Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, můžu se k Vám přidat?Termín porodu mám 20.11.
ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuze, ale mám na vás dotaz ohledně kočárku. Mám termín měsíc po vás a začínám se rozhlížet po kočárku- budete některá kupovat X-lander XA ?? Dost se mi líbí, jsou na něj protichůdné reakce, někdo si ho chválí, někdo zase naopak…tak mě napadlo, zeptat se i vás…díky za vaše odpovědi:)) verča
já bych se taky ráda přidala jsem tu nová a teprve se tu učím orientovat…termín porodu mám 9.11.2010 a čekáme holčičku!!! ![]()
ahojky, mohla bych se k vám taky připojit?? termín máme 18.11. a čekáme holčičku ![]()
Ahojky, mohla bych se k vám taky připojit? Termín porodu mám 21.11.2010 …
ahojky holky . tak já mam termín 26.11
.. pomalu ale jistě se nám to kratí
.. chtěla bych se zeptat kolik jste už přibraly? ![]()
Ahoj holky tak my máme termín porodu 13.11
a přibrala jsem zatím 14 kilo,a to mám pocit že se nějak extra nepřejídám.Ale to není důležité hlavní je porodit zdravé mimi ![]()
Ahoj ve spolek
My máme termín porodu 14.11., takže se k vám také přidávám
Zatím jsem přibrala asi 8kg
Jak se těšíte na prcky? Jaké jsou vaše pocity? Ve mě se to pěkně pere … strašně se těším a zároveň bojím ![]()
Zdravim budouci maminky, uz jsem sem na emiminu 2× psala, zapomnela jsem se ale uplne pripojit do kategorie na porod v listopadu. Takze my mame termin planovaneho cisarskeho rezu 11.11. ![]()
Nikíša píše:
AhojJe tu někdo s tímto termínem porodu?
My jsme včera trochu nečekaně zjistili, že budeme dvojnásobnými rodiči.Asi tak o 4 měsíce dřív, než jsme vůbec plánovali začít.
Ale mimís chtěl být s námi už dřív, tak bude.
18. listopad 2010
Další štírek na světě ![]()
Ahoj holky já jsem měla TP na 17 listopadu, ale Anička se narodila 22 listopadu u Milosrdných Bratří v Brně.. Je to první miminko v rodině. Chci se zeptat jak vaše miminka rostou my máme 6470g a 66 cm. Měli jsme posledni očkování a teď až v roce. Nechali jsme ji naočkovat prevenar 13. Jinak nám už stoji v postýlce, snaží se lozit po čtyřech a krásně sedíme. Rosté nám první zoubek.
Liduska lili píše:
Ahoj holky já jsem měla TP na 17 listopadu, ale Anička se narodila 22 listopadu u Milosrdných Bratří v Brně.. Je to první miminko v rodině. Chci se zeptat jak vaše miminka rostou my máme 6470g a 66 cm. Měli jsme posledni očkování a teď až v roce. Nechali jsme ji naočkovat prevenar 13. Jinak nám už stoji v postýlce, snaží se lozit po čtyřech a krásně sedíme. Rosté nám první zoubek.
Jééé, já jsem se taky narodila 22. listopadu
A malá 18. listopadu
Malá váží 9250g a měří 70 cm. Očkování za sebou všechny a rozhodli. I náušničky
A dáme v září ještě TBC
Na čtyřech se houpe dopředu a dozadu strašně rychle. Taky stojí v postýlce nebo kde se může přidržet
a pořád hrozně povídá a hučí, píská, vříská… A přikrmujeme zeleninou už od 5 a půl měsíce
Zoubky zatím žádné ![]()
Mandarinka0072 píše:Liduska lili píše:Jééé, já jsem se taky narodila 22. listopadu
Ahoj holky já jsem měla TP na 17 listopadu, ale Anička se narodila 22 listopadu u Milosrdných Bratří v Brně.. Je to první miminko v rodině. Chci se zeptat jak vaše miminka rostou my máme 6470g a 66 cm. Měli jsme posledni očkování a teď až v roce. Nechali jsme ji naočkovat prevenar 13. Jinak nám už stoji v postýlce, snaží se lozit po čtyřech a krásně sedíme. Rosté nám první zoubek.A malá 18. listopadu
Malá váží 9250g a měří 70 cm. Očkování za sebou všechny a rozhodli. I náušničky
A dáme v září ještě TBC
Na čtyřech se houpe dopředu a dozadu strašně rychle. Taky stojí v postýlce nebo kde se může přidržet
a pořád hrozně povídá a hučí, píská, vříská… A přikrmujeme zeleninou už od 5 a půl měsíce
Zoubky zatím žádné
Tak my taky papame od 5 a pul měsice brambůrek, mrkvičku brokoličku. A ted nám řekla že i petrželku. Tak to zkusíme. Taky se nám houpala na čtyřech ale už né. Tak to jste velici my jsme menší, ale my smanželem jsme oba menší tak nemůže byt naše mimi veliké.