jsem do sebe naládovala třeba 3 sladký tyčky a teď je vůbec nejím.LucieL píše:Taky mi nechybí sladké. Mám pořád chuť na šlehačku, ale jinak mi to nechybí a to jsem byla sladkožravka. S klukama jsem to jedla na kilaMishaczek píše:Já teda nemám nijak divoký chutě, teda kromě toho, že jsem k obědu zbouchla půlku domácí sekaný a k tomu kakaový tvaroh.
Ještě jste mi neodpověděli jak to máte s těma chutěma…Předevčírem jsem snědla půlku lahve utopenců a zajedla to rakvičkama se šlehačkou. Včera jsem si udělala chleba s vajíčkem a k tomu jsem si otevřela kaviár a zajedla to flaškou kyselých kukuřiček a zapila kávouA světe div se nic mi nebylo. Dokonce jsem se dočetla jak je kaviár pro těhule doporučovaný
Ale zato už asi týden dávám 2 večeře - jednu když přijdu z práce v 19 hodin a druhou kolem půl 12
Já vím, že je to hrozný,ale když mě jak laehnu přepadne zase hlad a lezu se ještě najíst, co kdyby přes nco zesílil![]()
Ale na čem teda začínám ujíždět tak na cibuli, v neděli jsem si udělala rajčatový salát a vyžrala z něj hlavně tu cibuli.![]()
a co mi přestalo chybět, tak sladký
To si raději vezmu do ruky ovoce![]()
Ale co mi teda chybí a na co často myslím tak tatarák. Já jsem prase, ale hrozně ho miluju a nevím jak to bez něj takovou dobu přežiju, protože riskovat nebudu ani náahodou. Jo a taky Hermelín mi dneska padl do oka. ach jo, chutě mě trápíTatarák jsem nikdy neměla, ale já nemusím maso tak nějak celkově. Dám si jednou za čas. A minulý týden jsem sežrala 3kg mandarinek. Takových těch malinkých. Mňam.
Já se bojím, tak se tomu raději vyhýbám. Ani majonézové saláty mě nijak neberou. Ale ten tataráček.....chjo, to bude největší obět co se jídla týče ![]()
Já se bojím, tak se tomu raději vyhýbám. Ani majonézové saláty mě nijak neberou. Ale ten tataráček.....chjo, to bude největší obět co se jídla týče
Tak já při minulém těhu vysadila úplně všechno a pak mi bylo stejně tak zle, že jsem mohl ajen chleba s marmeládou.
Ale teď si ten hermelínek povolím. Stejně zase nebudu jest saláty, paštiky a pod…I když v nemocnici na udržování to nám těhulím dávali normálně a nikdo to neřešil…
Mishaczek píše:Já se bojím, tak se tomu raději vyhýbám. Ani majonézové saláty mě nijak neberou. Ale ten tataráček.....chjo, to bude největší obět co se jídla týčeTak já při minulém těhu vysadila úplně všechno a pak mi bylo stejně tak zle, že jsem mohl ajen chleba s marmeládou.Ale teď si ten hermelínek povolím. Stejně zase nebudu jest saláty, paštiky a pod…I když v nemocnici na udržování to nám těhulím dávali normálně a nikdo to neřešil…
Jo to jsem někde v diskuzi četla, že v nemocnici to paradoxně nikdo neřeší, ani v porodce, nějaké nadýmavé potraviny, vůbec. Hlavně že něčím ty pacoše nakrmí ![]()
Adrimko problém je v tom že listeriozu našli už i v salámech a pod. To bysme nemohli jíst vůbec nic.
Tentokrát si aspoň něco povolím ![]()
Mishaczek píše:
Luci a nemáš fotku z UTZ?
Jj, je na straně 18, hned u prvního příspěvku, taková tečička tam je, no hrášek no ![]()
LucieL píše:Mishaczek píše:Jj, je na straně 18, hned u prvního příspěvku, taková tečička tam je, no hrášek no
No jo vlastně, jsem trubka.
Mishaczek píše:LucieL píše:No jo vlastně, jsem trubka.Mishaczek píše:Jj, je na straně 18, hned u prvního příspěvku, taková tečička tam je, no hrášek no
V pohodě ![]()
Andrimka píše:
Miško: můžu se zeptat, zda máš dvojčátka přirozenou cestoujsem zvědavá
mě se dvojčátka vždycky líbily
teda u druhých, já bych je mít nemusela…hi
Na té fotce u metříku, to jsou už pořádní kluci
Adrimko jsou přirozeně a v rodině je nemáme. Takže čekám co bude teď ![]()
Andrimka píše:
Miško Tak to musel být mazec, to zjištění. Jak to probíhalo, jak se to v tobě pralo?
Adrimko já jsem nějak tušila že budou dva. Ještě jsme si z toho s manžou dělali srandu.Na prvním UTZ se dr.manžela ptalka co vidí a on jí povídá,nemá to tam být jen jednou?Ale vzal to v pohodě. Celé jsem to musela proležet. měsíc jsem pakbyla v nemocnici, ale jiank dobrý. Nejhorší byl pak ten první půlrok než si člověk zvykne a zajede se…
Mishaczek píše:Andrimka píše:Adrimko já jsem nějak tušila že budou dva. Ještě jsme si z toho s manžou dělali srandu.Na prvním UTZ se dr.manžela ptalka co vidí a on jí povídá,nemá to tam být jen jednou?Ale vzal to v pohodě. Celé jsem to musela proležet. měsíc jsem pakbyla v nemocnici, ale jiank dobrý. Nejhorší byl pak ten první půlrok než si člověk zvykne a zajede se…
Miško Tak to musel být mazec, to zjištění. Jak to probíhalo, jak se to v tobě pralo?
Ty jo to musel být šok, co? Musím říct, že tě obdivuju. Já včera na UTZ taky hledala, jestli nejsou dva, ne že bych po nich toužila, ale spíš z opatrnosti.
![]()
Mě se taky moc líbí…u druhých ![]()