Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jsem tu úplně nová, ale snad správně. Ve čtvrtek jsem po dvou dnech vynechané MS našla na testu dvě čárky.K doktorce jsem se objednala už na tuto středu. Doufám, že to není brzo. Podle počítadel na netu mi to vycházelo na druhou půlku listopadu, tak uvidím. Je to moje první těhu a máme z toho hroznou radost. Nejradši bych to hnad všem vyzvonila, ale budu muset vydržet. Zatím to ví jen manžel a moje sestra - ale je to boj
V sobotu jme měli rodinnou párty a já si tajně nalívala nealko pivo do sklenice, aby se nikdo neptal…
Ahoj, vítám nové těhulky.
Já byla u dr dneska, jsem 6+0tt a nebylo tam ještě nic, mám zakloněnou dělohu dozadu. Ale zašla jsem si do laborky na krev a mám hcg 4250 jednotek, na ko jdu příští pondělí na ultrazvuk, tak snad tam už něco bude. Jedna holky to má taky tak a něco šlo vidět na utz až v 9tt, tak snad to bude u mě dřív.
Ahojte, taky chci přivítat nové těhulky. mě už nevolnosti přechází a ta spavka už taky mizí, jen večer brzo odpadám ale spánek odpoledne už nějak nutný není
Nemůžu se dočkat prvního dubna na průkazku
dávají to všude v 10tt? Nebo ji má někdo z vás už dříve?
Pěkný úterý přeji a vítám nové ![]()
Musím se vám přiznat, včera jsem si připadala jak totální histerka, začla jsem špinit, no řekla bych že skoro už krvácet… zvedla jsem telefon a už jsem jela k doktorce
než jsem tam dojela tak už to bylo naštestá v klidu ale byla jsem pěkně rozklepaná. Bylo to z nervů, takže mám ted týden klid na lůžku a klid na duši že je vše ok. Mám už svojí první krásnou fotečku. V úterý jdu zase na kontrolu a jsem v 6+2 ![]()
ahojky zizinko, já myslím že na tom nic hysterického není, znám to z prvního těh. které nedopadlo dobře a taky bych asi dělala paniku i když se to stává a nemusí se nic dít. Tak odpočívej a měj se fajn
bože, koukám že neumím psát hysterie „i“
já se stydím.
odpočívám na gauči u Tv a s rajskou v žaludku ![]()
Grace já jsem byla na kontroel v pondělí, dle doktora jsem byla 6 plus 5 ale dle poslední MS 7 plus 1 (omlouvám se za to psané plus, ale muj notebook asi nevede normální plus ) a měla jsem prcka velkého jen 8 mm, závidím, že ho máš tak velkýho
snad to neni špatné znamení ![]()
Lenkaran: jsme na tom nějak podobně jen já dnes už 6+3 a 6mm velkýho prcka. Když doktorka viděla můj vyplašenej obličej tak mě ujistila že velikost je k danýmu stáří normální že je vše v pohodě. tak věřím že do příští kontroli nám krásně vyrostou. ![]()
jinak co se týče tvého „plus“ tak jsme na tom také obdobně, než já ho našla tak to pěkne trvalo ![]()
zizinka: no to jsem si oddychla. Ono prý mimi hodně vyroste v průběhu tohoto týdne až na 1,5 cm, tak jeeště že jdu za 14 dní zase
Dostala si fotečku?
Lenkaran : jo jo fotčku mám a dokonce dvě, přítel byl tak nadšenej že okamžite vyskočil a křičel že chce jěšte jednu
já jdu na kontrolu už v utery ( po týdnu) špiním a bolí mě břicho, tak dám okamžitě vědet jak rosteme