Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem. U nás taky řádí rýma. Troubím jak slon. Už aby to přešlo. ![]()
Tak to ja mam kupene este len tri „tehotenske“ tricka, a aj z toho mam zly pocit. No ale vytiahla ma kamoska, lebo princesovy strih uz akosi nosit nemozem ![]()
Inak, neviem ci je to povercivostou … mama mala kolegynu, co mala snad od siesteho mesiaca komplet detsku izbu, vsetkym davala siahnut na brucho ked male kopalo a podobne, a dieta jej zilo tri dni. Pravda, neverim ze sa to stalo preto ze okolo toho maleho robila take halo, ale byt na jej mieste, asi by som sa musela z toho bytu odstahovat ![]()
Babi - moje maminka při prvním těhotenství mi neustále kupovala různá trička s volánky, různě nabírané pod prsama a já v tom vypadala jako šlehačkový dort
Takže jsem to pořádně ani nenosila.
K pověrám - kočárek jsem měla koupený koncem listopadu,ale měla jsem ho u našich.
resa taky gratuluju ke kontrole, jsem ráda že je vše ok ![]()
Kačko řádí to všude, každý o tom mluví jak vidím a my to měli tady taky na začátku tehotenství a prožili jsme si to fakt docela krutě
tak snad se ti to nějak víc nerozjede..
Babi tak to je opravdu smutný příběh ale přece každý má radost z těhotenství, já se třeba omezovat v ničem nebudu, co bude třeba koupím, zařídím atd a to co píšeš že se stalo tak to bylo spíš neštěstí než aby to mělo něco společného s pověrami, jak jsem psala já jsem prostě realista .. v kterém jsi týdnu? Nechceš si dát taky metřík?
Mišo, přemohla jsem se a hrkla do sebe smectu - už vím, proč jí naše Terka nechtěla ![]()
já kočárek měla dopředu nějakou chvíli protože jsem ho koupila u ségry v čechách a pak už jsme tam nejeli a měla jsem ho normálně doma, ségra mi říkala že ho mám dát k mamce a mamka taky do mě hučela ale já z nich měla spíš legraci
no tentokrát toho možná využiju, protože tehdá byl pokojíček prázdný ale ted tam je prcek a pokoj je malý, takže by mi tu nezabíral místo do porodu ![]()
no bud ráda že ji v sobě udržíš Kači
jinak vidím že máš nové metříky ![]()
Dobré ránko holky, tak jsem právě dosnídala. Dala jsem si párek s chlebem
a jak jsem si pochutnala
jsem z toho taková nesvá že mi už najednou nic není a k tomu už v utery první poradna. Ale věřím že vše bude v pořádku.
Laddmie: nic pro mimi zatím nekupuji, mám doma dudlíky a bodyčko co jsem dostala od kamošů a to je všechno. postýlky ty mám dokonce dvě:-) jednu po mě a jedno po segře
obě dvě jsou ještě uklizené a do porodu budou. kočarek budu kupovat až na poslední chvíli, takže pověrčivá tak nějak jsem. Ale jestli v úterý bude vše ok a uvidím někde něco pěknyho tak to s radostí koupím ![]()
nemocný maminky pěkně se držte a uzdravte se, i když já mám taky rýmičku ale je to spíš alergie a taky to že máme chladnou ložnici a už netopíme. a co se týče průjmu, co já bych za něj dala tak aspon na jeden den ![]()
My jsme měli kočárek u prvního taky doma, ale tentokrát ho dáme k rodičům, nějaké problémy po porodu a při porodu byly, dá se říci, že celý první rok, nejsem sice nějak zvlášť pověrčivá, ale pro jistotu. . .
A co se týká toho monitoru, nám falešně nehoukal ani jednou (Baby Sense II), vím , že to dělají Nanny, když byly prckovi 3 měsíce byli jmse v nemocnici, kde měli Nanny a taky začal v noci houkat, byl to šok, fuj a prďola si v klidu spal.
Jsem ráda, že monitor máme, myslím, že co se týká bezpečnosti miminka, není nic zbytečné.
Holky tak já už mám dvě nové lahvičky, jedna byla v tom prenatálním balíčku a jednu jsem vyhrála v jedné soutěži ještě před mimískem
a ségra mi minule dovezla krásnýho dudánka ![]()
Kačko tak na zdraví
![]()
zizinko já ti ho s radostí přenechám, protože k těm mým nevolnostem ten průjem fakt nepotřebuji. ![]()
…jdu něco dělat, ale budu nakukovat ![]()
já už mám tak nějak uklizeno a čeká mě hora žehlení, asi to zas budu dělat týden jak se znám ![]()
Kači tak já bych ho taky brala ![]()
Holky já mám pořád hlad to není normální.. chuť teda nic moc ale hlad děsnej ![]()
AngelinaBalerina píše:
já už mám tak nějak uklizeno a čeká mě hora žehlení, asi to zas budu dělat týden jak se znám
Kači tak já bych ho taky brala
Holky já mám pořád hlad to není normální.. chuť teda nic moc ale hlad děsnej
tak si k tomu hladu pridej jeste chute a presne tak mi je. ale aspon me honí chute aspon na zdravý veci, ovocoe a mlecne vyrobky
Ahoj holky, tak už konečně také zkouším metřík, snad jsem vše udělala dobře…