Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já ti budu v úterý držet palečky a myslet na tebe ![]()
tak si hezky užij víkend..papa
Simi jo jo miminko je tam a bylo v bublině něco přes 1cm velké takže super, jsem klidná že roste tam kde má. Mějte se.
jé to jste ale velcí
…my snad takhle velcí nebyly,ale pak jsme rostly dost rychle
Ahoj TRIXI-jsem taky z října 2009.Načapala jsem tady SIMI a BARUL
![]()
Jsi tady ještě sama??Snad už se brzy někdo přidá.
Chci tě jen povzbudit a pogratulovat k těhu.
![]()
Ahoj, můžu se přidat? Dnes jsem byla u doktorky, a jsem v 6 týdnu, byl vidět žloutkový váček a plod. Nechtěla mi přesně říct stáří - že prý až bude moct měřit mimi. Podle MS se tím řídit nelze, jelikož jsem otěhotněla po vysazení kojení a ještě jsem to nedostala
Mám doma 9 měsíčního kluka. O něj jsem se snažili docela dlouho a tohle bylo teda doost nečekaně brzy. Ale těšíme se a doufáme, že vše dobře dopadne.
JARKO,dovol abych ti moc a moc pogratulovala
a rixi tě tu určitě ráda taky uvidí,aspon tu budete dvě ![]()
Díky moc,já věřím, že nás tu časem bude víc, přeci jen, je ještě čas a potvrzení od doktora taky chvilku trvá,..já se taky bála přihlásit jen na základě dvou slabých čárek ![]()
když jsem loni objevila // tak jsem tou nemohla uvěřit a když tam byly i za 2 dny,tak jsem se začínala být jistá ![]()
no jo, když já pár dní na to co jsem to zjistila začala krvácet, tak jsem si říkala že je po všem,.. mazala jsem k doktorovi a ten viděl jen „bublinku“ bez ničeho,..říkal že je moc brzy a prostě se bude jen čekat. Klidový režim mi s mým ještě nelezoucím prckem doma moc nehrozil, tak jsem si raději nedělala naděje, ale dneska si je už dělám! ![]()
Ahoj Jaruš tak tě tu vítám a gratuluju
za chvíli nás tu bude určitě více.
Holkám z minulého října děkuju za podporu, nerada bych tu byla sama
je fajn že tu za mnou chodíte.
Ahojky Trixi, koukám, že jsi si založila ten říjen
Já se tak drobet zúčastním, páč jsem na rozmezí a v září je mooooc těhulek a já nestíhám ![]()
Hele, jak můžete mít kolem 1 cm?
My v 6+0 máme 4 mm a optimální je tak cca 5-6 mm a váček mám asi 1,3 cm ![]()
Veruš u mě toho té doktorce nesedí více, nechám se překvapit za dva a půl týdne to už budu u mojeho doktora co má lepší ultrazvuk. Ale takhle na začátku se moc těma milimetrama nedá řídit, protože těžko říct jestli nejsem třeba těhotná u týden více, já mívám ovulku hodně brzo, no uvidíme
hlavně že tam je a je kde má být ty milimetry nejsou důležité, stejně budem rodit půl metrové macky
tak papa a vítám tě tu ![]()
Ahoj Veruš,
gratuluju k těhu a k srdíčku! taky se nemůžu dočkat. Nejprve jsem taky nakukovala do září, ale teď to podle ultrazvuku vypadá že to vychází na začátek října tak jsem tu
Diskuze v září měla obrovské tempo ![]()
Trixinko, já z Tvého příspěvku pochopila, že ta bublinka je přes 1 cm…to by tak odpovídalo, teda kdyby to mělo být mimi tak to by bylo něco! Holky je Vám blbě? Já sem tam přes - zvedne se mi žaludek, a za pár minut je to ok, bez zvracení ![]()