Poradna duly
Jana Čurdová
no ty už víš jaký to je, závidím, víš do čeho jdeš. Dřív se mi hrozně líbilo těhotenský bříško, ale teď jak mi začíná růst je to děs, přijdu si furt jak nafouklá a knoflík na džínách mě už tlačí
není to nic tak hezkého jak jsem si představovala
peca já jdu na další UTZ den po tobě
když si rodila císařem, musíš tak rodit zase? Lenkaran nezvracím ale jinak to mám úplně stejné a přitom já jsem jedlík
a porodu se neboj, všechny mé kámošky prvorodičky to měly levou zadní… jen já to měla horší ale to bylo taky tím že prcek měl 4,36 a já mám jen 161cm, byl moc velkej na mě… neptej se jak to bylo dál
ale taky jsem to zvládla a dneska se toho už nebojím ![]()
auroro, jo jo super, srdíčko nám bylo o sto šet, je to nádhera, jsem v sedmém týdnu
na kontrolu jdu až za měsíc - strašná to doba, co ty jak ti je?
Grace tak jak jsi dopadla na první kontrole ani jsi nedala vědět, tak doufám, že je vše ok.
Angelina: já kdybych nemusela tak vůbec nejim a byla bych naprosto spokojená a ani nepiju, protože z vody z kohoutku cítím ryby…ano ano přesně tak, a přitom se říká jak tady mám v jižních čechách kvalitní vodu. Doufám že to s prvním trimestrem zkončí
Tintulí já jsem dnes 6+2,zatím je snad všo ok, na kontrolu jdu 29.3., jinak nevolnosti trošku polevily,takže se cítím dobře ![]()
Lenkaran já bych taky jídlo nemusela teda, zatím mám půl asi kilo dole… spavka ustupuje ale špatně je mi každý den
Dělám si kurz na zdrav maséra a zítra mám celodenní praxi ![]()
Angelina: tak to já mám tedy půl kilo nahoře. To je z toho že když už se najim, tak to stojí za h…většinou je to něco tučného. Tak ty budeš masérka jo? Budeš pak pracovat na živnosťák?
Angelina: ja myslim, ze dnes uz to tak neplati: „Jednou cisar, pokazde cisar.“ Alespon jsem to nekolikrat cetla a doktor mne to taky potvrdil. U me je akorat problem, ze ja cisraem rodit chci (ted me neukamenujte!). Jak uz jsem psala, pro me to byl vybornej zazitek a myslim, ze pro dite je to ta nejnebezpecnejsi cesta na svet (vim, o cem mluvim). Jenom kdyby pak ta pooperacni pece nebyla tak zdlouhava.
Holky, jak se dnes jinak mate? ![]()
AHOJKY HOLKY, NA ZAČÁTKU TÝDNE JSEM ZJISTILA, ŽE JSEM TĚHU
ALE MÁM VELKÝ STRACH, PŘED 14 DNY JSEM DOBRALA ATB, MĚLA JSEM SILNÝ ZÁNĚT PRŮDUŠEK,RÝMU,KAŠEL STÁLE PŘETRVÁVÁ…VČERA MI DR NA UTZ POTVRDIL TĚHOTENSTVÍ A TROCHU UKLIDNIL, ŽE LÉKY NA SAMÉM POČÁTKU NEVADÍ, ŽE BUĎ TO BUDE VŠECHNO, NEBO NIC, PŘÍŠTÍ KONTROLA ZA 10 DNÍ…TAK DRŽTE PALEČKY, MOC RÁDA BYCH SE K VÁM PŘIDALA ![]()
cateryna pokud is je dobrala již před 14 dny, neměli by mít teď už vliv. Určitě to bude v pořádku,a já určitě budu držet palečky aby to tak bylo. Muj manžel mě oplodnil v době kdy bral Modafen a zatím je vše OK
MOC DĚKUJI ZA PODPORU
SNAD TO BUDE DOBRÉ,UŽ TÝDEN BROUZDÁM PO INTERNETU A HLEDÁM NĚJAKÉ SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY, SPÍŠE ÚTĚCHU
ALE FAKT MÁM STRACH......
peca: každý at si zvolí jak porodí pokud má možnost, proč to odsuzovat a na druhou stranu je pravda, že nejspíš hrozí méně nebezpečí a o tom cosaří jsem jen slyšela tak mě to zajímalo, já sama rodila přirozenou cestou // Lenkaran: jj zdravotní masér a rehabilitační pracovník, můžu dělat v lázních, v nemocnici atd, není to ten klasický rekondiční masér a na ŽL budu muset dělat, protože jsem si to zařídila přes pracák, je to půlroční kurz a je to docela náročný, celá anatomie atd, tak snad to dodělám, trvá to až do 11.9 ![]()
cateryna1 ahoj a neboj se, myslím že doktor ví co říká a mě taky tvrdí že pokud se dítě v první trimestru udrží tak už to bude dobrý, držím pěsti pro zdárný průběh ![]()
Angelina: a to sis vybrala sama - jako že tě to baví masírovat lidi? Je to zajímavý vědět o anatomii člověka různý ty věci, to ti v životě k něčemu je.
peca: a jak dlouho se léčí z císaře? A neni tam pak velká jizva?