Poradna duly
Jana Čurdová
Lucie*3 píše:Borůvko,neboj na genetice se Tě vyptají na Tvé a partnerovo nemoci + nemoce v rodině a zaměří se na mimískovi ledviny…pokud bude vše o.k., tak myslím, že nic víc Tě nečeká. A co ty kg drží se dole? Moc gratuluji k!!!
Ahojky, musím říct, že kila se drží dole
jsem tomu ráda, byla jsem jako konev na vodu. Ani přes svátky jsem nenabrala, sladký teď nemůžu ani vidět, dřív jsem snědla čokoládu každý den, nebo nějakou tyčinku, ale už tak měsíc se na sladký nemůžu podívat. V sobotu vařila mamka a udělala ovocné knedlíky, vypadaly krásně, ale
…Mám problém jsem dostat kvalitní obrázek z UTZ, když ho scannu tak je to rozmazaný
MOje Dr. má ještě starý UTZ a kvalita obrázku nic moc. Už se těším na 11. 1. až mimíska zase uvidím
V kolikátém týdnu se vlastně vydává TP? Já jsem také nervozová, protože je to mé první těhu a trochu se bojím, jak všechno dopadne ![]()
Ywett,zrovna včéra jsem se ptala na ty genetické testy…ten v 1trimestru je o dost přesnější a prý pokud vyjde dobře, tak trippl v 16tt by nedělala. A závidím Tvé pozitivní myšlení…já byla právě opak a bála se připustit, že bude vše o.k…jsem hold praštěná.
Tutinko,mně dělalal dr. před amnio velký UZ a říkal, že vypadá všechno dobře…za dva dny mi volali, že Downův syndrom je vyloučen a asi do pěti dnů i ostaní vady. Byla jsem v soukromém zařízení. Uf, doufám, že už to nebudem muset zažít.
Andrimko,poptej se své dr…ono to dřív nebylo standartní vyšetření…já se o něm dozvěděla až pozdě. Teď jsem už byla připravená, ale má dr. ho stále nedělá posílá do Podolí. Takže myslím, že u Vás určo bude taky nějaké zařízení, kde ten test dělají.
Borůvko,super, že se držíš
…musíš se opatrovat. A jsem na tom stejně, jak ty před tímto těhu jsem byla závislák na sladkém a teď nejsem schopná hned je mi zle
a ani chuť nemám. Tak jsem zvědavá zda v bříšku máme stejné pohlaví
. Jinak TP se vydává okolo 10-12tt někdo dříve. Já jdu v pondělí na odběry a dostanu rovnou průkazku. Už se těším
.
Holky, teda hlavně pražandy, kde budete rodit? nechystá se někdo do Podolí???
moc děkuju za pomoc, jsem z toho nějaká zoufalá, pořád mi to nejde
(http://tickers.baby-gaga.com
ahojík holky,
tak jsem doma a je mi fajn, tohle jsem potřebovala, žádné stresy. ale za dva týdny jdu zase do práce ![]()
jinak já mám také stále stejnou váhu, jen se mi už zvětšuje pupek.
já dostala průkazku už když jsem byla v 8tt dle ms. tak nevím.
Lucie3,jinak bych ráda rodila u Apolináře, ale myslím, že tam bude plno, že tam počkám a pak mi řeknou, jděte se registrovat jinam ![]()
takže pak asi Podolí, nevím, tam to ani neznám. moje dr mě totiž posílá jen k Apolináři.
Příspěvek upraven 05.01.10 v 11:17
Ywett, napiš mi tam prosím, že další KO mám 12.1 a termín porodu cca 9.8.
Luci3, genetička říkala přesně to, co ty a pěkně u toho nadávala. Nechápala, proč mi vůbec ty druhý testy dělali ![]()
Někde jsem totiž vyčetla, že musím být pozitivní a v klidu, abych měla pohodový dítě. Nějak se mi podařilo si to vsugerovat. Jinak jsem taky plašan, neboj. Maty je sice hodnej a pohodář, ale TERORISTA
Prostě se s ním zásadně nenudíme.
Boruvko, taky jsem s tím bojovala. Když vytvoříš metřík („get my ticker now“), v nastavení do „podpis uživatele v diskuzi“ nakopíruješ „BBCODE“. Pak jen přímo v diskuzi (hned pod názvem vpravo) zaklikneš „zobrazovat podpisy“. Kdyžtak se ptej, co potřebuješ konkrétně.
Kachni, máš to tam ![]()
Ahojky všem, a do nového roku Vám přeji ať Vám to Všem dobře dopadne.
Bohužel náš mimísek nás tento víkend opustil. Tak mě prosím vymázněte ze seznámku.
A přeji Vám ať už sem nikdo z Vás nemusí podnobnou zprávičku psát.
Nitetis, jéé, to mě moc mrzí
Drž se, dej se do kupy a ať seš brzy mezi těhulkami. Držím ti palec ![]()