Poradna duly
Jana Čurdová
Holky nevím jak to bude teď před Vánocemi, takže si dovolím to sem vložit už teď.
Ahoj holky, tak pitná kůra pomohla, mám po víkendu o 3 kila míň, nohy mi už také splaskávají:o) jen mě víc trápí žaludek po všem je mi na zvracení, ale to je asi normální že:o) Zítra jdu na kontrolu a už se moc těším, hlavně aby to bylo všechno OK. Přes vánoce se tu moc neukážu, tak vám všem přeju hlavně klid, pohodu, zdravíčko vám i mimíškům a ať se tu v novém roce všechny sejdeme.
pa
Ahoj i mě to houpe ráno se žaludkem, s prvním prckem jsem to vůbec neznala, tak už se těším na dobu, kdy to přestane. Ale trápí mi to hlavně ráno, když mám prázdný žaludek…taky mívám někdy úplně brutální hlad, to jsem měla naposledy, když jsem kokila
. Tak držím palečky ať je ti líp. ![]()
Mishaczku a Boruvko a vlastně všichni co sem nakukují - hezké svátky a ať je ve zdraví přežijeme, dětičky ať jsou hodné a mimisci v bříšku ať hezky prospívají.
Andrimko, obr gratulace
a koukám, že se prckovi daří a krásně roste. Jen tak dál. A říkal dr. něco na ty tlaky v bříšku? A ukážeš nám fotečku???
Borůvku, super zprávička…těch 5kg bylo fakt hodně…kór, když nemáš úplně o.k. ledviny,ale je vidět, že se tělo umoudřilo. Budeš ho muset víc šetřit.
Mishaczek, krásné přáníčko
!!!
Andrimko krásná zpráva. Strašně moc gratuluju, hodíš nám sem fotečku? Jsem na vašeho prďolku zvědavá ![]()
Holky já jsem dneska úplně vyřízená, měla jsem tak těžký den v práci. Hrůza. Už se fakt těším na Štědrý den, až bude klid ![]()
Mishaczku nádherné přání, děkujeme ![]()
A vítám nováčka Alihnu a gratuluju k mimískovi
![]()
Andrimko nádhera, už je ho pěknej kousek. Úžasné.
![]()
já hlásím, že jsem našeho broučka taky dnes viděla, byla jsem u dr., protože jsem začala dost špinit. Bylo to způsobeno hematomem, takže jsem dostala Ascorutin a snad už to bude dobrý. Brouček je v pořádku, pěkně nám vyrostl a srdíčko už je taky krásně vidět ![]()
Ahoj holky, mě čeká kontrola až po novým roce, tak si ještě počkám na utz.Ale už teď se těším, dávejte na sebe všechny pozor. ![]()
Ahoj holky mohu se přidat 13.12 jsem objevila // včera jsem byla u lékaře a jsem ve 4 týdnu a podle utz to jsou dvojčátka takže to vychází na konec srpna 2010. ![]()
Ahoj Petulo, urcite se pridej ![]()
Tak ke dvojčátkům moc gratuluju
Budou to první dětičky, nebo už nějaké máš?
Holky co nejste v tabulce, hoďte si údaje. ![]()