SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3861
16.12.09 13:52

Luci, na to potvrzení se těším nejvíc. už v pondělí :)
jinak včera moje mamča, když jsem jí barvila vlasy, tak se ptala, co teď máme za období, zda ms nebo plodný, tak jsem mlžila, že plodný, a že plodíme :)
už aby bylo 25.12., to už jim to dáme pod stromek. 24.12. máme vánoce jen my dva, další dny rodičové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.12.09 13:58

LucieL.To já od tý doby co vím že sem těhu se radši sprchuju,taky se bojim,slyšela jsem že by se koupat nemělo hlavně v začátku.Jinak jak to máte s nevolnostma?U mě to začne tak nějak hned po probuzení,pak to přejde a pak je mi blbě celý dopoledne.Nezvracím ale dávím se a je to hnusný protože kdybych se možná pořádně vyblila :poblion: tak by se mi ulevilo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
16.12.09 14:09

Jojo, také se teď raději sprchuju, minulý týden jsem si dořála vanu a když jsem vstávala a vezla z vany, tak se mi udělalo blbě a pěkně sem se motala a to jsem si už nedávala tu svojí horkou jako předtím. Tak že 100% sprcha.
Pájunka: o nevolnosti mi nemluv :-) sice nezvracím, ale jinak to mám úplně stejné jako ty. snad to brzo přestane. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
16.12.09 14:18

Holky děkuju, tak já teda začnu raději taky jen sprchovat :wink: Budu to muset přežít. :-? :mrgreen:

Kachni no jasně, já se taky hrozně těším jak budou koukat, včera jsem koupila ty fotoalba a už do jednoho zkusila strčit tu fotečku a vypadá to kouzelně, ještě chci vymyslet nějakou básničku, ale zatím mám jen první veršík :oops:
To budou Vánoce :pankac: :pankac: :pankac:
Pájunko já se takhle dávila taky, bez zvracení, ale už to naštěstí přešlo. jen vím, že jsem se vždycky nad záchodem modlila, aby to vylítlo ven a měla bych klid :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
16.12.09 14:34

holky, jsem divná, mě není špatně, někdy se mi udělá trochu ble, ale nijak extra. hm. jsem divná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
16.12.09 14:46

Kachni: nebuj nejsi divná :mrgreen: někdo to nepocuťuje ba ani žádné příznaky. Maminka mi vyprávěla, že když mě čekala, že měla dokonce i MS do 3 měsíce a že je těhotná přišla až ve 4 měsíci :-D , takže buď v pohodě a užívej si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 14:52
LucieL píše:
Mishaczku metřík krásný :wink:
Jo a ty citlivé oteklé dásně jsem měla taky, naštěstí už to splasko a mám klid. :dance: Bylo to fakt nepříjemný,při každým čištění mi tokrvácelo, fuj. :-(

Kachni určitě je všechno v pořádku, ale ta jistota po vyštření tam prostě chybí, viď? Přeju ti ať ti to čekání rychole uteče a už se fakt moc těším na fotečku z UTZ, to bude už krásně vidět. :-D
A s tou hladovostí mi ani nemluvte, já byla teď nakoupit a zase bych nejraději zkoupila všechno :oops:

Ještě holky můžu se zeptat, jak to máte s večerní hygienou? Koupete se nebo se sprchujete? Já si tu vanu nedokážu odpustit a měla jsem za to, že když neležím ve vařící vodě, ale je tak akorát na žádné dlouhé vyvalování, že můžu, ale dnes mi kámoška říkala, že nesmím. Tak teda nevím. :nevim: :oops:

Luci mě to říkala i má dr. když jsem čekala kluky. Takže se jen sprchuju, ale já mám ekzem a stejně do vany na delší ležení skrz to nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
16.12.09 14:55
Kachni píše:
holky, jsem divná, mě není špatně, někdy se mi udělá trochu ble, ale nijak extra. hm. jsem divná :(

Nejsi :wink: já to samé říkala včera mýmu dr. a ten říkal, že mám být spíš jen ráda, že to moc těhulek nemá :wink:
A upřímně já jsem taky mile překvapená, protože já teda počítala s nevolnostma od začátku až do konce. Moje mamka je měla poctivě každé ráno, je vidět, že tohle se asi fakt nedědí :pankac:
Ale pořád teda čekám, kdy to přijde, protože si říkám, že to není možný, abych se ani jednou nepo… :poblion: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 14:56
Kachni píše:
holky, jsem divná, mě není špatně, někdy se mi udělá trochu ble, ale nijak extra. hm. jsem divná :(

Kachni proč bys měla být divná. Já s dvojčaty problila celé těhotenství. Nejhorší bylo prvních 5 měsíců. Zjistila jsem nad mísou zajímavé věci. Třeba jak se dělí při cestě ven zmrzlina Míša :D Nebo, že když spláchnou pod náma tak nám stoupne voda v záchodu o 1cm. No teď se tomu směju ale do smíchu mi fakt nebylo. Teď se mi občas zvedne žaludek, trochu pálí žáha, ale jinak v pohodě. Kdyby to tak zůstalo tak budu moooooc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 15:00

Ještě jste mi neodpověděli jak to máte s těma chutěma…

Předevčírem jsem snědla půlku lahve utopenců a zajedla to rakvičkama se šlehačkou. Včera jsem si udělala chleba s vajíčkem a k tomu jsem si otevřela kaviár a zajedla to flaškou kyselých kukuřiček a zapila kávou :-P A světe div se nic mi nebylo. Dokonce jsem se dočetla jak je kaviár pro těhule doporučovaný 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
16.12.09 15:08
Mishaczek píše:
LucieL píše:
Mishaczku metřík krásný :wink:
Jo a ty citlivé oteklé dásně jsem měla taky, naštěstí už to splasko a mám klid. :dance: Bylo to fakt nepříjemný,při každým čištění mi tokrvácelo, fuj. :-(

Kachni určitě je všechno v pořádku, ale ta jistota po vyštření tam prostě chybí, viď? Přeju ti ať ti to čekání rychole uteče a už se fakt moc těším na fotečku z UTZ, to bude už krásně vidět. :-D
A s tou hladovostí mi ani nemluvte, já byla teď nakoupit a zase bych nejraději zkoupila všechno :oops:

Ještě holky můžu se zeptat, jak to máte s večerní hygienou? Koupete se nebo se sprchujete? Já si tu vanu nedokážu odpustit a měla jsem za to, že když neležím ve vařící vodě, ale je tak akorát na žádné dlouhé vyvalování, že můžu, ale dnes mi kámoška říkala, že nesmím. Tak teda nevím. :nevim: :oops:
Luci mě to říkala i má dr. když jsem čekala kluky. Takže se jen sprchuju, ale já mám ekzem a stejně do vany na delší ležení skrz to nemůžu.

Sakra si teď přijdu jak totál debil a nezodpovědná matka, chudák náš hrášek :nevim: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
16.12.09 15:11
Mishaczek píše:
Ještě jste mi neodpověděli jak to máte s těma chutěma…Předevčírem jsem snědla půlku lahve utopenců a zajedla to rakvičkama se šlehačkou. Včera jsem si udělala chleba s vajíčkem a k tomu jsem si otevřela kaviár a zajedla to flaškou kyselých kukuřiček a zapila kávou :-P A světe div se nic mi nebylo. Dokonce jsem se dočetla jak je kaviár pro těhule doporučovaný 8-o

Já teda nemám nijak divoký chutě, teda kromě toho, že jsem k obědu zbouchla půlku domácí sekaný a k tomu kakaový tvaroh. :oops: Ale zato už asi týden dávám 2 večeře - jednu když přijdu z práce v 19 hodin a druhou kolem půl 12 :oops:
Já vím, že je to hrozný,ale když mě jak laehnu přepadne zase hlad a lezu se ještě najíst, co kdyby přes nco zesílil :wink: :mrgreen:
Ale na čem teda začínám ujíždět tak na cibuli, v neděli jsem si udělala rajčatový salát a vyžrala z něj hlavně tu cibuli. 8-o :roll:
a co mi přestalo chybět, tak sladký :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 15:21
LucieL píše:
Mishaczek píše:
Ještě jste mi neodpověděli jak to máte s těma chutěma…Předevčírem jsem snědla půlku lahve utopenců a zajedla to rakvičkama se šlehačkou. Včera jsem si udělala chleba s vajíčkem a k tomu jsem si otevřela kaviár a zajedla to flaškou kyselých kukuřiček a zapila kávou :-P A světe div se nic mi nebylo. Dokonce jsem se dočetla jak je kaviár pro těhule doporučovaný 8-o
Já teda nemám nijak divoký chutě, teda kromě toho, že jsem k obědu zbouchla půlku domácí sekaný a k tomu kakaový tvaroh. :oops: Ale zato už asi týden dávám 2 večeře - jednu když přijdu z práce v 19 hodin a druhou kolem půl 12 :oops:
Já vím, že je to hrozný,ale když mě jak laehnu přepadne zase hlad a lezu se ještě najíst, co kdyby přes nco zesílil :wink: :mrgreen:
Ale na čem teda začínám ujíždět tak na cibuli, v neděli jsem si udělala rajčatový salát a vyžrala z něj hlavně tu cibuli. 8-o :roll:
a co mi přestalo chybět, tak sladký :pankac:

Taky mi nechybí sladké. Mám pořád chuť na šlehačku, ale jinak mi to nechybí a to jsem byla sladkožravka. S klukama jsem to jedla na kila 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
16.12.09 15:41
Mishaczek píše:
LucieL píše:
Mishaczek píše:
Taky mi nechybí sladké. Mám pořád chuť na šlehačku, ale jinak mi to nechybí a to jsem byla sladkožravka. S klukama jsem to jedla na kila 8-o

Já právě taky, kadý den jsem do sebe naládovala třeba 3 sladký tyčky a teď je vůbec nejím.
To si raději vezmu do ruky ovoce 8-o :potlesk:
Ale co mi teda chybí a na co často myslím tak tatarák. Já jsem prase, ale hrozně ho miluju a nevím jak to bez něj takovou dobu přežiju, protože riskovat nebudu ani náahodou. Jo a taky Hermelín mi dneska padl do oka. ach jo, chutě mě trápí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.12.09 15:44
LucieL píše:
Mishaczek píše:
LucieL píše:
Mishaczek píše:
Taky mi nechybí sladké. Mám pořád chuť na šlehačku, ale jinak mi to nechybí a to jsem byla sladkožravka. S klukama jsem to jedla na kila 8-o
Já právě taky, kadý den jsem do sebe naládovala třeba 3 sladký tyčky a teď je vůbec nejím.
To si raději vezmu do ruky ovoce 8-o :potlesk:
Ale co mi teda chybí a na co často myslím tak tatarák. Já jsem prase, ale hrozně ho miluju a nevím jak to bez něj takovou dobu přežiju, protože riskovat nebudu ani náahodou. Jo a taky Hermelín mi dneska padl do oka. ach jo, chutě mě trápí :evil:

Hermelín miluju a kupuju dál MIluju ten česnekový :dance: Tatarák jsem nikdy neměla, ale já nemusím maso tak nějak celkově. Dám si jednou za čas. A minulý týden jsem sežrala 3kg mandarinek. Takových těch malinkých. Mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí