Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1278
11.3.10 19:20

no to každopádně, také si myslím, že by byla hloupost rok čekat, hold už nejmse nejmladší :-? . ale ještě není jasno, neboj ono to vyjde, držím ti palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.3.10 19:56

Ahojholky, tak koukám, že se to tu rozrostlo. No prima. :-)
Já jsem byla u dr už včera, jezdím tam přes celou Prahu a musela jsem zkoordinovat manžela a dceru. Ale nebylo nic vidět, jen plodový váček a něco v něm krčící se u kraje, ale srdíčko ještě ne, bylo brzo.
Tak jdu znova 26. března. Tak uvidíme. :-)

Jak tu někdo psal, že druhé těhu víc řeší, tak já to mám teda úplně naopak. První jsme řešili a řekli jsme to světu až po ukončeném prvním trimestru. Těšila jsem se na každé vyšetření a UTZ, nemohla jsem se dočkat. Teď…tak nějak lážo plážo. :-) A řekneme to hned, jakmile doktor potvrdí, že těhotná opravdu jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 20:28

ahoj Nikíšo a v jakém jsi týdnu, kdy jsi měla poslední MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.10 23:32

auraora nemyslím si, že by doktor nevěděl co dělá, jen mi nejde do hlavy, kde vzal ty týdny?? Uvidíš na kontrole, co ti řekne, naděje umírá poslední a já budu držet palce, ať je vše tak, jak má. A taky bych si určitě nedávala pauzu :wink: nečekala bych :wink:

tintulí já bych řekla, že :srdce: už uvidíš a těším se za Tebe :lol:

Nikíša gratuluji ke kontrole :kytka: S tím druhým těhotenstvím jsem to psala já, ale ba naopak, že to druhé těhotenství tak neřeším. A myslím to tak, že U prvního jsem to vytroubila hned jak jsem uviděla // a ani neměla nic potvrzené u dr. a teď??? Jsem prostě těhotná, ale nikde to nevytrubuji nikdo to neví, oznámím až po potvrzení od dr.což bude za 14dní. Je teda taky pravda, že na to tentokrát nemám ani čas myslet :mrgreen: což je taky dobře :wink:

Chtělo by to taky nějaký seznámek, ale asi až se odtajníme, co?? :wink:

Tak jdu spát, za 6 hodin vstávat se mi asi zase nebude
dobrou noc :mavam:

Inko S.

• Citovat
  • Upravit
4290
12.3.10 08:52

Anonymní: Dr.zřejmě vychází ze stáří dle ultrazvuku, mimčo vypadá o dva týdny starší, (většinou to bývá obráceně,že vypadá mladší)a proto by tam to srdíčko asi mělo být, jinak si to vysvětlit neumím. Pročítala jsem tady na emiminu různé diskuze, ale nic podobného jsem nenašla, asi jsme zvláštní případ :-)

Jinak přeji všem těhulkám pohodové těhu, krásné a zdravé miminko do náruče :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.10 11:01

Ahojky, bohužel se jdu rozloučit :( Včera večer jsem šla na wc a začala jsem špinit tmavou krví. Dnes jsem volala k dr., ten mi řekl, abych přišla. Bohužel, plod odpovídá 6+1 ale bez žl.váčku, takže jsem objednaná v pondělí do nemocnice. Nedá se nic dělat, život jde dál. Držím palce všem těhulkám, mějte se tu hezky, opatrujte se.

Inko S.

• Citovat
  • Upravit
4290
12.3.10 15:36

Inko to mě moc mrzí, asi vím jak ti je, mě zřejmě čeká to samé, ikdyž malinká naděje tam je, ale počítám se vším,držím pěsti ať to zvládneš a brzy na to nepříjemné zapomeneš. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.3.10 18:17

Ahoj holky, tak byť nešel vidět plod v plodovém váčku, tak jsem dnes volala na výsledky hCG a je 8000, takže asi fakt těhotná jsem. :-)
Pokud dobře počítám, jsem v 7tt (6+2), poslední menzes 27.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.3.10 18:21

Inko S., no my jsme první těhu řešili, ale právě jsme to vytroubili až po 1. trimestru, kdy riziko potratu bylo minimální. Teď to řeknem naopak hned, jak doktor potvrdí. Taky proto, že ani nedoufám, že by mi břicho začalo růst tak pozdě jako v prvním těhu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
12.3.10 20:37

Inko S, moc moc mne to mrzí a je mi smutně za tebe,myslím na tebe at jsi brzy fit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
12.3.10 20:39

Nikíšo, tak to je super 8000 HCG no to je bomba, to je určitě všechno v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
13.3.10 07:59

Inko, to mě mrzí. Snad se aspoň dobře vyčistíš, ať nemusíte dlouho čekat.

Aura, to je fakt zvláštní. On to vyjde, ale kdyby ne, taky bych rok nečekala. To je moc dlouhá doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
13.3.10 10:37

Grace, a jak se daří tobě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
13.3.10 21:35

Ahoj holky… ráda bych se k vám přidala, polde mých výpočtů by mi termín vycházel na 16.11.
Zatím jsem si dělala jen dva testy, na kterých byla slabá čárka po limitu(v pondělí odpo a v úterý ráno), a od té doby jsem nemohla pro testy, takže čekám na příští týden, abych si to potvrdila. ale MS zatím vynechaná sedmý den a i těhu příznaky pociťuju…

Auroro... podle mě dělá doktor chytrýho.. :cert: nemůže to být přece starší, když víš, kdy byla inseminace(nespletl si to náhodou s IVF?).. podle mě vůbec ještě není konec nadějí a věřím, že s to ještě v dobré obrátí… je ještě brzo na nějaké závěry.. a pokud by tam nic nebylo ani na příští kontrole ještě pořád by ybl čas na objevení srdíčka… jak tak čtu, někomu ho objevili třeba až v 8tt… nenech se zdeptat a já věřím, že to bude dbrý!
Nakonec ta krev je dobrý nápad… podle toho by se dalo lecos poznat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.10 11:53

Ahoj, termín porodu bych měla mít kolem 4.11, tak vás všechny zdravím, jmenuji se Míša a už mám jednoho 4,5letého kloučka doma, taky listopadové dítko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí