Poradna duly
Jana Čurdová
Andiku znovu i tady gratuluju!!! mám radost že se to povedlo tak brzy!!Já jsem taky pěkně ve stresu!!!!
už chci aby bylo pondělí abych aspoň věděla zda jsou tam obě nebo už jen jedno a jestli je srdíčko atd… kleou se strachy!!
ahoj holky listopadky, tak se k vám také přidávám. II čárky jsme objevili v pátek a stále to nemůžeme rozdýchat, protože 11.3 jsem měla jít na laparoskopii. v pondělí jsem byla na HCG a držte se - hodnota byla 1763!!!! jsem z toho totálně paf. tak držím všem palečky ať je vše jak má být
Oblačku, musíme tomu věřit, ať se neklepeme jak ratlíci. To nemají mimča rádi.
Tintulí, moc gratuluju
Teda HCG nádhera. A víš jaký DPO to bylo? Aby to nebyli dvojčátka ![]()
Tintulí bezváááááááá!!!!HCG je krásné! já měla na začátku taky vysoké a jsou z toho prozatím dvojčata
kolikaty DC jsi??
Ahojky,
to je skvělé jak se to tu pomalu rozrůstá. A bude nás určitě víc a víc…
![]()
S.
ahojda holky, no teda - dvojčátka??? vy už mne strašíte jako můj přítel, tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne - k doktoru jdu 16.3
, celkové HCG bylo těch 1760 a beta 1423, a vlastně to bylo dva dny po vynechání menzes. jaké jste měly HCG vy???
tintulí já bohužel neodpovím, protože jsem na krvi nebyla, takže HCG nevím (ani jsem s prvním jsem na krvi nebyla), jdu až k dr. 24.3., takže bohužel
neporadím, nebo že bych zašla na krev jako samoplátce???
stejně by se mi to vyplatilo, když koukám na tu sbírku testů
![]()
S.
Ahoj holky, ráda bych se k Vám taky přidala.
Zatím nemám těhu povrzené od Dr., mám jen dvě čárky na testu, ale pokud to výjde budu
mít termín kolem 7.11.. Klepu se, ať je vše OK.
Všem tady přeju to samé.
super holky , rozrůstáme se a to je hlavní, tak držím všem palečky at se mimíska drží jako klíštata ![]()
anonymní - zaskoč na krev a uvidíš, stojí to cca 200Kč a hned budeš mít i lepší poctit, takhurá na krev a dej vědět ![]()
RadúzaS gratuluji k //
tintulí tak skočit bych mohla, ale už to vydržím
jsem si to měla rozmyslet před tím, než jsem dělala 10 testů
![]()
inko S.
ahoj holky,
já u Dr. taky ještě nebyla, HCG nevím, ale termín porodu mám podle ovu taky 7.11.
Snad všechno dobře dopadne a budu se tu s vámi vídat pravidelně. ![]()
júúúúúúúú
Grace gratuluji
krásně se tu rozrůstáme.
Zatím anonymní S.
Ahoj holky , ráda bych se k Vám přidala, mě vychází termín dle těhu kalkulačky na 8. listopadu, snad bude vše ok, už několik nocí špatně spíma bojím se o mimi, na prvním ult. tam byly dvě, na druhém jedno,začala jsem špinit a mám strach , že v pátek na ultrazvuku, nebude nic. Jinak gratuluji všem k těhu ![]()
ahoj auroaro, moc moc držím palečky, mne termín vychází také na 8.11 (také podle těhu kalkulačky). a kdy jsi byla na prvním ultrazvuku? neboj určitě se udrží, hlavně hodně odpočívej a nenervuj se, to miminku nedělá dobře.
koukám, že jsme všechny na začátku listopadu, ale ono to asi začne přibývat ![]()