Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
23.4.10 09:22

Ahoj všem. U nás taky řádí rýma. Troubím jak slon. Už aby to přešlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 09:24

Tak to ja mam kupene este len tri „tehotenske“ tricka, a aj z toho mam zly pocit. No ale vytiahla ma kamoska, lebo princesovy strih uz akosi nosit nemozem :oops:

Inak, neviem ci je to povercivostou … mama mala kolegynu, co mala snad od siesteho mesiaca komplet detsku izbu, vsetkym davala siahnut na brucho ked male kopalo a podobne, a dieta jej zilo tri dni. Pravda, neverim ze sa to stalo preto ze okolo toho maleho robila take halo, ale byt na jej mieste, asi by som sa musela z toho bytu odstahovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
23.4.10 09:28

Babi - moje maminka při prvním těhotenství mi neustále kupovala různá trička s volánky, různě nabírané pod prsama a já v tom vypadala jako šlehačkový dort :twisted: Takže jsem to pořádně ani nenosila.
K pověrám - kočárek jsem měla koupený koncem listopadu,ale měla jsem ho u našich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 09:33

resa taky gratuluju ke kontrole, jsem ráda že je vše ok :palec:
Kačko řádí to všude, každý o tom mluví jak vidím a my to měli tady taky na začátku tehotenství a prožili jsme si to fakt docela krutě :poblion: tak snad se ti to nějak víc nerozjede..
Babi tak to je opravdu smutný příběh ale přece každý má radost z těhotenství, já se třeba omezovat v ničem nebudu, co bude třeba koupím, zařídím atd a to co píšeš že se stalo tak to bylo spíš neštěstí než aby to mělo něco společného s pověrami, jak jsem psala já jsem prostě realista .. v kterém jsi týdnu? Nechceš si dát taky metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
23.4.10 09:35

Mišo, přemohla jsem se a hrkla do sebe smectu - už vím, proč jí naše Terka nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 09:36

já kočárek měla dopředu nějakou chvíli protože jsem ho koupila u ségry v čechách a pak už jsme tam nejeli a měla jsem ho normálně doma, ségra mi říkala že ho mám dát k mamce a mamka taky do mě hučela ale já z nich měla spíš legraci :oops: :-D no tentokrát toho možná využiju, protože tehdá byl pokojíček prázdný ale ted tam je prcek a pokoj je malý, takže by mi tu nezabíral místo do porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 09:37

no bud ráda že ji v sobě udržíš Kači :lol: jinak vidím že máš nové metříky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
23.4.10 09:39

byla to rychlovka, šoupla jsem jí do sebe jako panáka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
23.4.10 09:53

Dobré ránko holky, tak jsem právě dosnídala. Dala jsem si párek s chlebem :mrgreen: a jak jsem si pochutnala :-P jsem z toho taková nesvá že mi už najednou nic není a k tomu už v utery první poradna. Ale věřím že vše bude v pořádku.

Laddmie: nic pro mimi zatím nekupuji, mám doma dudlíky a bodyčko co jsem dostala od kamošů a to je všechno. postýlky ty mám dokonce dvě:-) jednu po mě a jedno po segře :mrgreen: obě dvě jsou ještě uklizené a do porodu budou. kočarek budu kupovat až na poslední chvíli, takže pověrčivá tak nějak jsem. Ale jestli v úterý bude vše ok a uvidím někde něco pěknyho tak to s radostí koupím :oops:

nemocný maminky pěkně se držte a uzdravte se, i když já mám taky rýmičku ale je to spíš alergie a taky to že máme chladnou ložnici a už netopíme. a co se týče průjmu, co já bych za něj dala tak aspon na jeden den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
23.4.10 09:55

My jsme měli kočárek u prvního taky doma, ale tentokrát ho dáme k rodičům, nějaké problémy po porodu a při porodu byly, dá se říci, že celý první rok, nejsem sice nějak zvlášť pověrčivá, ale pro jistotu. . .
A co se týká toho monitoru, nám falešně nehoukal ani jednou (Baby Sense II), vím , že to dělají Nanny, když byly prckovi 3 měsíce byli jmse v nemocnici, kde měli Nanny a taky začal v noci houkat, byl to šok, fuj a prďola si v klidu spal.
Jsem ráda, že monitor máme, myslím, že co se týká bezpečnosti miminka, není nic zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 09:58

Holky tak já už mám dvě nové lahvičky, jedna byla v tom prenatálním balíčku a jednu jsem vyhrála v jedné soutěži ještě před mimískem :lol: a ségra mi minule dovezla krásnýho dudánka :lol:
Kačko tak na zdraví :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
23.4.10 10:00

zizinko já ti ho s radostí přenechám, protože k těm mým nevolnostem ten průjem fakt nepotřebuji. :jazyk:

…jdu něco dělat, ale budu nakukovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 10:13

já už mám tak nějak uklizeno a čeká mě hora žehlení, asi to zas budu dělat týden jak se znám :roll:
Kači tak já bych ho taky brala :lol:
Holky já mám pořád hlad to není normální.. chuť teda nic moc ale hlad děsnej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
23.4.10 10:17
AngelinaBalerina píše:
já už mám tak nějak uklizeno a čeká mě hora žehlení, asi to zas budu dělat týden jak se znám :roll:
Kači tak já bych ho taky brala :lol:
Holky já mám pořád hlad to není normální.. chuť teda nic moc ale hlad děsnej :zed:

tak si k tomu hladu pridej jeste chute a presne tak mi je. ale aspon me honí chute aspon na zdravý veci, ovocoe a mlecne vyrobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.4.10 10:22

Ahoj holky, tak už konečně také zkouším metřík, snad jsem vše udělala dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí