Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11933
26.3.10 14:14

tak jsem koukala na tu tabulku, no a nevim nevim. ja bych to zvladla ale na to jsem ted moc velkej nervak a navic mi ted pritel zase hnul zluci :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.3.10 14:33

Ahoj holky,
tak ja se taky hlasim do party. U mne je to poprve 8-o K doktoru jdu az pristi tyden, ale je to jasny. :-D Sice jsme mysleli, ze jeste nejaky ten mesic pockame, ale uz se neda nic delat. Kamaradi strasili, ze jim to rok neslo, a nam to vyslo na poprve. Ale reknu vam, prvni pocity jsou hodne smyseny. Mely jste to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.3.10 17:15

Ahoj Klaaara vítám Tě tady. Jsme na tom asi dost podobně - u mě taky poprvé a zjitila jsem to teprve pře týdnem ve čtvrtek, u doktorky jsem byla předevčirem a je to 5tt. Moje pocity byly taky hodně smýšený, strašná radost a pak zase strach, hlavně jsem byla úplně mimo a nedokázala jsem se na nic soustředit. Teď je to už trochu lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.3.10 15:36

Ahojky! Přidávám se do této diskuse, termín porodu také lisopad :-P U MUDr. vše ok, srdíčko mimíska bije :potlesk: , je tam jen jedna breberka. Vzhledem k tomu, že jsem podstupovala stimulaci ovulace s Clostilbegytem, tak vícečetné těhu mohlo lehce být… Mimčo bylo plánovaný, takže jsme rádi, že se zadařilo, i když ty pocity, že už je to opravdu TADY jsou smíšený, asi týden jsem se pořádně nevyspala. A teď se už týden potýkám s nevolnostmi, nechutenstvím a megaúnavou. Holky, jak jste na tom s těmito věcmi vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
27.3.10 15:51
Klaaara píše:
Ahoj holky,
tak ja se taky hlasim do party. U mne je to poprve 8-o K doktoru jdu az pristi tyden, ale je to jasny. :-D Sice jsme mysleli, ze jeste nejaky ten mesic pockame, ale uz se neda nic delat. Kamaradi strasili, ze jim to rok neslo, a nam to vyslo na poprve. Ale reknu vam, prvni pocity jsou hodne smyseny. Mely jste to taky?

Ahojky, t jsem rada, ze je tu nekdo jako ja - my jsme taky byli straseni spoustou paru, kteri se pokouseji i rok a pul jedni jdou nakonec na umele oplodneni, pac kamaradka me nepruchodne vajecniky. :( Bala jsem se, jak dlouho to potrva - je mi uz 27, 10 v kuse zobu HA a svete divse - stal se asi malý zazrak - na prvni „pokus“ to asi vyslo. Nechci nic zakriknout - dr. mi to potvrdi az za cca 10 dnu. Prvne jsem se bala, jak to vsechno zvladneme - tak brzo jsem to vazne necekala a nedoufala - dostavujeme domek, pokud se nam v lete podari nastehovat, tak to bude zazrak… uz se moc tesime. :oops: No a mimi by se teoreticky mohlo narodit ke konci listopadu.
Drzim vsem palecky, at to klapne!!! :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4162
27.3.10 21:20

Vítám všechny nový listopadky! :mavam:

Barušák píše:
A teď se už týden potýkám s nevolnostmi, nechutenstvím a megaúnavou. Holky, jak jste na tom s těmito věcmi vy???

Úplně stejně. :wink: Ale zvracet snad pomalu přestávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.10 21:36

Ahojte, vidím že jsem opět dost propásla a musela číst :-D anonymko já už mám jedno těhotenství za sebou ale nějak si to nemůžu vybavit a zjišťuju od kámošek že se vše zase pohlo dopředu. Před pěti lety třeba jen tak byl nemyslitelný 3D UTZ a dnes je to běžná záležitost. mě to čeká ve čtvrtek včetně průkazky a jinak holky já vás chápu s těmi obavami, já mám taky strach jestli to bude ok a velký. Poprvé jsem taky nemohla otěhotnět přes dva roky a jak se podařilo hned jsem o miminko přišla a nerada bych to zase zažila, navíc ted to trvalo opět přes dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.10 21:42

Jinak vítám srdečně nové těhulky a gratuluji :potlesk: :kytka: Barušák: já nezvracím ale nesním všechno a ráno mě občas natáhne a bývá mi celý den všelijak, únava mě bere stejně jako u prvního těhotenství tak, že odpoledne po obědě spím a večer po deváté jsem jasná hii :lol: U prvního jsem měla jen tu únavu ale jsem cca na konci 9tt a už mě to přechází.. trošku :-) Ve kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.3.10 22:01

Holky.. seznam členů je dobrej nápad, ale já si na to netroufám, ůnava řádí a já na to bohužel asi mít nebudu… navíc jsem jen tak zkoušela pracovat s tou tabulkou a moc mi to teda nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
27.3.10 22:46

Zdravím, jsem tu nová a chtěla bych se přidat.. teda doufám že bude všechno ok.. // byly před třemi týdny a k dr. jdu v úterý.. už čtrnáct dní slaboulince špiním a trošičku mě bolí v podbřišku, což z prvního těhotenství neznám.. nebo si to nepamatuju :)
Podle PM bych měla být v 8tt a podle netové kalkulačky mi to vychází na 9.listopad. Takže bych měla doma druhé listopaďátko. Všem tu přeji hodně štěstí a taky trpělivosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
28.3.10 09:41

Holky tak koukám že je nás tu víc který jsme měli už blbou zkušenost. Já jem o první přišla a druhé těhotesntví bylo sice úspěšné nicméňě celé proležené v nemocnici pro riziko předčasného porodu,tkaže doufám že to se nebude opakovat protože si to s jedním dítětem doma neumím představit. manžel je živnosník a jkmile by nešel do rpáce tak o ní okamžitě přijde a máme půjčku a tak takže to nepřichází v úvahu. Takže pak asi jedině babičky, ale ty jsou taky v práci, no radši to nedomýšlím

Mě právě zatím není nic, ale zítra začínám teprve 6tt a pamatuju si že minulé těhu mi bylo blbě až od 7., zatím jsem jen trochu unavená a malinko mě bolejí prsa,a le na to všechno je ještě dost brzo. Já vlastně těhu potvrzené zatím nemám, jen týden mi vynechala MS a mám pozitivní test tak ale co jinýho by to bylo že? :lol:

• Citovat
  • Upravit
28.3.10 10:41

Monica0 ahojky, vítám tě tady. I já už mám jedno listpadové dítko doma :-D kóča neboj se, uvidíš že to bude v pořádku a pak písni jak ti to potvrdí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.3.10 17:04
AngelinaBalerina píše:
Jinak vítám srdečně nové těhulky a gratuluji :potlesk: :kytka: Barušák: já nezvracím ale nesním všechno a ráno mě občas natáhne a bývá mi celý den všelijak, únava mě bere stejně jako u prvního těhotenství tak, že odpoledne po obědě spím a večer po deváté jsem jasná hii :lol: U prvního jsem měla jen tu únavu ale jsem cca na konci 9tt a už mě to přechází.. trošku :-) Ve kterém jsi týdnu?

Angelino, já taky nezvracím, ale celý den je mi šoufl, při pomyšlení na jídlo je mi ještě hůř :-? To co jsem normálně jedla teď nemůžu ani cítit, spíš mám chutě na nezdravé… Když něco jím, tak při jídle docela ok, ale potom je mi zas divně a při představě, že bude potřeba se zas najíst je mi ouvej. Snad radši kdybych zvracela a zažila přes den trochu „klidu“. Teď jsem v 8tt, to nechutenství a vše s tím spojené začlo s příchodem 7tt. K tomu obrovská únava, přinutit se k nějaký činnosti je nadlidskej výkon. Závidím Ti, že si můžeš jít po „o“ lehnout, to samý skočit v 9 do postele. Já bych potřebovala to samý, odpoledne mám vždy krizi, ale jsem v práci… A večer - manžílkovi moc nevyhovuje, když mu usnu, tak se snažím tak do 10 vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.3.10 17:29

A ještě holčiny, je to moje první těhu a na oznamování rodině a ptaní se tam je ještě brzo… Jak se v této fázi připravujete na těhu? Já po dohodě s MUDr. jsem začala brát těhumultivintamin (i když vím, co se o braní v vitamínů v těhotenství všude na webu píše(), začla jsem mazat bříško, prsa, stehna, boky krémíkem a olejíčkem a nevím, jestli je ještě něco, co v téhle fázi těhu podnikat, jak se na těhu připravovat. Prosím zkušenější o radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
28.3.10 17:29

Ahoj holky, ja se pridavam s tou unavou, je to sileny, nic nevydrzim a furt bych jen posedavala a polehavala..vcera jsme behali po kramech a ke konci jsem uz jen sedela v metropoli na lavice a manzel nakupoval.. :mrgreen: Jinak ja zacinam 7tt a divny pocit v zaludku me vetsinou prepada kolem 11h dopoledni…vetsinou ale pomuze trocha polivky a je to dobre, tak snad to tak zustane.. :dance: Na UZ jdu az 6.4..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí