Listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
21.3.10 09:05

posílám konečně ten test:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
21.3.10 10:14

Zdravím všechny těhulky :-) právě jsem odběhla od přípravy oběda, musím se Vás zeptat, jak to máte s jídlem?Já si připadám jako kyselina, nevolnosti lehce polevily , což je super, ale mám jiný problém, mám pořád hlad, sežeru toho s prominutím za den hromadu a pořád mě trápí pocit hladu, večer jsem nafouklá jak balón a bolí mě ten nacpaný žaludek. Musím říct, že toto těhu mi dává docela zabrat, to jsem u prvního neměla. Manžel už jen kroutí hlavou, když mě vidí s jídlem, ale nemůžu si pomoct, jak jste na tom Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.10 10:39

auraoro já tohle měla u prvního, prý jsem byla jak vysavač a taky jsem to odnesla 25ti kily nahoru :roll: ale bez nevlností.. teď mi je věčně šoufl a jídlo nemůžu ani vidět a hubnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.10 10:40

holky už jsem se jednou ptala, opravdu tu není nikdo z Ostravy a okolí? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
21.3.10 10:46

joo auraoro, tak to jsme dve..manzel se nestaci divit co zfutruju, napr. na snidani jem mela 1,5 velkeho krajice a ted jeste snedla manzelovi pulku z jeho..on mel jen pul a pry nema hlad.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
21.3.10 11:10

Daisy tak já včera za dopoledne asi 6 moravských koláčů, oběd již v 11 hod, jelikož byl velký hlad, to jsem sfutrovala mísu špaget, potom čokoládu , sekanou, rybí salát v majonéze a jogurt, to jsem snědla od rána do tří hodin odpoledne!Potom jsem si musela dát pauzu, jelikož mi začalo být těžko a večer jsem si dala ještě sekanou, no je to hrůza, když to čtu, je mi ze mě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
21.3.10 11:19

:mrgreen: auraoro, tak to je dobrej mix, co mas v planu snist dneska? Ja delam k obidku kapra, tak uz aby byl hotovej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
21.3.10 11:58

Já jsem už zase po obědě a dnes jsme měli jen takové lehčí jídlo-brambory pečené s tvarohem mňam :-)
Jinak dobrou chuť, kapříka bych si dala taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
21.3.10 14:25

auraora: ahoj, no já myslím že jsme na tom podobně :-) už mi není zle z toho co sním ale když nejím:-) takže co vstanu tak se futruju a futruju až se divím kam se mi to všechno jídlo vejde :think: jen mám problém že mám pořád hlad a na něco chuť ale nemůžu přijít na co ta chuť je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
21.3.10 14:34

je to sranda jake jsme kyselinky…ja uz mam obed take v sobe a premyslim, co dal!!!
Pozorujete uz na sobe nejake zmeny v oblasti bricha? Ja jsem teprve 5+2, ale bricho mi teda vyskocilo, tak mi to prijde az skoro nemozne takhle brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
21.3.10 17:58

Já už mám taky pěkný pupíček, jsem dnes 6+4, u prvního těhu jsem měla téměř ploché břicho do 4 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
21.3.10 21:59

ahoj holky,

koukám, že se to tu pěkně rozrůstá! :-) Dlouho jsem tu nebyla, bylo mi hrozně zle, k jídlu nechuť a pořád unavená. Teď je po 3 dnech trochu líp a doufám, že nejhorší mám za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
21.3.10 22:51

to máme dneska krásný nedělní večer, právě jsem snědla kilo pomeranču v tv nic nedávaj, přítel v práci a já se pěkně nudím… a v lednici je už jen salát pro leguana :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AL2
454
22.3.10 12:13

ahojte lidičky i mě se udělal pivásek a to při prvním těhu jsem byla až do 4měsíce bez bříška tak doufám,že brzy nebudu jako kopačák :nevim: .Kolik jste přibrali v prním těhu?Já 12kg a pomali všechno jsem nechála v porodnici tak doufám,že to bude stejné i udruhého :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.3.10 12:37

Ahojky holky, mám na vás dotázek. Já jsem sice dnes již v 17+0 a termín mám na konci srpna, ale snad mě nevyhodíte :) Před 3 týdny mi přišel poštou angelsounds - ze zahraničí. Je to naprosto úžasné! Kdykoliv jedu k ségře a tak, tak všichni připomínají, ať ho vezmu sebou. Je to takový ultrazvuk - sluchový, kdy můžete poslouchat srdíčko vašeho miminka. Dá se to i nahrát na počítač a pak poslat známým, kteří bydlí daleko nebo naopak uložit. Já sama se těším, jak si udělám CD, které pak dám naší Terezce, až bude větší :) Pokud by jste o něj měla některá zájem, jsem schopná je sehnat za 900,– Na netu většinou stojí kolem 1400,– Jen doprava ze zahraničí trvá tak měsíc. Došel mi v době, kdy jsem byla v 14. týdnu, ale slyšet - neučit se to slyšet, jsem zvládla až v 15. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí