Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJ HOLKY,tak mám za sebou dnešní prohlídku,dutinka tam je,ale malinká, prý na spodní hranici na přežití,takže jsme z toho docela rozpačití.Vyfasovala jsem ascorutin,listovku a kanavit na podporu těhotenství.Další kontrola příští pátek.Jinak mě pobolívá břicho,tak uvidíme,zda se udržíme.Držte palečky,mám samozřejmě strach.Taky vítám nové budoucí mamči a držím palce. ![]()
ahoj dondik, držím pěstičky ať se miminko udrží, neboj se to bude v pořádku ![]()
auroaro gratuluju k úspěšné kontrole a srdíčko jsi slyšela???
Tintulí-Děkuji, srdíčko jsem viděla, jak krásně pumpuje, bylo to pro mě velké překvapení, protože po předchozí kontrole jsem počítala, že tam bude jen prázdný gest. váček. Nechám se překvapit na příští kontrole, doufám, že opět pozitivně ![]()
Ahoj Daisy,pokud dobře počítám,tak podle poslední menstr.bych měla být 5+2 a term.porodu 18.11.Ale podle ultrazvuku jsme prý tak 4.týden.Tak uvidíme,jak budem bojovat.V pátek budem zase o něco chytřejší. ![]()
Dondik, tak to ja myslim, ze muzes byt jeste naprosto v klidu…me vzdy muj gyn. rikal, ze driv jak 6 tydnu od posledni MS chodit nemam, ze by tam stejne nic nebylo, takze nezoufej.. ![]()
Angelina-děkuju za podporu,snad to bude dobré.uvidíme.Přesně jak jste tady psali.Pokud se má něco stát,tak se stane a člověk to neovlivní.Rozumově to všechno vím,ale… ![]()
A to pujdes teda v ten patek, jo? Ale fakt bych se zatim nebala..ja byla na UZ hned 14 dni po OVU kvuli zvetsenym vajecnikum po IVF a na delohu mi Dr. skoro nekoukala, ale ve zprave jsem si nasla jen poznamku, ze sliznice je vysoka a zatim bez naznaku embrya…a to bych mela byt take asi 4tt a nerikala nic, ze by to bylo divne…proste mam prijit az za tri tydny a to se uvidi…
Daisy,mě chtěl včera vidět hlavně kvůli tomu,že jsem začala špinit,proto i ta další kontrola v pátek.Já taky rozumově vím,že je ještě brzo a má to takhle malé být,ale ta pochybnost už tam přece jen hluzdááá ![]()
dondiku držím palečky a neboj bude vše určitě ok, je opravdu ještě moc brzy, tak se hlavně nenervuj
hezku sobotu přeji holky, mrzí mě že nemůžužu tak často psát jako většina z vás a podporovat vás že to všechno vzládnem a bude vše v pořádku. Jsem dos času v práci a když už jsem doma tak jsem ráda že jsem ráda, snažím se vaše příspěvky číst aspoň přes mobil ale bohužel mi nejde přes něj vlkádat příspěvky. Jinak dřžím všem palečky a netrpělivě čekám s váma na dlší prohlídku na kterou sama stále čekám a škrtám dny v kalendáři. ![]()
tak držím palečky Zizi, a kde pracuješ???? nepřeháněj to, mimi potřebuje klídek ![]()
holky přeji vám krásnou sobotu, my byli na obídku u našich a pak na prochajdě a je mi fajn, tak at se cítíte také dobře ![]()
tintulí: pracuji jako zastopce vedoucího v prodejne s potravinama, coz moc klídek není ale snazím se na sebe dávat pozor a i holky s kterýma pracuji na to berou ohled.
My jsme se ted s přítelem vrátili taky z výletu a k obědu jsme si dali vynikající kachnu se zelím a knedlíkem a musím říct že mi to moc sedlo a skvěle jsem si pochutnala.