Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4162
17.3.10 17:38

Angi, já myslím, že to bude v pohodě. :palec:

Vítám nový těhulky! :mavam:

Holky, já jdu na první kontrolu zítra, tak držte palečky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
17.3.10 18:08

já to na tom enterolu četla taky, ale volala jsem kvůli tomu doktorovi, ale dost už se střevníma potížema, já myslím, že různých problémů máme v prvním trimestru všechny. Ale musím pochválit toho svýho prcka nechal mě odpoledne zdřímnout brouček. Kdyby nepsal manžel smsku, tak možná spím ještě teď. Je to hrůza, pokud nechodím na WC tak bych spala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
17.3.10 19:45

Angelino, já nejsem ze zahraničí, šla jsem poprvé k dr. 14 den po inseminaci, na krevní testy, dr mi dělal ultraz. Samo, že nic nebylo vidět, to bylo jasné, ale vzhledem k vysokému HCG si mě pozval za dva dny , další sono, to byly vidět dvě dutinky, vypadalo to na dvojčata, další kontrola za 5 dní, do toho jsem začala špinit, tak si mě zval často , ale myslím, že kdybych šla na první ultrazvuk až kolem 6 týdne, ušetřila bych si spoustu nervů, jak jsem již psala, vypadalo to i na zamlklé těhu, naštěstí v pondělí tam bylo srdíčko, jinak na další sono jdu za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.10 20:08

ahá myško, pokud ti to řekl doktor tak určitě ví proč, ale máš pravdu, dost s takovýma :poblion: :lol: /auraora ahááá tak to pak chápu, nečetla jsem celý tvůj příběh víš, takže ty si byla na umělém oplodnění? Napiš víc, první pokus? Jak to probíhá? No je to krása že ti to vyšlo opravdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
17.3.10 21:00

Podstoupila jsem inseminaci, to není vyloženě umělé oplodnění.Prostě laboratorně upraví sperma, vyberou ty nejkvalitnější a ty dopraví přes děložní hrdlo do dělohy, kde už si musí najít cestu sami.Vyšlo nám to na třetí pokus. Jinak jsme se snažili asi rok. Doma již jednoho prcka máme 3 roky a to jsem otěhotněla přirozeně téměř na první pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
17.3.10 21:02

no o bolesti prsou mi ani nepovídejte :-? nevolnost mam různě během dne, většinou když dlouho nejím, no a když už se najím tak je mi zas špatně z pomyšlení na to co jsem snědla :-) ale to není zas tak hrozný, jako to že mám už od včera bolesti v podbříšku a pocit jako bych měla každou minutou dostat mesíčky:-( jsem z toho pěkně nervozní a odráží se to pěkně i na mojí náladě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AL2
454
18.3.10 09:34

ahojky určo všechno dobře dopadne já si mám jít pro průkazku v 9týdnu to je 12.4 tak snad všechno dobře dopadne :-D .S první synem jsem jí také dostala v 9týdnu.Tak všem držím palečky ať se rozrůstáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.3.10 10:05

Ahoj mamči,můžu se k vám přidat?Máme dvě čárky od 10.2.,takže zhruba 5tt,pokud dobře počítám.Dnes mám volat ohledně prvního vyšetření,tak uvidíme.Jinak je to naše třetí mimi.Máme už klučinu i holčičku-jsou od sebe 16 měsíců.Teď válčí v první a druhé třídě.Všem vám držím palce,ať je vše,jak má být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.3.10 10:06

Dobré ráno těhulky :dance:
Já jdu na kontrolu až 26.3.2010 - poprvé. Koukám že už Vás tolik bylo na kontrole a víte že je vše v pořádku.A doufám že dostanu průkazku hned. :mrgreen:
zizinka: mě taky dost bolí prsa, v noci ani nemůžu spát na bříšku, protože mě prsa pořád tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.10 10:37

ahojky, no o té nevolnosti mi povídejte, u prvního jsem to vůbec nazažila a ted se cpu suchou houskou a při pomyšlení na cokoliv jiného je mi :poblion: , na bolest prsou jsem si už docela zvykla a zizinka já to mám taky někdy tak, chce to být v klidu, je to noumální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.3.10 10:42

dobre rano maminky, na kontrolu jdu az 31/3, tak doufam, ze bude vse ok. jinak jsem moc rada, ze po dvou letnich detech (oba v cervenci), budu mit ted moznost zkusit rodit na podzim/v zime. :wink:
Preji vsem pohodovy den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.3.10 11:03

Angelina a zvracíš, nebo je ti jen špatně? Já sem zatim ještě nezvracela, ale špatně je mi v podstatě furt, když mám hlad, když se najím, když vidim jídlo nebo něco hnusného.
peca: ty se těšíš na porod?? Všichni mě s ním spíš straší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.3.10 12:18

No, to zrovna rict nemuzu, ze se tesim. Ja jsem rodila druheho cisarem a musim rict, ze jsem si to opravdu uzivala. V porovnani s prvnim prirozenym. Ale porod je opravdu strasne individualni. U kazde maminky a kazdaho dalsiho miminka je to jinak. Tak se nenech strasit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.3.10 12:32

Zatím si to nepřipouštím, nějaký porod… vždyť je to hrozně daleko. Možná to bude nejhorší zážitek v mým životě, ale bude taky určitě nejlepší, protože se mi narodí prcek a to určitě všechno špatný vyváží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.3.10 13:41

Lenkaran: to vis ze jo, az budes miminko drzet u sebe, tak zapomenes na vse. a jak rikam, nemusi to byt horor. rodily ted dve kamaradky a obe behem 3 hodin mely odrozeno. pak si detatko samy vykoupaly, sly se najist,… proste pohoda. Hlavne at jsme vsichni zdravi! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí