Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16783
27.4.10 16:39

chci se přidat

ahoj holky můžu se k vám přidat?jsem 10+5 a zatím vše v pořádku.nevím jak to tady funguje a psala jsem sem už asi 3 krát ale nevím kde se to objeví.zdravím Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.10 16:56

ahojky, máme listopadovou diskuzi uzavřenou, tak pokud se přidáš budeme jen rády, je tu i odkaz o nějakou stránku zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.4.10 09:16

Ahoj mamči,všem vám moc držím palečky,ať bez problémů dojdete až do cíle a přeju vám ty nejkrásnější zdravá miminka.já se bohužel loučím.Potkal nás stejný osud jako stvesme.Byli jsme malincí a nebyla srdeční akce.Rozumově to člověk zvládá,ale srdíčko to nějak nechce pochopit.Opartujte se a držím palce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.10 09:21

ahojky, další smutná zpráva :cry: Moc se opatruj a přeju ti aby se zase zadařilo, vím jaké to je a jak těžko to člověk nese. Přeju jen štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.4.10 09:24

Dondí, myslíme na Tebe!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka
28.4.10 09:46

ououou holčičky vím co teď prožíváte, ufff zažila jsem to minule, hlavně ať se brzo zadaří to je na bolístku ten nejlepší lék…holky já jdu zítra ufff a teď jsem ještě více nervóznější, bojím bojím

• Citovat
  • Upravit
315
28.4.10 10:29

Holky děkuji za krásná povzbudivá slova.

Sice nebudeme teda listopaďátka, ale stejně i tak se můžeme v roce 2011 potkat na procházce s kočárkama, protože já to rozhodně nevzdávám a v srpnu budu těhule jak se patří!!! A budu daleko krásnější a klidnější těhule, protože teď budu 3 mesíce stavět domeček, stěhovat se do něj a taky se budu opalovat a cvičit a hubnout… a snad se i naposledy ještě opiju… A v listopadu a prosinci až budete nevyspalé maminky, tak na vás budu vystrkovat pupek :lol:

Mějte se moc moc krásně, ať je všecičko tak jak má být a ať je v listopadu spousta Tomášků a Barborek!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.10 10:34

stvesme s takovými plány to jistě zmákneš, budeš mít myšlenky trošku jinde a to pomáhá, to vím z vlastní zkušenosti, tak at se ti opravdu daří a pak nám hlavně napiš jak se vede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AL2
454
28.4.10 13:27

ahojky dondik to mě opravdu mrzí,ale přeji ti mnoho sil a brzské mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka
29.4.10 10:33

huráááá

ahojky holčičky, tak mám za sebou první poradnu a první ultrazvuk v doprovodu tatínka, bylo to naprosto naprosto úžasné a snad bude vše podle testů v pořádku, jsem tak strašně šťastná :-) mimísek nám mával, kopal a cucal si paleček, byla to parádíčka i srdíčko jsem poslouchali a krásně tlouklo tak jak mám, takže bych měla být 13+1 a termín hnedle začátkem lisopadu, mám radost a přeji nastávajícím maminkám hodně zdravíčka :-D

• Citovat
  • Upravit
dalmatinka2004
6.5.10 15:43

Ahoj, já jsem dnes konečně dostala průkazku a i termín - dle PM je to 22.11. a dle UTZ 24.11. Docela se to trefuje, co? :)
Už se moc těším… :srdce: :-P

• Citovat
  • Upravit
4333
7.5.10 15:42

Ahojky holky, tak my jsme 14+5, mimi taky dělá v bříšku rotyku, jak se patří. Akorát mi pan doktor oznámil, že mám vcestné lůžko, protože se mimís usídlil v dolní části dělohy místo v té horní. Nemáte s tím některá zkušenost? Jsem už vyplašená úplně ze všeho. Už jsem byla dvakrát v nemocnici, protože v termínu měsíčků špiním, prej je to od toho lůžka. Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetaP
7.5.10 19:43

Ahoj, já jsem 11+9 a doktor mi dneska řekl že na ultrazvuk půjdu až po 18 týdnu, že do té doby nebude nic vidět, přijde mi to hrozně dlouho ještě, taky bych už chtěla vidět srdíčko a co malej dělá :-( ale musím si ještě počkat…

• Citovat
  • Upravit
19200
7.5.10 19:59

A ještě jsem vás chtěla poprosit o přidání, jsem tady dnes poprvé :-) nevím, jak to u vás chodí… termín mám 20.11., snad bude vše v pořádku, četla jsem tady nějaké smutné příběhy a je mi to moc líto, začínám se bát o svoje, i když jsem se doteď nebála :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
10.5.10 19:52

Peta: je divné že ti Dr. řekl že nebude nic vidět, holky maj kráááásný fotečky :nevim:
a 7 týdnů… no to bych se zbláznila 8-o stačilo mi teď čekat ty 4 týdny… už aby byla středa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí