Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak jsem aktivně zakládala vlastní diskuzi, pro maminy co budou rodit v listopadu, až mě ostatní mamky upozornily, že už tu něco takového je
, ráda se přidám. Potřebuju se s někým podělit o radost a s někým konzultovat. Už doma jednoho lumpíka máme (7) a teď čekáme na listopad druhého nebo taky druhou.
tintulí ahoj, ano byla jsem v 6tt a vše je zatím v pořádku, na další jdu nakonci 9tt a co ty? Míša
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole a srdíčko tam bylo, když si představím, že jsem mohla být dnes již po revizi, kdybych dala na dr. z CAR, tak mi je špatně. Uvidíme jak se to bude dál vyvíjet, vyhráno ještě nemám, ale naději velkou, dokonce jsem přestala špinit
Děkuji všem co jste mi drželi palce ![]()
auroro. já jsem říkala, že to byl jenom nějakej machrovač… myslí si, že když „dělá děti“ v CAru.. tak je nejduležitější na světě
fakt mě takovej přístup štve,,,, jsem ráda, že to je ok!
ještě že ses nenechala tím chytrákem zblbnout
Ahoj holky můžu se taky přidat? Já našla na testu // v pátek a dneska jsou ještě silnější, měla bych být 5+0tt a termín porodu 15.listopadu. ![]()
Ahojky, tady inko S.
zázraky se dějí, ale zatím se tedy zřejmě loučit nebudu. Víkend jsem oplakala nepovedeným těhotenství a dneska šla do nemocnice, kde mě seznámili s tím, jak co bude probíhat, ale nejdřív velmi milá MUDr. chtěla ultrazvuk…
PO chvíli jsem slyšela nádherný tlukot
a Mudr. říká „asi bych na zákrok nepospíchala“. Plod je živý se srdeční akcí a odpovídá 6+1 (podle MS jsem dnes 6+6) a jedná se o vitální graviditu. Asi Vám nemusím povídat jak šťastná jsem byla. Pak mě ještě vyšetřila. Mám klidový režim, vše o.k. a na kontrolu příští pondělí.
Zatím tedy stále inko, odtajím se raději až příští týden, když bude všechno o.k.
Všem gratuluji k // a ať je vše jak má.. ![]()
S.
Inko gratuluji
, tak máme obě dnes šťastný den, je opravdu neskutečné jak někteří dr. dělají unáhlené závěry ![]()
Auro & Inko, tak sláva, to jsou bezva zprávy! Ale ti doktoři by zasloužili, nemají žádnou soudnost, takhle vás děsit. ![]()
Kunhuto, ve skupině všichni čekají na zprávy od Tebe. ![]()
tintulí píše:
Grace, a jak se daří tobě???
Díky za optání. Zatím si připadám, že si pořád jen stěžuju. Jedno nachlazení jsem si proležela předminulý týden a včera zase teplota. Ale dneska lepší. Až na ty těhu příznaky, postupně si je asi vyzkouším všechny. Je mi dost špatně od žaludku, tak experimentuju. A jsem hroooozně unavená.
Jak se, holky, máte? ![]()
Grace on mě dr neděsil, trochu se ho musím zastat. Když jsem tam v pátek byla nebylo vidět nic, fakt nic a to dělal ultrazvuk dlouho a pořádně, ale nic nebylo vidět. Říkal mi ale, že může být schované nebo že 3 dny jsou dlouhá doma aby se mimčo ukázalo. Ale že mě pošle do nemocnice, jednak mají lepší ultrazvuk. No ale samo mi taky řekl, co může nastat a já se psychicky připravila na nejhorší a dneska tam mimi bylo vidět hned a krásně a tak jsem vážně moc šťastná. ![]()
Míšo já jsem asi 6+3 a zítra jdu na první ultrazvuk, tak jsem na to zvědavá, strašně se těším,a le i mám strašný strach. tak snad bude vše ok
viděla jsi m
už mimíska ![]()
Inko, no to jsou bomba zprávy !!!!!! fakt úžsný, neboj vše bude super,máte dítko bobjovníka
ještě jednou gratulujuuuuuuu
Ahoj holky, v sobotu jsem nasla na testu //. Trmin porodu by mel byt podle posledni menzes 21.11. Muzu se pridat? ![]()
tintulí: ahojky, tak jak dopadl UTZ? já viděla jen tečku ve váčku bez srdeční akce, ale prý je ještě čas, uvidím na dalším ![]()