SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3861
4.12.09 11:33

holky, snad je u mě vše v pořádku, mě prozatím nic není, je fakt, že říhám i když nic nejím, ale není mi špatně. je na to asi brzy ne? nejsem ani pár týdnů těhu. četla jsem tu novou diskuzi Nevolnosti- jsem v 8tt…, tak tam holky píšou, že jim od šestého týdne bylo zle až třeba do 13tt. a že jim doktoři říkali, že je to dobře, že se mimi daří. tak jsem zvědavá, jak to bude se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
4.12.09 11:35

Luci, mám to podobné dopoledne nejsem schopná nic pozřít…dnes jsem si dala jogurt, ale nic moc. No mě honí hrozná mlsná na nějaký hamburger…,ale ještě jsem ho neměla, co to udělá tedy netuším :lol: .
Koukám, že jste spolu již docela dlouho je to Vaše první mimi? Jsem zvědavá, co :roll: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
4.12.09 11:39

Kachni, mě to právě zarazilo, že je to tak brzy…jsem si říkala jestli to nemám trochu psychické. Ale bývá mi špatně jen dopoledne, pak to jde a trvá to asi 3dny…taky zatím nezvracení…jen se mi dost navaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
4.12.09 12:01
Kachni píše:
holky, snad je u mě vše v pořádku, mě prozatím nic není, je fakt, že říhám i když nic nejím, ale není mi špatně. je na to asi brzy ne? nejsem ani pár týdnů těhu. četla jsem tu novou diskuzi Nevolnosti- jsem v 8tt…, tak tam holky píšou, že jim od šestého týdne bylo zle až třeba do 13tt. a že jim doktoři říkali, že je to dobře, že se mimi daří. tak jsem zvědavá, jak to bude se mnou.

Neboj, určitě je všechno v pořádku. Každý to má jinak a já myslím, že si to třeba i vsugerovávám, protože se dost hlídám :oops:
Někdo nemá třeba nevolnosti vůbec.......můj sen :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
4.12.09 12:02
Lucie*3 píše:
Luci, mám to podobné dopoledne nejsem schopná nic pozřít…dnes jsem si dala jogurt, ale nic moc. No mě honí hrozná mlsná na nějaký hamburger…,ale ještě jsem ho neměla, co to udělá tedy netuším :lol: .
Koukám, že jste spolu již docela dlouho je to Vaše první mimi? Jsem zvědavá, co :roll: ?

No já jdu zrovna na oběd, tak jsem zvědavá, jak moc tomu dám. :wink:
jj, jsme spolu věčnost, mimi je první, z mojí strany vymodlený, prášky jsem nebrala od konce února. Z jeho strany to bylo složitější, protože si nebyl pořád jistý a přerušoval. No marně :mrgreen:
Proto jsem docela zvědavá co tomu zítra řekne. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
4.12.09 12:06

Tak to je super…určitě bude mít taky velkou radost. jsem zvědavá na reakci :dance: .
Dobrou chuť k obídku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
4.12.09 12:59

Děkuju, už jsem po O. :mrgreen: a kupodivu jsem si docela mlaskla :potlesk:
Holky také vám k obídkům přeji dobrou chuť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
6.12.09 21:47

Holky, tak vám přeju pohodové těhu a krásná a zdravá miminka !!!! u mě to bohužel nedopadlo :( doktor mi řekl bohužel…v 6tt a kdybych netestovala a nešla k Dr. tak jak říkal doktor, to ani nevím…ale mrzí mě to, tak pa a štastné a veselé !!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
7.12.09 08:32

gamal, to je mi moc líto. někdy mi přijdou ty testy jako zlo, protože se pak člověk moc brzy dozví, že je těhu a pak to třeba nedopadne a kdyby nebyly testy, tak se mu prostě opozdí MS a je to.
jdu k dr ve středu, to jsem taky asi tak v 6tt, tak snad je to v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
7.12.09 09:05

Koukám, že jsem tady jediná, která si ještě nedělala test (nějak ho s chlapem na střídačku chodíme kupovat, ale ještě se nezadařilo) a jen čekám na verdikt doktora.
Ale holky, blbě je mi jak psovi. Už asi týden :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
7.12.09 09:51

Gamal, moc mě verdikt dr. mrzí :cry: :cry: :cry:
Ach jo, někdy by bylo lepší nevědět. :oops: Drž se, doufám že se brzo zase zadaří a tohle těhotenství už bude bezproblémové se zdravým mimi na konci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
7.12.09 10:33

Gamal, i mě to mrzí:-(. Přeji hodně štěstí při dalším snažením. A ať se brzy dočkáš drobečka v bříšku.

Ywett-máš můj obdiv, že jsi ještě netestovala. A kdy jdeš k dr.? A mě je stejně asi, jako Tobě…o víkendu jsem i zvracela a to nalčno fakt paráda. Jinak mi furt natahuje.

Kachni- tak ty jdeš ve středu na kontrolu. Budu na Tebe moc myslet a držet palce ať je vše, jak má být.

Luci- a jak je Tobě?

A co ostatní, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
7.12.09 11:03

Jo a Luci, co přítel říkal na Mikuláše…,jak reagoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
7.12.09 14:09

Ahoj Luci :mavam:
No Mikuláš nebyl podle jeho představ, byl v šoku, no. :oops: :lol: :lol: :lol:
Jinak holky já teda začínám mít pocit, jestli jsem v pořádku. Teda jestli dole je všechno v pořádku. Protože kromě toho, že jsem ráno vyndala z podprsenky vycpávky, abych se tam vešla, občas mě zabolí v bříšku a dopoledne trpím dost hnusnou nechutí mi nic není.
Přestala jsem ráno dávit na prázdno, to spíš byly nervy :oops: :roll:
Tak doufám, že mi příští úterý dr. potrvrdí že je vše v pořádku. :-)

Kachni tak ve středu držím palečky. :palec:
Ywett a ty jdeš kdy? Tě teda obdivuju, že vydržíš netestit, já už mám těch testů 8 :oops: :oops: :oops: Taky budu držet palce, aby bylo vše jak má :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
7.12.09 14:31

holky, asi půjdu k dr až v pondělí za týden, jsem tu jinde četla, že je lepší jít trochu později, protože tam nemusí vůbec nic být vidět a vzala by mi jen krev a tam pozná jen hcg a to vím, že tam je, když je test pozitiv. chci, aby už něco viděla na utz.
já to vydržím do pondělí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital