Říjen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
30.1.10 11:54

Tak já ti budu v úterý držet palečky a myslet na tebe :wink:

tak si hezky užij víkend..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
2.2.10 13:35

ahoj..tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
3.2.10 09:53

Simi jo jo miminko je tam a bylo v bublině něco přes 1cm velké takže super, jsem klidná že roste tam kde má. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.2.10 13:26

jé to jste ale velcí :potlesk: …my snad takhle velcí nebyly,ale pak jsme rostly dost rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
3.2.10 14:13

Ahoj TRIXI-jsem taky z října 2009.Načapala jsem tady SIMI a BARUL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jsi tady ještě sama??Snad už se brzy někdo přidá.
Chci tě jen povzbudit a pogratulovat k těhu. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
3.2.10 16:47

Ahoj, můžu se přidat? Dnes jsem byla u doktorky, a jsem v 6 týdnu, byl vidět žloutkový váček a plod. Nechtěla mi přesně říct stáří - že prý až bude moct měřit mimi. Podle MS se tím řídit nelze, jelikož jsem otěhotněla po vysazení kojení a ještě jsem to nedostala :) Mám doma 9 měsíčního kluka. O něj jsem se snažili docela dlouho a tohle bylo teda doost nečekaně brzy. Ale těšíme se a doufáme, že vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.2.10 17:15

JARKO,dovol abych ti moc a moc pogratulovala :kytka: :potlesk: a rixi tě tu určitě ráda taky uvidí,aspon tu budete dvě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
3.2.10 17:42

Díky moc,já věřím, že nás tu časem bude víc, přeci jen, je ještě čas a potvrzení od doktora taky chvilku trvá,..já se taky bála přihlásit jen na základě dvou slabých čárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.2.10 17:43

když jsem loni objevila // tak jsem tou nemohla uvěřit a když tam byly i za 2 dny,tak jsem se začínala být jistá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
3.2.10 17:47

no jo, když já pár dní na to co jsem to zjistila začala krvácet, tak jsem si říkala že je po všem,.. mazala jsem k doktorovi a ten viděl jen „bublinku“ bez ničeho,..říkal že je moc brzy a prostě se bude jen čekat. Klidový režim mi s mým ještě nelezoucím prckem doma moc nehrozil, tak jsem si raději nedělala naděje, ale dneska si je už dělám! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
3.2.10 18:42

Ahoj Jaruš tak tě tu vítám a gratuluju :kytka: za chvíli nás tu bude určitě více.

Holkám z minulého října děkuju za podporu, nerada bych tu byla sama :-) je fajn že tu za mnou chodíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
3.2.10 20:21

Ahojky Trixi, koukám, že jsi si založila ten říjen :wink: Já se tak drobet zúčastním, páč jsem na rozmezí a v září je mooooc těhulek a já nestíhám :wink:
Hele, jak můžete mít kolem 1 cm? 8-o My v 6+0 máme 4 mm a optimální je tak cca 5-6 mm a váček mám asi 1,3 cm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
3.2.10 20:28

Veruš u mě toho té doktorce nesedí více, nechám se překvapit za dva a půl týdne to už budu u mojeho doktora co má lepší ultrazvuk. Ale takhle na začátku se moc těma milimetrama nedá řídit, protože těžko říct jestli nejsem třeba těhotná u týden více, já mívám ovulku hodně brzo, no uvidíme :-) hlavně že tam je a je kde má být ty milimetry nejsou důležité, stejně budem rodit půl metrové macky :wink: tak papa a vítám tě tu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
3.2.10 20:32

Ahoj Veruš,
gratuluju k těhu a k srdíčku! taky se nemůžu dočkat. Nejprve jsem taky nakukovala do září, ale teď to podle ultrazvuku vypadá že to vychází na začátek října tak jsem tu :-) Diskuze v září měla obrovské tempo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
3.2.10 20:36

Trixinko, já z Tvého příspěvku pochopila, že ta bublinka je přes 1 cm…to by tak odpovídalo, teda kdyby to mělo být mimi tak to by bylo něco! Holky je Vám blbě? Já sem tam přes - zvedne se mi žaludek, a za pár minut je to ok, bez zvracení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí