SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3861
8.12.09 14:09

holky, nechte toho, já jsem celá rozněžněná :)
takže by už mohlo u mě něco na utz vidět? snad jo. chci fotečku :)
Luci3, snad tam flíček už bude. měla bych dle poslední MS být v 7+3tt a dle ovu (což si myslím já) tak 5+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.12.09 14:09

Ahojky holky, to je super, že už je tu diskuze k termínu v srpnu 2010. Můžu se k Vám přidat? Dvě čárky jsem objevila (teda manžel) teprve tuto sobotu. Od té doby jsem opilá štěstím a zároveň vyděšená jako malá myš. Ale to asi znáte také. Těch otázek, co se honí hlavou. A to už mám doma dvouletého synka a přesto mám pocit jako by to bylo poprvé. :-D Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 14:11

Ywett, tak to jsi mě pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …Maty je hold pašák. To ta naše statečná začne řvát a´t vejdem do jakékoliv ordinace a řve než vyjdem. Taky zážitek…a to nás ještě čekají oba Priorixi. Nějak nám do toho vždy něco vlezlo. Tak držím palce ať je malej bez reakce;-).
A co se týče druhého mimi, tak se trochu bojím, jak to budu zvládet. :think: …nám to vyšlo neuvěřitelně rychle a to s Kačkou byl problém.

Luci, myslím, že tu otázku si asi položí každá znás…,ale ono pak stačí jedinej pohled a nepochybuješ;-). Ty chodíš asi do práce, že? A budeš do té doby než to bude možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 14:20

Kachni, To z toho možná bude i červeňátko…,ale týdny se počítají od první dne menstruace, takže jsi spíš 7+3tt. Já jsem cca 6+3tt a vychází mi to na 1. srpna. A fotečka bude to je jasné;-).

Leni,vítej!!! Koukám, že nás je tu celkem hodně s dvouleťákama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
8.12.09 14:26

Luci3 spíš červenecčátko, červen těžko. dle poslední MS. uvidím co Dr :)
hlavně, že bude fotka, to je důkaz :)
holky, nás tu je jak smetí. já ale nemám žádné mimi, zatím, takže zatím bez dětí :)
ale chci mít dvě děti. neznám nikoho (krom mého táty), že by byl jedináček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.12.09 14:28

Kachni, to si myslím, že už by mělo tlouct i srdíčko, jestli se nepletu :wink: Ono prý záleží na síle břišní stěny, která nemá nic co dočinění s postavou jestli je někdo hubeňour, nebo silnější typ. Ale to jen co jsem vyčetla, jak to je doopravdy netuším :oops: :nevim: :mrgreen:
Já teda doufám, že srdíčko už bude bobíškovi bušit. Chjo, jsem zase málem ukápla slzu. Začínají se mi navalovat slzy do oči nějak často. :cry: :oops:

Luci3 tak možná právě proto, že jsi čekala, že to bude trvat dýl a nepočítala s tím, tak se zadařilo ťak brzo. Já to měla úplně stejně, když jsem an konci února vysadila prášky, tak jsem na to myslela pořáda, každej měsíc doufání, testování a pořád nic. I přesto, že se příitel zrovna aktivně nesnažil.
A listopad pro nás byl dost blbej měsíc, umíral nám pejsek, koncem měsíce jsem ho museli nechat uspat, protože už trpěl, takže jsem na to vůbec nemyslela a ty // pro mě minulé pondělí byli doslova šokem. Takže něco na tom, že čím víc se člověk snaží, tím méně to jde,a si fakt bude :wink:

Jo a s tou prací, mám celkem pohodovou práci, takže bych tu ráda zůstala co to půjde :wink:

Ahoj Leni, moc gratuluju ke krásnému nálezu a vítám tě. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 14:34

Kachni, no jo :oops: jsem nějak nevěděla, jak to napsat :oops:

Luci, te´d Ti dr. bude dělat UZ ještě vaginálně, takže prcek určitě bude. Je super, že budeš chodit do práce já šla s Kačkou na rizikové a občas jsem se zbytečně stresovala.

Tak jsem objednaná na gyndu na pondělí odpoledne…se trochu začínám i bát. Nějak mi, ale utíkájí ty Vaše kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
8.12.09 14:41

LucieL, myslíš, že už by tlouklo srdíčko? to by bylo super :)
Luci3, to je v pohodě. holky, to bude mela vám psát :)
naš dvě Lucinky
jinak já jsem na měkko furt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
8.12.09 14:42

jakže tedy probíhá to první vyšetření? já myslela, že jen utz přes břicho… to se dělá vaginálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.12.09 14:50

Ahojky holky, díky za přivítání. Zrovna dneska jsem mluvila se sestřičkou na gyndě a ta mi říkala, že první ultrazvuk se dělá vaginálně. Že přes bříško by to ještě vidět nebylo. Tak držím palce všem, co se chystají na první ultrazvuk, ať se podaří pěkné fotečky fazolek. Já jdu k doktorce až 21.12.. To budu 6+6, tak snad něco uvidíme. Lenka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.12.09 14:51

Ještě dotaz, dají se zde dělat takové ty metříky, co ukazují délku těhu? Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.12.09 14:52

Kachni, hezky jsi si poradila;-). Já už si to moc nepamatuji, ale první UZ byl na 100% vaginální a pak myslím ještě jeden, ale to si už nejsem jistá, pak už se dělal UZ jen přes břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.12.09 14:55
Kachni píše:
Luci3 spíš červenecčátko, červen těžko. dle poslední MS. uvidím co Dr :)
hlavně, že bude fotka, to je důkaz :)
holky, nás tu je jak smetí. já ale nemám žádné mimi, zatím, takže zatím bez dětí :)
ale chci mít dvě děti. neznám nikoho (krom mého táty), že by byl jedináček.

Kachni tak teď už znáš, já jsem taky jedináček :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.12.09 14:57
Lucie*3 píše:
Kachni, no jo :oops: jsem nějak nevěděla, jak to napsat :oops:

Luci, te´d Ti dr. bude dělat UZ ještě vaginálně, takže prcek určitě bude. Je super, že budeš chodit do práce já šla s Kačkou na rizikové a občas jsem se zbytečně stresovala.

Tak jsem objednaná na gyndu na pondělí odpoledne…se trochu začínám i bát. Nějak mi, ale utíkájí ty Vaše kontroly.

Luci já jdu teda hned druhý den po tobě - 15.12. po 8 hodině a taky se trošku bojím :oops: :wink:
Holky nechtělo by to nějaký seznámek kontrol? Chodím ještě do snažilek a tam ho máme což je super, že máme přehled co kdo a jak :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.12.09 14:59
lenkaky píše:
Ještě dotaz, dají se zde dělat takové ty metříky, co ukazují délku těhu? Lenka

Leni zkus kouknout tu, já měla oba dva odtud, i snažilkovský, ten jsem teda už smázla :mrgreen:

http://ticker.7910.org/eng

A kdyby jsi potřebovala nějak pomoct, tak klíďo napiš, já s tím poprvé celkem válčila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí