Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1278
10.3.10 13:35

Inko S - kdy jdeš k dokotorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.10 20:47

auraora gratuluji a drží moc palce na pátek, ať to dobře dopadne, odpočívej :kytka:

** tintulí** k dr. jdu až 24.3. objednávala jsem se minulý týden a teď už říkám „ještě“ 14 dní :D po návštěvě u dr. to řeknu příbuzným i v práci :) Ty jdeš příští týden, jestli si dobře pamatuji, že?

inko S.

• Citovat
  • Upravit
4162
10.3.10 21:05

auraora, tak ať to dobře dopadne, špinění je prý normální :-)

Ty s termíny na konci listopadu ještě nejspíš ani nevědí, že jsou těhu. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
11.3.10 07:40

Ahoj holky, děkuji moc za podporu, k lékaři jdu dnes, špinění je intenzivnější, jsem strašně nervozní, mám strach co mi řeknou.
Tintulí na prvním ultrazvuku jsem byla min. středu a to tam byly vidět ty dvě dutinky.
Holky prosím držte mi pěsti,ať to dobře dopadne :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 10:04

auroaro,myslím na tebe a držím palečky at je všechno v pořádku. určitě se ozvi T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 10:05

inko S. máš recht já jdu poprvé k k doktorovi v úterý, už aby to bylo, jsem z toho také trošku nervozní, aby bylo všechno v pořádku a tak, at už je ten první trimestr za námi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
11.3.10 12:14

Tak jsem přišla od doktora a vypadá to špatně. srdeční akce žádná a dle dr. by tam už měla být, sice jsem dle poslední menstruace 5+1, ale dr mi řekl,že jsem 7+1 a že to počítají jinak, tak nevím co si mám o tom myslet, já jsem měla poslední menstruaci 3.2., tak bych měla být přece 5+1, jak to máte vy? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.10 14:39

Ahojky,

hlásím se z práce :)))

auraora budu ti moc držet palečky, co to jen půjde, já si nemyslím že by už na utz mělo být vidět srdíčko, vždyť může být miminko mladší ne? Mám kamarádku, co byla na utz v 7+2 a srdíčko vidět nebylo a tak šla za týden na kontrolu a srdíčko už bylo, takže si myslím, že máš ještě čas. Nevím jak to tedy doktor počítá, ale já měla poslední MS 26.1.2010 a jsem dle MS 6+2. Podle mých výpočtů, když jsi měla poslední MS 3.2. tak jsi dnes 5+1, stejně tak, jak to říkáš ty. Já si fakt myslím, že na srdíčko ještě času dost a vůbec nechápu, kde vzal doktor jiné týdny? Objednal tě na kontrolu kdy? Já bych to být Tebou nevzdávala :kytka:

** tintulí** zatím nervózní jesem, ale už se moc těším, až uvidím prďolku. Zatím si to nechci ani moc připouštět, až na ty těhotenské neduhy je to docela dobrý. Zvláštní je, že když jsem čekala první, tak jsem to s nalezením // vytroubila do světa a teď je to takové jiné, vyčkávám a mám větší strach něco oznámit, kdyby něco…

Inko S.

• Citovat
  • Upravit
4290
11.3.10 15:06

Taky nějak nerozumím těm týdnům a vzhledem k tomu, že jsem otěhotněla při inseminaci, která byla 15.2. tak je staří podle mě jasné. Dr,. mi řekl, že na 90% je to mrtvý, že by mě poslal na revizi již zítra, ale že jsme si mimčo dlouho přáli, tak mám přijít příští čtvrtek, jestli se nestane zázrak. A já na zázraky již moc nevěřím, aspoň ne v mém případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
11.3.10 15:09

Když o tom tak přemýšlím, zkusím zajít za svým dr. v místě bydlište , aby mi vzal krev na hcg, při zamlklém by mělo klesat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 15:10

auroaro, myslím si to stejné jako inko S, opravdu někdy je slyšet srdíčko až na osmém týdnu, takže naděje určitě ještě je. no týdny se počítají od poslední menstruace a tím pádem by to mělo být těch 5+1 a to bud opravdu v klídku to je na srdíčko ještě čas. mysli na pozitivní zprávy, netrap se, uvidíš vše bude ok a do dvou týdnů tam srdíčko určitě bude. ještě špiníš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 15:12

s tím HCG je to super nápad, můžeš být smaoplátce, tím pádem můžeš jít každý den a stojí to cca 200kč, to se vyplatí,ne??? tak hurá na krev at jsi klidnější a víš na šem jsi, mylsím na tebe
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 15:15

Inko S,já měla poslední MS 30.1 a v úterý jdu k tomu doktorovi, tak jsem zvědavá jestli my už budeme mít srdíčko, no mám ztoho také vítr, ale musíme myslet pozitivně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
11.3.10 17:45

Aura, já jsem měla ovu 14.2. takže jsme určitě stejně dlouho a všichni mi říkali, ať jdu k lékaři až příští týden, že to už by mohlo být vidět srdíčko. Taky mi to u Tebe přijde divně brzy.

Tintulí, já 31.1. a jdu 18.3. Tak snad budeme mít z těch kontrol obě stejně dobré zprávy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
11.3.10 18:56

Děkuji za povzbuzení, ale zase si říkám, že ten doktor snad ví co dělá a nebude mě přece posílat na potrat předčasně, to by byl vrchol všeho. Navíc pořád špiním. Ale díky Vám je ve mě jiskřička naděje, že by to mohlo ještě klapnout, navíc manža řekl, že si dáme s dalším mimčem rok pauzu a nemůžu ho přesvědčit, že je to hloupost, je mi 33 let, na toto těhu jsem čekala rok, tak si říkám, že není nač čekat, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí