Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1278
14.3.10 12:06

tak tě tady vítám Angelíno :-), už jsi byla na ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
14.3.10 13:31

Ahojky, tak jsem aktivně zakládala vlastní diskuzi, pro maminy co budou rodit v listopadu, až mě ostatní mamky upozornily, že už tu něco takového je :-D , ráda se přidám. Potřebuju se s někým podělit o radost a s někým konzultovat. Už doma jednoho lumpíka máme (7) a teď čekáme na listopad druhého nebo taky druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.10 15:52

tintulí ahoj, ano byla jsem v 6tt a vše je zatím v pořádku, na další jdu nakonci 9tt a co ty? Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
15.3.10 09:49

Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole a srdíčko tam bylo, když si představím, že jsem mohla být dnes již po revizi, kdybych dala na dr. z CAR, tak mi je špatně. Uvidíme jak se to bude dál vyvíjet, vyhráno ještě nemám, ale naději velkou, dokonce jsem přestala špinit :palec: Děkuji všem co jste mi drželi palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.3.10 10:07

auroro. já jsem říkala, že to byl jenom nějakej machrovač… myslí si, že když „dělá děti“ v CAru.. tak je nejduležitější na světě :cert: fakt mě takovej přístup štve,,,, jsem ráda, že to je ok! :dance: ještě že ses nenechala tím chytrákem zblbnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
15.3.10 10:31

Ahoj holky můžu se taky přidat? Já našla na testu // v pátek a dneska jsou ještě silnější, měla bych být 5+0tt a termín porodu 15.listopadu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.10 10:47

Ahojky, tady inko S.

zázraky se dějí, ale zatím se tedy zřejmě loučit nebudu. Víkend jsem oplakala nepovedeným těhotenství a dneska šla do nemocnice, kde mě seznámili s tím, jak co bude probíhat, ale nejdřív velmi milá MUDr. chtěla ultrazvuk…

PO chvíli jsem slyšela nádherný tlukot :srdce: a Mudr. říká „asi bych na zákrok nepospíchala“. Plod je živý se srdeční akcí a odpovídá 6+1 (podle MS jsem dnes 6+6) a jedná se o vitální graviditu. Asi Vám nemusím povídat jak šťastná jsem byla. Pak mě ještě vyšetřila. Mám klidový režim, vše o.k. a na kontrolu příští pondělí.

Zatím tedy stále inko, odtajím se raději až příští týden, když bude všechno o.k.

Všem gratuluji k // a ať je vše jak má.. :kytka:

S.

• Citovat
  • Upravit
4290
15.3.10 11:18

Inko gratuluji :palec: :srdce: , tak máme obě dnes šťastný den, je opravdu neskutečné jak někteří dr. dělají unáhlené závěry :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
15.3.10 13:39

Auro & Inko, tak sláva, to jsou bezva zprávy! Ale ti doktoři by zasloužili, nemají žádnou soudnost, takhle vás děsit. :-?

Kunhuto, ve skupině všichni čekají na zprávy od Tebe. :wink:

tintulí píše:
Grace, a jak se daří tobě???

Díky za optání. Zatím si připadám, že si pořád jen stěžuju. Jedno nachlazení jsem si proležela předminulý týden a včera zase teplota. Ale dneska lepší. Až na ty těhu příznaky, postupně si je asi vyzkouším všechny. Je mi dost špatně od žaludku, tak experimentuju. A jsem hroooozně unavená.

Jak se, holky, máte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.10 13:50

Grace on mě dr neděsil, trochu se ho musím zastat. Když jsem tam v pátek byla nebylo vidět nic, fakt nic a to dělal ultrazvuk dlouho a pořádně, ale nic nebylo vidět. Říkal mi ale, že může být schované nebo že 3 dny jsou dlouhá doma aby se mimčo ukázalo. Ale že mě pošle do nemocnice, jednak mají lepší ultrazvuk. No ale samo mi taky řekl, co může nastat a já se psychicky připravila na nejhorší a dneska tam mimi bylo vidět hned a krásně a tak jsem vážně moc šťastná. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1278
15.3.10 16:27

Míšo já jsem asi 6+3 a zítra jdu na první ultrazvuk, tak jsem na to zvědavá, strašně se těším,a le i mám strašný strach. tak snad bude vše ok :-))viděla jsi m
už mimíska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
15.3.10 16:28

auroaro - SUPERRRRRRR !!!!!! jsme moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
15.3.10 16:30

Inko, no to jsou bomba zprávy !!!!!! fakt úžsný, neboj vše bude super,máte dítko bobjovníka :-D ještě jednou gratulujuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.3.10 08:44

Ahoj holky, v sobotu jsem nasla na testu //. Trmin porodu by mel byt podle posledni menzes 21.11. Muzu se pridat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.10 09:41

tintulí: ahojky, tak jak dopadl UTZ? já viděla jen tečku ve váčku bez srdeční akce, ale prý je ještě čas, uvidím na dalším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí