Poradna duly
Jana Čurdová
holky musím se rozloučit, pádím k doktorovi, tak na mne myslete a já se večer ozvu ![]()
Jo jo já čekám první. Je mi čerstvých 25 a moc se na mimi těšim a chci tak 3 děti, dvě teď a třetí tak za 10 let.
holky taky držím palce.
Kdy jdete poprvé k dr? Já nevím kdy mám jít, loni jsem potratila v červenci a ted jsem v 5+5tt, Grace tys už byla u dr, ty jsi nějak kousek ode mě, že?
digi: tak koukam, ze cekas taky uz treti. ja mam dva kluky (8 + 20 mesicu) a mooooooooc bych si prala princeznu. Ale pokud ne, tak taky ok. Znas to , hlavne to zdravicko.
Peco ano čekám třetí, ale to druhé se nepovedlo, měla jsem zamlklý potrat, tak vlastně čekám druhé
.
Oh, prosim te promin, teprve ted jsem si toho vsimla na metriku. Omlouvam se.
A jak se jinak citis? Ja krome bolesti prsou nemam zadne priznaky.
Digi, mě doktor řekl že mám přijít až v 7 týdnu, aby bylo vidět srdíčko. Tak jdu v 7+5 příští týden. Doktor by ti měl říct sám kdy tě chce vidět poprvé
Peco to je dobré, nezlobím se. No mě bolí taky jenom prsa a to jako dost a jinak jsem už 2× skoro omdlela jak se mi motala hlava. Já mám i nízký tlak, jinak mi taky nic není.
Ještě mě tak napadlo
nejste některá z Ostravy nebo okolí.. F-M, Opava, Havířov? ![]()
ahojky, tak koukám, že zapadnu, já jsem byla na ultrazvuku dneska a jsem 7 tt. Někde o stránku dřív jsem tam četla, že jste některá měla problém se střevní chřipkou, vůbec se neboj, já ji měla taky, mladej to přinesl ze školy bylo to vážně děsný, chytli jsme to tady všichni,volala jsem vyděšeně k doktorovi a říkal, že pokud ty teploty nebyly nijak zásadní, tak že se bát nemusím. V těhoteství je zvýšená teplota normální. ![]()
ahoj myško, tady miška
to jsem psala já, v časopise psali o souvislosti s rozštěpem, tak mě to vyděsilo a ty teploty tak kolem 37,4 a jen chvíli, takže věřím že to bude ok a děkuji a taky tě tady vítám ![]()