Poradna duly
Jana Čurdová
Kachni, na ultrazvuku (první je určitě vaginální) ti doktor určitě fazolku ukáže, měl by i zkontrolovat, jestli srdíčko bije. Já už si to vůbec nepamatuju
A btw. taky se hlásím jako jedináček ![]()
Luci3, my dneska byli na Prevenaru a ještě jeden Priorix nás v nejližší době čeká (z něj mám po prvních reakcích dost strach). Dneska mě Maty překvapil, běžně žve už před poliklinikou a přestává tamtéž ![]()
Jen mě teď napadlo, není náhodou očkování dítěte Priorixem, když je máma v 1. trimestru, zakázaný?
holky, díky, takže vaginálně. hm, ještě, že jsme zvyklé na ta vyšetření ![]()
aspoň vím, co tak nějak čekat ![]()
tak už znám další jedináčky ![]()
jdu 14.12. k dr
já jsem narazila na KO, výpis na pampers.cz nebo nějak tak. ale je fakt, že by se to mělo někde probírat na diskuzi, stačí ji najít, snad nás vezmou mezi sebe, já jsem takto už v několika diskuzích a začínám nestíhat ![]()
Ahoj holky také bych se chtěla přidat.
Kachni, Nutkani - také jsem testovala 27.11. a byly //
U Dr. jsem byla včera. Těhu mám potvrzené, zatím tajíme, dokud není srdíčko, nechceme nic říkat. Další UTZ mám 21.12. a to by prý už mohlo být
takže baštím předepsané těhu-léky jako prosím 7tabletek
a moc si přejeme, aby vše bylo v naprostém pořádku.
Ywett, to jsem vůbec netušila, ale myslím, že mi se tam jen tak nedostanem, ale díky za upozornění dám si na to pozor. Mně se na to očko nechce už kvůli těm reakcím
…Kačka všechny očka kromě poslední Hexi oteplotkovala. I Prevenar…a to na něj jsou reakce zřídka, ale teplotu měla jen zvýšenou, ale měla reakci na místo vpichu měla tam flek, jak 20ti koruna, ale druhá dávka už byla o.k.
Kachni, jdem tedy ve stejný den
…v kolik jdeš hodin?
Andrimko, vítej…a gratluji k potvrzenému těhu
v kolikátým jsi týdnu? A příště srdíčko už bude
!!!Držím palce!!!
Amdrinko, 7 tabletek???
Čím vším tě to dopujou?
Teď jsi mi připoměla primáře na poslední prohlídce před porodem, jak brblal, že ženský do sebe zbytečně ládujou těhu-vitamíny a potom se rodijou samý obrovský děti ![]()
Luci, seznámek by byl fajn;-)…jen by to chtělo nějakého dobrovolníka
. Já umím na Pc, tak základy, takže se do toho nehrnu.
Ywett: Ohledně priorix je to doktor od doktora, někdo to dodržuje, jiní ne
hrůza a pak si vyber…asi jako se vším okolo těhu a mimi - jsou strašně obrovské rozdíly. Nejvíc jsem kdysá řešila preventivně dávat široké balení
nebo nedávat…
Ywett, já tohle těhu budu bez vitamínů;-)…u Kačky jsem jedla Baby-plan a malá měla 4,3kg, tak uvidíme, jak to bude bez nic. Ale jím kyselinu listovou. A co ty bereš něco?
Luci3, Maty měl právě jen reakci na druhou Hexu spojenou s prvním Prevenarem. A to jen zvýšenou teplotu. Potom až Priorix. Ale to stálo za to. Jednou za šest hodin mu na hoďku vyletěla horečka na 40°
, k tomu se mu po těle stěhovaly červený fleky. Zbytek doby řádil po bytě jak černá ruka, už jsem nevěděla co s ním
Ale nechcu tě strašit. Co jsem slyšela, spíš je to bez reakce.
Luci3, no já zatím nic neberu, ale přemýšlím o něčem. Uvidím, co mi doporučí gynekolog.
Ywett píše:
Luci3, Maty měl právě jen reakci na druhou Hexu spojenou s prvním Prevenarem. A to jen zvýšenou teplotu. Potom až Priorix. Ale to stálo za to. Jednou za šest hodin mu na hoďku vyletěla horečka na 40°, k tomu se mu po těle stěhovaly červený fleky. Zbytek doby řádil po bytě jak černá ruka, už jsem nevěděla co s ním
Ale nechcu tě strašit. Co jsem slyšela, spíš je to bez reakce.
Já právě vím, že jsou na to takovéto reakce, proto to odsouvám, ale stejně nás to nemine. ![]()
vlastně 6tabletek - protože se snažíme rok pomocí Duphastonu a Clostylgebitu a to se pak duphaston bere 3tabl.denně (skoro do 20tt) + vit.E + kys.listová + jód
Mů DR. totiž taky není zastáncem vitamínů pro těhu a předepisuje pouze vit.E a listovku a jód. Duphaston je hormon, ten musím brát pro udržení plodu.
Příspěvek upraven 08.12.09 v 15:46
Ahoj Andrimko,
vítám a gratulace k potvrzení těhu.
![]()
Holky tak si říkám, já jdu k dr. 5+5tt, když nebude vidět srdíčko, doufám, že by mě vzal kdyžtak ještě před vánoci jednou ![]()
Já vím, že jsem hrozná, ale chci to na Štědrý den oznámit
![]()
Lucie*3 píše:
Luci, seznámek by byl fajn;-)…jen by to chtělo nějakého dobrovolníka. Já umím na Pc, tak základy, takže se do toho nehrnu.
Tak když mi nahážete údaje, tak to klidně zkusím ![]()
Asi datum poslední MS, datum nalezení // a kontroly, ne? ![]()
Příspěvek upraven 08.12.09 v 15:56
Luci, jsi úžasná, tak mé údaje poslední MS 20.10.,30.11. //, KO 14.12.