SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3861
10.12.09 15:04

prý mají na sono plno a ještě mi moje dr řekla, že do 14tt si musím vybrat porodnici, hustý co? prý je prostě plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.09 15:04

ááá, paní byla opravdu chápavá :mrgreen: . Tak mi nějak došlo, že to strašně letí a za pár dní jsou Vánoce.

Holky, pro dnešek se rozloučím…manža dorazí dřív domů a jdu manikůru…snad to rozdejchám!

Mějte se hezky pa,pa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.09 15:08

Luci, na ten jsem taky koukala, ale nakonec jsem koupila http://eshop.lekarnice.info/shop.php?… .
A už chápu, že jsi tolik testíkovala potřebuješ jich hodně na fotoalbum :palec: .

Kachni, odkud jsi? U nás je to podobné jsem z Prahy. Kačku jsem rodila v Podolí, tak bych chtěla zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
10.12.09 15:11

Luci3, jsem taky z Prahy, tak proto :)
prostě nával. chci u Apolináře, protože mi moje dr řekla, že mě tam stejně bude posílat na další vyšetření. na sono a krev jdu na Jarov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
10.12.09 15:14

Luci3, jsem se koukla na ten tvůj čaj a přečetla. tam píšou, že se tam má třeba nalít mléko, ale ne krabicové, jaké tedy? jde mi o to, jaké mlíko mám pít, zda jen čerstvé (jak se prodává v uměl.lahvi) nebo co? jogurty totiž moc nemusím a musím mít bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
10.12.09 15:17

Andy,moc ti gratuluju :-D teda,to je překvápko :srdce: :srdce: :srdce:

Holky,Všem Vám přeju bezproblémové těhotenství a v srpnu zdravá a hodná miminka v náručí :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.09 19:11

Kachni, vidíš to jsem ani nečetla..mě zaujalo, jak bylo na krabičce napsáno, že zmírňujě nevolnosti. Dál jsem ani nezkoumala. Ale mléko do čaje fakt nemusím :poblion: ani normálně. A myslím, že myslí mléka, které nemají prodlouženou trvandlivost. Mně dost kuchtná kefír a občas si zobnu jogurt,
ale moc tomu taky nedám. A co sýry?

Rendule, moc děkujem :srdce: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
10.12.09 19:13

Ahojky holky, koukám, kolik toho stíháte probrat za jediný den. Já usedám k PC až teď a jen na chvilku, mám nařízení klid na lůžku od doktora manžela. Ale je fakt, že mi to dost pomohlo. V životě by mě nenapadlo, že budu takhle chromá s virozou, ale bohužel mi to v kombinaci těhu a cukrovka udělalo docela rošádu. No, takže nový údaj do tabulky je, že jdu na gyndu už v pondělí tj. 14.12.. Myslím, že ještě nic nebude vidět, ale prý pro jistotu. Jinak čaje zatím nestíhám řešit, kočárek si nechám po TOmíkovi, jsme s ním spokojeni a co se týče porodnice, jsem též z Prahy a už jednou jsem rodila u Apolináře a tak tam určitě zůstanu. Mám tam i dr. s tou cukrovkou.Ale ta registrace už ve 14tt mě děsí:-( Ufff to jsem se ale rozepsala. Tak pěkný večer všem. Ráda si Vás čtu. Pá Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
10.12.09 19:21

lenkaky tak držíme všechny palečky ať se hezky vyležíš a je všechno OK a ať je při kontrole vidět vše tak jak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
10.12.09 23:35

Rendule téda, jsem odhalena :lol: , já to ještě vyjma „srpňátek“ tajím, proto jsem Vám to nepísla :wink: dokud není :srdce:

Jinak holky jsem ráda …s tím nafouknutým břichem, že nejsem sama :oops: Taky si připadám jak ve 4-tém měsíci…si říkám, jestli je to břucho tak vytahaný po prvním nebo proč. Mám problém to schovat a říkat to ještě nechci :roll: a odcela mě přes den pobolívá-hlavně po námaze :oops: a děsně se potím :roll: ale to mám z vyššího tlaku. Minule při těhu jsem od října do ledna chodila venku jen v prošívané rozepnuté vestě jak jsem fajrovala…a že jinak spím v ponožkách a 2deky, tak těhu je totální obrat :nevim:

Spinkání celou noc - holky my ho otužujem, byl lednový a my rádi spíme při otevřeným okně, takže jsme to zmírnili na ventilačku a fakt chladno-spíš zima a to se to chrupá :jazyk:

Lenkaky máš ty nemoci pěkně překombinovaný :cry: a na pondělí držíme palečky
JInak já taky nic nestíhám, doma dítko, pracuji každý den na PC a tak sem utíkám na rozptýlení…

kočárky se úplně vidím při prvním těhu jsem to vybírala od 4-36tt :lol:

Kachni co myslíš tím sono - jako ultrazvuk?

Tak a vypínám PC a jdu na kutě, ráno potřebuju v 9h vypadnout tak snad nás mládě vzbudí dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
11.12.09 08:28

Andy,jasně,taky jsem to tajila :srdce: :-)

jen jsem ti chtěla pogratulovat,protože je to opravdu super zpráva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
11.12.09 09:50

ahojík všem
jinak sono je asi utz, mě to tak napsala moje dr na doporučení. přímo je tam psáno: sono dělohy.
tak koukám, že nafouknuté jsme asi všechny. já mám doma časopis o těhu, co mi dala moje dr a tam píšou, že už v 8tt mohou některé ženy škrtit kalhoty. tak mě už tedy škrtí.
naštěstí černé těhugatě dostanu od kámošky, ta je teď v 17+6tt, takže už jí začínají trochu škrtit. oni nejsou do konce těhu. ale pak dostanu ty další od ní. jsme stejné postavy. mám štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
11.12.09 10:56

Ahoj holky, tak hlásím první vypozorovaný těhu příznak a sice asi dost nízký tlak, přes den se mi občas zamotá hlava, ale večer už jsem na odpis. Buší mi srdce a motám se jak po lahvince vína. :-?
Je to pěkně nepříjemný. :evil:
Kachni tak já spíš než přes bříško, tam zatím nic, narostla na objemu na prsou, za týden o 5cm. Což jsem teda včera když jsem se měřila čučela 8-o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.12.09 11:24

Ahoooj!!!

Holky, přesně tak sono = UZ

Luci, tak to je celkem fajn příznak ty prsa, ne? Co já bych za to dala :lol: .
Ta hlava je horší, ale taky se mi stává.

Andrimko, tak otužování…to není ani malej moc nemocnej, co? A já to mám stejné. Jsem strašný zmrzlík…spím v ponožkách a v mikině a to nemáme otevřené okno. V těhu jsem furt větrala a bylo mi děsné teplo a to jsem neměla vysoký tlak. No, už se docela těším až se to teplo dostaví je mi totiž furt strašná zima.

My by jsme chtěli o těhu všem říct až po 12tt po screaningu. U Kačky jsem měla špatný trippl test…a ty nervy do amnia a potom to bylo něco šíleného. Do 16tt se mi to asi nepodaří,ale do toho 12tt by snad mohlo. I když teda to nafouknutí je šílené. Vůbec nedopnu rifle :cert: .

Příspěvek upraven 11.12.09 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
11.12.09 11:25

LuciL, já mám nízký tlak celoživotně, takže ten nepozoruji, jsem na motání zvyklá. akorát jsem tedy nafouklá, ale prsa jsem měřila asi před týdnem, tak nevím. se doma změřím. chi chi. :lol:
ten můj chlap se těší, až budu mít větší prsa. ach jo, já ne. mám pěkný trojky, nechci větší. musela bych vyházet svá krásná trička :(
jinak to bušení srdce mám taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital