Poradna duly
Jana Čurdová
zizi tak se zkuš šetřit co to jde, vím co to je únava i bez osmi hodinové prac. doby. já jdu dneska na tři hodiny masírovat a to jsem pokaždý pak úplně mrtvá, navíc mě ta únava vždycky skolí už k večeru.. tak at ti ta ko dobře dopadne, já jdu až v ten čtvrtek, už aby to bylo a pokud budeš mít fotečku, tak nám ji ukaž, jsem docela zvědavá i na ty vaše
no kdyby to bylo vcera bylo 8hod v práci. krásnych 15hoedin.
urco fotka bude, a bude i prukazka tak se hned velice rada pochlubim.
Zizi taky budu držet palečky na zítřek ![]()
Míšo líbačka pod stromem nevím nevím, loni jsem manžela táhla ven a hledali jsme celé odpolko tu nejhezčí rozkvetlou třešni a prd z toho ![]()
moni tak to bud rada ze jsi ho vubec vytahla ven. to me se jeste ani jednou nepovedlo. ale tentokrat zkusim zahrat na city ze to me i nasemu miminku doda silu ze potrebujem libacku a nejlepe na petrine.
Holky tak já přemlouvat nemusím ale s tím hledáním Mončo to je u nás stejné a manžel pak jako poslední záchvěv najde strom u chodníku kde chodí rovnou spousta lidí a pak mě tam táhne a já se stydím
![]()
holky ja kecala, jednou me vlastne polibil.na nadrazi kdyz jsme spolu jeste nebydleli a ja ho jela doprovodit. tak na tom nadrazi pod nejakym rozkvetlym kerem ![]()
Tak a ted jsem si udelala naramnou radost, udelala jsem si klasickou starou dobrou Meltu ![]()
Zizi páni Meltu bych si taky dala..
jinak manžel se umí překonat a být romantik
ale teď o víkendu jsme se trošku nepohodli a mě se ta naštvaná furt drží, tak uvidíme ![]()
holky já si zas dala rohlík s medem, mě stačí projít podobnou diskuzi a chutě jsou tady ![]()
ahoj holky, za chvíli jedu na EKG. Jen jsem vás chtěla pozdravit. My na zahradě jednu malou třešeň máme, ale ta do soboty určitě odkvete ![]()
Jinak jsem od soboty bez průjmu, dnes jsem vlezla na váhu a mám skoro o dvě kila míň, už se těším až mně to blindění přejde. Tak moc bych se chtěla už normálně najíst, aniž by mi bylo za chvíli zase špatně. Tak pa…a odpo se zastavím
kačko ahojky, to je dobře že ti je líp a strom třeba najdete na procházce, tak by jste to měli moc jednoduchý ![]()
Ahoj hlolky, zdravím Vás po slunečném víkendu.Musím se přidat- já jdu ve čtrvtek taky na kontrolu, mě čeká genetický ultrazvuk, tak doufám, že bude vše ok, pokud ano, tak si asi půjdu udělat radost a koupím nějakou maličkost na mimčo ![]()
zizi: taky mám v plánu vytáhnout toho mýho pecivála na Petřín tak jsem na to zvědavá jestli se mi zadaří ![]()
zizi a pheobe, max se tam potkáte holky
a pod stromem se vystřídáte, já to mám poněkud z ruky ![]()
Ahojky holky
zdravím v novém týdnu
jaký jste měli víkendík
my si udělali super výlet do Polska do Katowic do ZOO a moc se nám líbilo
tak doporučuji, těm které jsou z moravskoslezkého kraje
neděle přijela kamarádka s prckem na kole a grilovali jsme
za chvilku se chystáme do mateřského centra na malování triček, tak pořád něco, nestíháme
mějte bezva sluníčkové dny a úspěšné kontroly
![]()
jo a bylo by fajn, se třeba víc poznat a napsat něco o sobě a třeba i nějakou rodinnou fotečku
jen asi kdyby jsme se do budoucna uzavřeli, jako jiné diskuze, aby nám tady nechodily nějaké divné existence, zažila jsem to v prosinci 2007, byla z toho velká aféra, dokonce trestní stíhání, jedna holčina tam pořád potrácela, vymýšlela předčasný porod, celé emimino jí litovalo a modlilo se za miminko, aby přežilo a nakonec to asi dělal nějaký puberťák, nebo vadný chlap…