Poradna duly
Jana Čurdová
Barraa možná se poptej pak u dr to by bylo asi nejlepší slyšet názor od něj přece jen. Kóča je pravda že každý si zvolí co mu vyhovuje a pokud je dobrý doktor tak to je asi nejdůležitější. Já bych taky kvůli fotky z UTZ neměnila doktora a tu stovku bych dala ale pokud by měl přemrštěný ceník tak bych tam ani nešla, ne vždy to zaručuje kvalitní péči.
Baaro… pokud to není nepříjemné tobě, tak bych to neřešila a pokud to bude nepříjemné miminku, tak ti to nějak dá najedbo ![]()
Holky tak to teda nechápu, já mám teda doktora naprosto úžasného a fotečky mám zadara, když jsem tam byla ve středu na kontrolku jestli je těhotenství v pořádku (bylo i srdíčko krásné tlouklo) tak sám tu fotku vyjel na nic se neptal a ještě řekl, ať uděláte radost doma
a teď to musím měsíc vydržet a jdu na tu velkou nejdelší prohlídku, kde bych už měla dostat i těhu průkaz (už aby to bylo - ale hlavně se nestresovat a věřit, že tentokrát bude vše OK). A ještě jedna parádní zkušenost s ním, v nemocnici po kyretáži mi ráno na vizitě řekli, že tak minimálně půl roku až rok se nemáme pokoušet, jsem myslela že umřu taková doba, ale můj pan doktor, sám řekl po první menstruaci to neřešit, no a tak mi to neřešili a fazolka je v bříšku ![]()
Díky za názory, určitě se poptám doktorky. Ráda bych do toho léta ještě zpívala, tak snad to nevadí. ![]()
anonymko a na té prohlídce, kde dají už průkazku se řeší, krev moč a UTZ? Já už si to za těch pět let tak nepamatuju
já jdu 1.4.
Ahojky, holky…taky se přidávám do této skupinky. Doufám, že si tím nepřivolám něco špatného. Mám za sebou jeden zamlklý potrat a teď jsem byla v út na UZ 5+6 a byl tam jen žloutkový váček vidět…mám přijít za týden, tak doufám,že to bude vše v pořádku. Bojím bojím…
Holky nechcete někdo udělat tabulku kdo to umíte, je nás tu už hodně at v tom máme přehled ![]()
ahoj hannah55, zdravím te.
drzím palečky a bojím se s tebou. já jdu v utery na kontrolu a mám strach jestli me nenecha dr ješte dál doma lezet.
Digi píše:
Holky nechcete někdo udělat tabulku kdo to umíte, je nás tu už hodně at v tom máme přehled
tabulku přesně čeho?
Angelínko : nevím přesně co všechno mi budou dělat, protože minulé těhotenství jsme se tam nedostala, jdu tam cca ve 12 týdnu a je to prej nejdelší prohlídka a budou mi brát všechno možný na ty testy jestli je mimi OK, toto není povinné (ty testy) a platí se za to 500 Kč to pojišťovny neproplácí, ale určitě to obětuji, jinak hlavně ten ultrazvuk je prej dlouhej, doktor říkal, že někdy i 20 minutek když se prďola blbě položí a musí se čekat až se pohne hihi a taky dostanu tu těhulkovskou průkazku, takže asi následuje výsleh všeho možného …tak snad se toho dočkám, minulej rok, jsem dostala první foto fazolky v 8 týdnu a za 14 dní na to jsme prodělala zamklej potrat…
Zizinko no třeba by tam bylo jméno, kolik už máš dětí, kdy jsi ted měla //, kdy na další ko a termín porodu atd. at máme přehled komu držet palce na kontrolua tak. ![]()
Hannah: neboj, je nás tu takovejch více co jsme prodělali zamklej potrat a teď jsme znovu těhulky, je to něco nádherného a musíme bejt silné a věřit, že vše bude OK, hlavně bejt v pohodě a žádnej stres, ikdyž sama vím jak je to někdy těžké
Jojo určitě kdyby se do toho někdo pouštěl, tak by bylo fajn se inspirovat v jiné diskuzi u těhulek co mají termínky dříve, ty to tam mají ![]()
Anonymko taky jsem měla zamlklý potrat a ted mám hrozný strach aby se to neopakovalo, ale jsem štastná že se to konečně podařilo a jsem zase těhotná.
Grace já to uznávám že je to vydřidušství, to určtiě. Ale s tím nic neuděláme
U nás má doktor na ceníku taky určení pohlaví za 200, ale když mi ho určoval tak nic nechctěl. Tak to má spíš asi tak že kdyby se mu chtělo tak si to veme 
Baara já bych se asi zatím nebála. Podívej se na zpěvačky,taky fungujou do pozdního těhoteství a je všechno OK. Jako do takovýho 20tt bych asi dělala vše při starým, pak bych to možná zvážila