SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8499
7.12.09 16:00

Kachni to je super, že to vydržíš, já už bych to nejraději věděla teď. :oops:
Ale jdu příští týden, to bych měla být podle poslední MS 6tt, tak doufám, že už tam bude něco vidět, chci fotečku z UTZ-dostanou ji blízcí pod stromeček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
7.12.09 16:54

Holky, tak já jdu k doktorovi až 22.12., je u něj dost plno ak jinýmu nechci, navíc jsem fakt s objednáním čekala dost dlouho. Tak snad bude vše v pořádku.
Holky, tak ať pěkně kyneme, bříška ani prsa nebolí, nevolnosti se rozplynou co nejdřív (jinak asi zblázním) a ti Šklebáčci v bříšku hezky rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 07:42

Luci,takže žádná kladná reakce…ach ty chlapi…,ale počkej až se brouček narodí;-)…no ono to možná přijde už, když ho uvidídí na fotečkách z UZ.

A mně je dnes teda o hodně líp až mě to zaráží :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 08:01

Ani jsem Vám nepopřála krásné ráno :oops: …tak dodatečně Krásné ráno všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
8.12.09 08:43

Dobré ráno všem.
Holky, tak jsem se váma nechala strhnout a udělala si test. No samozřejmě tam ty 2 čárky byly a hned, nemusela jsem čekat „reklamované“ 3 minuty :wink:
Teď malinko přemýšlím, jestli je lepší, když se chlap mimča bojí a při/chvíli po porodu si ho zamiluje; nebo jako můj kamarád, kterej byl od začátku natěšenej, ale čím se mimčo víc blíží je nervóznější a protivnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
8.12.09 08:53

Ahojík holky,
to už tisknou utz u dr tak brzy? to by bylo fajn, to bych ho chtěla taky. chceme to na Vánoce oznámit mým a manžovým rodičům :) tak bychom jim to dali do obálky :)
já jsem furt v klidu, špatně mi není, nebo není, nevím, co je špatně při těhu, naštěstí. ale jinak mi je tak všelijak, nejde to popsat. jíst můžu zatím vše, řezník mi nevadí, ale sem tam mi je přes den divně. prostě asi „jiný stav“.
prsa sem tam bolí, ale ne nijak děsně.
možná, až můj manža uvidí, utz nebo prostě potvrzení od dr, tedy spíš asi kartičku návštěv, že jsem těhu, tak uvěří. jsem zvědavá na manžům průběh :) jak to bude brát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 09:12

Ywett, tak to musím pogratulovat k čárkám;-)…nebyla jsi i přesto nervózní?

Kachni, já dostala první fotečku hned na prvním UZ a tudíž v 6+3tt. Bylo to nádherné…jen abych upřesnila jednalo se o mé první těhu tedy na fotečce byl flíček Kačenka :lol: .

Tak my jdem na chvilku ven a odpoledne už se taky objednám k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.12.09 09:23

Ahoj holky a dobré ráno.

Tak Ywett veliká gratulace k těm potvrzeným // :kytka: :potlesk: K těm chlapům - oni jsou různí. :roll: Znám případy, kdy to bylo neplánované a dnes jsou vzorní taťkové a jsou z dětí poprdění, stejně tak jako ti kteří se na ně těšili jsou dnes skvělí tátové. Bohužel znám i případ, kdy mimi chtěl víc ten chlap a když se narodilo, tak se na něj úplně vykvákl. :evil:
Takže asi nejde říct, jak to bude až se broučci narodí. U nás už se to teda trochu zlepšilo, šok odeznívá a zvyká si, ale o těhotenství se zatím vůbec nebavíme, což jsem i ráda, protože dokud mi to nepotvrdí dr. tak nechci plašit :oops:

Kachni já taky doufám, že nám ta novina jako vánoční překvápko vyjde. Už jsem vybrala fotoalba, do kterých chci dát fotečku z UTZ a modlím se, aby tam bylo něco vidět. V době kontroly bych měla být 5+5tt tak se budu modlit :mrgreen:

Luci a kolik je Kačence dneska? Jestli se smím zeptat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 09:30

Luci, přesně, jak píšeš…každý chlap to má jiné. Manža se těší a říká už, aby mu byl, alespoň rok :lol: a mně nejúžasnější období přišlo první rok…žila jsem v neuvěřitelné euforii. Ale Každé období má něco…teď je s Kačkou už sranda a hlavně se sní dorozumím. Je to naše zlatíčko a jsou jí 2 roky a 3měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.12.09 09:53
Lucie*3 píše:
Luci, přesně, jak píšeš…každý chlap to má jiné. Manža se těší a říká už, aby mu byl, alespoň rok :lol: a mně nejúžasnější období přišlo první rok…žila jsem v neuvěřitelné euforii. Ale Každé období má něco…teď je s Kačkou už sranda a hlavně se sní dorozumím. Je to naše zlatíčko a jsou jí 2 roky a 3měsíce.

Tak to uže je velká princezna :wink: Jak píšeš, každé období má něco. já se vždycky nejvíc těšila na to období, kdy si toho prďolku donesu z porodnice, jak bude malinký. No byla jsem vyvedena z omylu, že zrovna tohle je období, které uteče hrozně rychle a ani si ho pořádně neužiju, protože to bude kolotoč. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 09:57

Luci, já se na to taky těšila a bylo to super a šestinedělí bylo úžasné. Měla jsem šíleně energie a byla jsem fakt neuvěřitelně šťastná. Ono asi záleží taky na dítěti…Kačenka byla fakt zlato spala 3hod, pak se najedla a zase…jsem u ní vydržela sedět hodiny a jen na ní koukat :srdce: . Tak jen doufám, že mi to to druhé nevrátí…Jen co je teda pravda, že to strašně uteklo:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 09:59

Jsme chtěly jít ven, ale bohužel…u nás prší:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
8.12.09 11:32

My se před chvílí vrátili od doktora z očkování, venku je fakt hrozně :-( … pro pobavení pro ty z vás, kdo netuší, do čeho nás ty dvě čárky na těhotenským testu uvrtaly - u doktora řev hned, jak jsme vešli do čekárny; 3 dospělí jsme tam na Matym (2 roky) leželi; jak jsem řekla, že to má za sebou, zatleskal si, řekl „pašák“ a hned na to „pápá“. Sestřička lehla smíchy.

Luci, nervózní jsem při testování nebyla. Tušila jsem, jak to dopadne. Navíc s chlapem jsme pořád tápali, jestli si pořídit další dítě nebo ne, až jsme to nechali náhodě a dali si čas do konce roku. To, že to pravděpodobně vyšlo, pořád tak nějak nechápeme :wink:

Chlapi jsou fakt různí. A ten prvotní šok musí být drastickej pro každýho. Často i pro ženskou.
Mám celkem flegmatickýho chlapa, bála jsem se, že se bude dítěte bát (což se samozřejmě vyplnilo). Už od půlky těhotenství jsme ho psychicky připravovala, že bude malýho koupat. Jak se terorista narodil, hned asi třetí den dostal vystrašenej taťka ručník a dítě a bylo. To těm mejm dvoum chlapům dost pomohlo. Taťka se během pár dní naučil koupat a poté pochopil, že mokrý dítě je mnohem křehčí než oblečený nebo v zavinovačce a bylo po strachu :wink:
Jejeda, to jsem se ale rozepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.12.09 11:45

Luci, jů, tak to je báječný, že jste si to takhle užily. Já teda jak jsem se na to těšila a představovala si, jak to bude krásný, tak teď když to vypadá, že to mám jistý, tak se začínám bát. Bojím se, všeho, jestli to zvládnu, jestli to přece jen nepřišlo moc brzo …no samé jestli a z toho mi vyplyne jedno velké a sice jestli budu dobrá máma :oops: :cry:

Ywett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no tak to mě pobavilo, prvně taková hysterie a pak si drobek zatleská a jde. :mrgreen: Takže se setřičce a ni nedivím, to bych ležela taky :wink:
Můj přítel je celkem rozumný člověk, pro chlapa v rámci možností :wink: a věřím, že až se s tím srovná a malý se narodí bude dobrej táta. :wink: Přece jen už ho 8 let znám a bereme si občas na prázdniny a víkendy jeho neteř a k té se chová naprosto úžasně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
8.12.09 11:57

Luci (jak vás tady budem rozlišovat? :lol: ), myslím, že je normální, že se bojíš. Jsem přesvědčená, že neexistuje ten správnej čas na dítě, podle mě ve skutečnosti nebudeš připravená nikdy. Ale jak se to pidibejbátko narodí, uvidíš, že toho drobka budeš opečovávat a hned budeš cítit, jak moc tě potřebuje, a co je nejhorší, jak moc potřebuješ ty jeho :palec: A navíc si ani nevzpomeneš na nějakej strach.
A jestli budeš dobrá máma? Samozřejmě že budeš. Ty přece budeš s dítětem, ty budeš vědět jaké je, co potřebuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí