Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak koukám, jak jste to tady rozjely
Pár dní jsem byla mimo a už se vůbec nechytám.
Zároveň vítám nové těhule. Je to super, to bude šklebáčků ![]()
Andrimko, to fakt jde, aby dítě spalo celou noc od 4 měsíců?
A jen díky otužování? Ten náš terorista prospí celou noc asi měsíc, myšleno tak, že se sice budí, ale už nevyžaduje naši účast (pití, přikrýt, najít Františka, …). A ta fotka z ultrazvuku, jéje, zamáčkla jsem slzu.
LuciL, kočárek Jané Slalom můžu jen doporučit. Kamarádka i 2 sousedky jsou z něj nadšený. Má velkou namakanou korbičku i s větrací síťkou a i prostornej sporťák. Já jsem chodící reklama na X-Lander XA, ale korbička je jednoduchá bez jakýchkoliv vymožeností.
Luci3, já mlíko do pořádně silnýho černýho čaje zbožňuju, ale teď, jak jsem těhu, nemůžu ho ani cítit. Budu muset najet na těhotenký čaje ![]()
A co to tvoje bříško? Uklidnilo se? Opatruj se. Je mi jasný, že šetřit se je nereálný, ale zkus to, jo?
Lem, moje babička je taky radar. Asi den po pravděpodobném početí po mě pomrkávala, že bysme si měli pořídit ještě holčičku. Tak jsem zvědavá. S Matym si byla jistá, že jsem těhule, v den, kdy jsem měla dostat krámy ![]()
Ahojky holky, tak se po víkendu zase hlásím z práce ![]()
Luci tak co bříško, doufám, že už je vše v pořádku. Raději fakt opatrně, i když to s malou princeznou asi moc nejde, že?
Myslím na vás ![]()
Leni tak jaký byl v sobotou koncert? Jsem si na tebe vzpomněla.
No hlavně jestli už se cítíš líp a nachlazení už pominulo ![]()
Ywett děkuju za názor a radu co se kočárku týče, je sice ještě dost času, ale nerada bych pak nakupovala kočárek o kterém nebudu nic vědět, protože budu muset ![]()
Vítám nově příchozí těhulky, holky moc gratuluju
, hoďte údaje o těhu, ať vás můžem přidat do tabulky, poslední MS, nalezení // a kontrola ![]()
holky co máte KO (Kachni,Lenkaky, Lucie*3) držíme palečky ať je vše jak má být ![]()
Ahoooj!!!
Taky moc vítám nové příchozí
…
Nějak nemám sílu, energii nic…V sobtou večer jsem ještě malinko zakrvácela a od té doby ťuky, ťuk nic. Ale je mi fakt mizerně jsem šíleně unavená, je mi furt zle. No, věděla jsem, že to bude náročné, ale že takhle…uf.
Moc, děkuji za podporu…odpolko se ozvu, jak jsme dopadli na kontrole. A držím palce na dnešní kontroly!!!Ať jsou bobísci,kde mají být a už by mohlo být i
.
zdravím všechny a všem moc děkuju za přivítání. Připojuji pár informací poprvé jsem dvě krásné silné // uviděla 5.12 a poslední MS 27.10. další kontrulu mám 22.12.
už se moc těším.
Držím všem dnes při kontrole palečky, ať vám to dobře dopadne. My jsme to s manželem také nikomu nechtěli říct až po třech měcících, nevím jak na tom budu zdravotně, mám problém s imunitou a také ty moje ledviny
Ale museli jsme to říct mojí mamce, která s námi momentálně bydlí, protože měla podezření na pásový opar, tak jsem z toho měla pořádný strach. Naštěstí se to nepotvrdilo
Doufám, že toho 22.12. co mám jít na kontrolu bude vše v pořádku a snad by už mohlo být vidět ![]()
SRPEN 2010
Příspěvek upraven 14.12.09 v 16:50
Ahoj.Já jdu příští týden na kontrolu a pro těhu prukazku.Před týdnem jsem na UZ viděla tu tečku,dojalo mě to k slzám
jinak našim jsem to chtěla říct až těd o vánocích ale nevydržela jsem to,mamka by to na mě stejnak poznala ![]()
Děvčata,je tu někdo z břeclavska?Já jenom,že bychom se potkali možná v porodnici.Asi jsem moc v předu,hm?No,ale za zeptání nic nedám,že?
Tak koukám že už nás tady je. Já jdu zítra konečně k doktorovi tak pak dám vědět jak jsme na tom.
LEM tak to jsme 2, já jdu taky zítra, tak si můžeme držet palečky.
Doufám, že už bude něco vidět ![]()
SRPEN 2010
Ahojky Holky, vítám všechny nové příchozí a přeji pohodové těhu a zdravá miminka. Já byla dnes prvně u doktorky a dopadlo to dobře. Doktorka našla v děloze fazolku a dělala mi HCG z krve a to bylo 1700. Příští týden v pondělí jdu na kontrolu, tak snad už bude vidět i srdíčko.
LUCIE L - koncert byl super, dost mi to pomohlo se zklidnit. Klidně bych chodila každý víkend, ale to nestíháme.
A jak se daří Vám všem ostatním? Kachni a Lucie*3 jak jste dopadly na kontrole? Všem, které čeká kontrola v následujících dnech držím moc palečky. Lenka ![]()
PS: Holky, nejraději bych to všem řekla hned, ale bojím se. Tak to zkusím vydržet co nejdříve. Snad mě pochopíte.
LucieL píše:
SRPEN 2010
- Andrimka – // 27.11, MS 2.11, KO 21.12, 1 dítě (Kuba 3roky)
- BoruvkaAS - // 5.12, MS 27.10. KO 22.12
- Ewulka
- Kachni - // 27.11., MS 23.10., KO 14.12
- LEM
- Lenkaky - // 5.12. MS 3.11, KO 14.12, 1 dítě (Tomík 2roky)
- Lucie*3 - // 30.11, MS 20.10, KO 14.12, 1 dítě (Kačí 2 roky)
- LucieL - // 30.11, MS 5.11, KO 15.12
- Nitetis - // 13.11., MS 13.10. KO 8.12.2009-srdíčko, TP 5.8.2010
- „Pájunka .{color: red“-//30.11.,MS 2.11,KO 23.12
- Ywett - // 8.12., MS 27.10., KO 22.12., 1 dítě (Matyáš 2roky)