Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, já jsem nebyla včera na KO, ale jen na krvi. mám to složitý, moje gyndařka nemá nic než lehátko, takže chodím ještě jinam. takže Pájunko, napiš mi tam 21.12. KO, protože to jdu přímo na UTZ ![]()
jinak mi nic není, snad ani prsa mi nerostou ![]()
ale MS nikde, takže snad dobrý ![]()
Krásné dobré ráno, holky. Taky u vás svítí slunce? Mě po několika dnech mile překvapilo a vlilo mi do žil nějak moc energie. Tak abych nezačala extrémně „hnízdit“, a aby chlap po návratu z práce byt poznal, musím se s váma podělit. Tak chytejte, posílám .......
Ahoj holky, hlásím že mám po kontrole, těhu potvrzeno, jsem 5+5tt, už broučkovi bije srdíčko, bylo to strašě krásné, když mi to dr.ukazoval.
A fotečku jsem vymámila, tak hned jak jí nafotím, tak se pochlubím.
![]()
SRPEN 2010
Příspěvek upraven 15.12.09 v 10:48
tak a je to v tabulce, díky LucieL
já už chci taky fotečku. ty jsi ji musela vymámit? já myslela, že ji tisknou automaticky. ale i kdyby ne, si o ni stejně řeknu ![]()
Dobré ráno!!!
Holky, omlouvám se, že jsem včéra nenapsala…kontrola dopadla výborně…mimísek byl vidět a má 1,3cm, srdíčko krásně tlouklo a jsem 7+4tt, pak jsem jela kouknout ještě trochu po dárcích, ale žádné přehánění. Přeci jen mám po tom krvácení docela strach. A na další kontrolu jdu 4.1.2010. Tak snad se do té doby nebude nic dít.
Lenkaky, gratuluji ke kontrole a příště už určitě bude i srdíčko!!!Neříkala Ti dr. v kolikátém jsi asi týdnu? A my to zatím taky říkat nebudem. Chtěla bych vydržet,alespoň do toho 12tt. je paráda, že jste si koncert užili…ono je to jednou za čas potřeba;-).
Ywett, odkud jsi? Tady je ošklivo, zataženo a pořádná zima:-(. A energii potřebuji, takže chytám, jak to jen jde. ![]()
Luci, držím palce na dnešní kontrolu a těším se na pozitivní zprávičky
.
Lem, ty máš taky kontrolu, že? Tak na Tebe moc myslím a též se těším na zprávičky z kontroly. ![]()
Kachni, mně prsa taky nerostou a docela bych to uvítala
. Ale žaludek stávkuje stále.
Andrimko, jak vy se máte???
Ostatní moc zdravím!!!
Lucinko, než jsem to napsala je tu zpráva od Tebe … obr GRATULACE k mimi se
…to je nádhera
.
Kachni děkuju. Neboj, taky budeš mít fotečku a brzo, ono to uteče. ![]()
O fotečku jsem si říkala, on že neví jestli na ní bude něco vidět, jestli mi ten flíček prý bude stát za to, platila jsem za ní 100,–-, příště už jí ale prý budu mít zadara, nevím jestli má limit kolik jich může dát a zbytek si budu muset přípdaně platit, ale to mi vůbec nevadí. hlavně že je.
Dnes teda kouknu po těch fotoalbech.
Luci no páni, k juniorovi teda moc gratuluju,už je ho kus
Já mám na fotce jenom takovou tečičku
Hlavně že už e ti líp, když pominu ty nevolnosti, ty už snad taky brzo ustoupí ![]()
Borůvko taky moc děkuju za gratulku. ![]()
Holky to je tak strašně moc krásný, jak já se na tohle od března těšila
![]()
Luci, moje dr. se taky divila, že chci fotku, ale posílá je na email, takže žádný problém. A kdy jdeš na další kontrolu? A změníš mi prosím kontrolu na 4.1.
Luci tak to je super, že ti to pošle na mail
To můj bohužel ne, ale koukala, jsem že má asi nový UTZ, to si ho pořídil v pravý čas. ![]()
Vypadá suprově. Já bych tam teď mohla ležet každý den
a sledovat jak roste ![]()
Luci kontrola změněna ![]()
jo a ještě jsem chtěla říct, že nechápu proč se všichni diví, já to teda beru za samozřejmost, že budu mít dokumentaci už od početí. ![]()
Jééé, Luci koukám,že jdeš na kontrolu taky hned po novém roce;-).
Díky za změnu. A kde je ta Vaše tečka? Těším se na foto.
No my to máme tak pěkně po sobě, viď? Jsem zvědavá,jak nám prďolka povyroste a už dostanu těhu průkazku. ![]()
Fotečku sem hodím odpoledne, musím se doma stavit pro foťás, stejně tam pojedu na oběd, drahý dnes kuchtí tak už mi volal.
![]()
ach jo, to je děs na to čekání na utz. kdybych měla moje dr, tak už ho mám taky.
tak mě to snad dá zadarmo tu fotku ne? protože kdybych byla tak nějak v 7+5, tak už tam asi těžko bude jen tečka a jdu tam až v pondělí, takže to už bude 8+4tt.
ale i tak, je mi to fuk a klidně si zaplatím ![]()
a taky nechápu, jak se někdo může ptát, zda chci fotku. pro ně je to rutina. pro nás fakt ne.jsem nafouklá blé…