Poradna duly
Jana Čurdová
Pantomima1 píše:
Holky a jak jste na tom s pohybem? malej už chodí v pohodě za jednu ruku, stojí chvíli sám v prostoru a když se zapomene, tak udělá i tři kroky..ale s jídlem bojujem, sní max třetinu skleničky, jak masa, tak přesnídávky, občas jogurt, dvě tři lžíce kaše…ale brambor s řízkem mu chutná
Tak u nás je to tak, že Klárka chodí za obě ruce, v prostoru stojí i pár minut a pak bucne na prdelínu a jídlo bojkotuje jak muže… Sní mi většinou čehokoli kolem 90g Ale občas teď asi dva dny mi jí i 200g ovocných přesnídavek a mléčných kaší. Ale masozeleninu pořád devadesát potvůrka zmlsaná
![]()
Ahoj tak pohybově jsem na tom jak pantomima1. Ale s jidlem takto papame krásně no řekla bych skoro snime vše. Takze jsem za to moc ráda. A anička nám roste jako zvody ani se mi tomu nechce věřit že to utíka a je tak velika, když se podíváme na nějaké starší fotečky.
Ahoj tady se to nějak zastavilo koukam. Jak se máte a co miminka, snaží se ted nekdo o miminko, nebo dokonce nečékaté další přírustek do rodiny?
ahoj všem..tak náš malej už suverenně chodí, nedělá mů žádnej extra problém i malý schůdek..ale to jídlo pořád fláká…dospělácký mu jede, ale kupovaný příkrmy ne..takže my dospělí jíme jako kojenci
…
o sourozence se nesnažíme..páč už máme starší sestřičku ![]()
Liduska lili píše:Tak brzy oslá
Ahoj tady se to nějak zastavilo koukam. Jak se máte a co miminka, snaží se ted nekdo o miminko, nebo dokonce nečékaté další přírustek do rodiny?
Pantomima1 píše:
ahoj všem..tak náš malej už suverenně chodí, nedělá mů žádnej extra problém i malý schůdek..ale to jídlo pořád fláká…dospělácký mu jede, ale kupovaný příkrmy ne..takže my dospělí jíme jako kojenci…o sourozence se nesnažíme..páč už máme starší sestřičku
Tak my se o sourozence budeme snažit až budou Klárce tři roky. Včera oslavila první narozeniny a od deseti měsíců chodí, leze po výškách (gauč) a chtěla by skákat.
A jak se máte? Všude se čas zastavil ![]()
ahojte,tak Anička ma narozeniny v utery, ale oslavujeme to ted cely vikend. Jinak my chodime od 11 měsicu,lozime po schodech dolu i na horu sami.A už se o druhe budeme snažit.
Liduska lili píše:
ahojte,tak Anička ma narozeniny v utery, ale oslavujeme to ted cely vikend. Jinak my chodime od 11 měsicu,lozime po schodech dolu i na horu sami.A už se o druhe budeme snažit.
Já mám v úterý taky narozky
Tak gratuluju a ať vám dělá maličká jen samou radost.
Je to velká šíkulka
Klárka má ke schodům ještě trochu respekt. ![]()
Mandarinka0072 píše:Liduska lili píše:Já mám v úterý taky narozky
ahojte,tak Anička ma narozeniny v utery, ale oslavujeme to ted cely vikend. Jinak my chodime od 11 měsicu,lozime po schodech dolu i na horu sami.A už se o druhe budeme snažit.Tak gratuluju a ať vám dělá maličká jen samou radost.
Je to velká šíkulka
Klárka má ke schodům ještě trochu respekt.
Moc děkujeme tak to he hezke taky gratuluji k narozeninám. Hlavně zdraví a spokojenosti.
Liduska lili píše:Mandarinka0072 píše:Moc děkujeme tak to he hezke taky gratuluji k narozeninám. Hlavně zdraví a spokojenosti.Liduska lili píše:Já mám v úterý taky narozky
ahojte,tak Anička ma narozeniny v utery, ale oslavujeme to ted cely vikend. Jinak my chodime od 11 měsicu,lozime po schodech dolu i na horu sami.A už se o druhe budeme snažit.Tak gratuluju a ať vám dělá maličká jen samou radost.
Je to velká šíkulka
Klárka má ke schodům ještě trochu respekt.
Děkujeme
Vám taky hodně zdravíčka ![]()
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat není mezi námi těhulka nebo už nějaka porodila. Já se blížím ke konci tento týden jdeme do 8 měsice. A co vy. A co naše ratolesti. My jsme upovidaní a litame o 106. V roce a pul jsme měli 80cm a 9900kg. ![]()
@Liduska lili píše:
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat není mezi námi těhulka nebo už nějaka porodila. Já se blížím ke konci tento týden jdeme do 8 měsice. A co vy. A co naše ratolesti. My jsme upovidaní a litame o 106. V roce a pul jsme měli 80cm a 9900kg.
Ahojky, tak Klárka taky lítá jak střela má 87cm a 13kg, povídá hlavně citoslovce a takovou dětskou hatmatilkou vše, co slyší typu hačám, hapalo a podobně
Teď zkoušíme pomalinku nočníkovat a vcelku úspěšně, ale zatím stále s nehodama
Další mimi nečekáme, ale plánujeme tak za tři nebo čtyři roky
Už se na to moc těším, protože všude vidím maminky s bříškama a vím ke mně byli všichni pozorní a teď skutek utek ![]()
Tak moc gratuluju a ať se s tím dobře poperete ![]()