Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj..
Kóčo, babičce držím moc palce!!!!!
Consi, s kamarádkou je mi to moc líto, je to vždycky hrozný, když se blízký lidi takhle projevěj… a z úřednice si nic nedělej, to by se člověk musel zbláznit.. ![]()
Holky četly jste toto : https://www.emimino.cz/…esici-40845/ je to normální
![]()
cateryna píše:
Holky četly jste toto : https://www.emimino.cz/…esici-40845/ je to normální![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo jo já to četla už včera večer když jsem přišla z práce.
jinak vám přejí krásné ráno všem
kóča: tvoji krásnou noc ti vůbec nezavidím. i když já toho taky moc nenaspím. drív jsem lehla a spala jak zabitá a ted se v noci snad stokrat vzbodím, porád se prevaluju atd ![]()
jinak včera jsem do práce odešla, musela jsem:-/ a dneska musím zase. snad už dlouho nebudu muset. přítel hledá lepší práci, něco se už peknyho rysuje.dneska ve dve se uvidí a zítra by mu meli dát na 100% vedet jestli jo nebo ne. a jestli to vyjde tak dohakuju mesic pak jedu do toho recka, no a pak uz se do práce nevratím. bože to by bylo super ![]()
Tak ma napadlo - sice este stale som si nebola po preukazku, ale kamosova zena je zdravotna sestra - kedy sa vybera porodnica? A kedy sa tam treba ist hlasit?
A … dokedy sa to mam rozhodnut ci chceme vediet alebo nie co budeme mat?
Babi, záleží kde bydlíš, v Praze se musíš registrovat a je to podle termínu porodu dle utz a chodí se většinou přesně v den kdy jsi 14+0.. každá porodnice má své stránky, kde najdeš info, nebo skoukni www.aperio.cz ![]()
pohlaví je OBČAS rozeznat už ve 12.-13.tt na utz při screeningu, ale spíše se to řiká v 16tt na tripplech nebo ve 20tt na velkém utz..
Bábi : v Praze se ta porodnice vybírá už na začátku, ale v městech snad před porodem, aspoň já tam teda začla chodit až na srdíčko
4 týdny před porodem, tak s tím neporadím…a pohlaví se dá určit od 16 týdne do konce těhu, někomu to řekne doktor i dříve…
Bábi Zlopočasná píše:
Tak ma napadlo - sice este stale som si nebola po preukazku, ale kamosova zena je zdravotna sestra - kedy sa vybera porodnica? A kedy sa tam treba ist hlasit?A … dokedy sa to mam rozhodnut ci chceme vediet alebo nie co budeme mat?
při poslední prohlidce mi byl dán termin do první poradny s tím že se mám zamyslet už nad porodnicí že jak dostanu průkazku tak se mám jít hned přihlásit. ale je pravda že jsem z prahy jak je to v ostatních mestech to nevím
FN Motol: těhotné se mohou registrovat nejdříve po ukončeném 14.týdnu těhotenství, tzn. 14+0. Po naplnění limitu již nemůžeme dalším žadatelkám o registraci vyhovět.
no tady v praze je to s těma porodnicema celkem hustý, někde musíš být registrovaná snad už do pátého týdne… já jdu na bulovku a tam musím do 12. a čím dřív tím líp. což mi připomíná že tam musím zavolat ![]()
a s tou interrupcí… no nemám slov, je mi z toho zle, dát dítě k adopci na to prý nemá žaludek ale zavraždit ho na to žaludek má…
nechápu co je špatného na tom dát mimi k adopci, chápu že to musím být těžké ale rozhodně by to nemělo být těžší než zabít malé miminko ![]()
jo počkat… že by od 12. týdne? to by ale pak bylo jedno kdy se registruju ne? asi tomu nějak přestávám rozumět …
Bulovka… PROTO JE NUTNÉ, ABY SE VŠECHNY ŽENY SE ZÁJMEM O POROD NA BULOVCE ZAREGISTROVALY, a to od 12. týdne těhotenství......Kapacita porodnice je obvykle vyčerpána DO BUDOUCNOSTI 6-7 KALENDÁŘNÍCH MĚSÍCŮ OD AKTUÁLNÍHO DATA, proto zbytečně neodkládejte svou registraci.
tak tomu nerozumím, takže teď mě nezaregistrují??
rozumím tomu tak že teď mě nezaregistrují a když tam půjdu ve 12. tak už může být klidně pozdě… ![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska zajela k obvoďačce, takže jeden úkol je vyřešen. Pochválila mně, že mi těhu svědčí ![]()
Jinak jsem stoupla na váhu a mám pořád stejně od toho co jsem zjistila, že jsem těhotná.
Prcek jede asi z toho co mám na skladě a to je dobře. Snad tentokrát moc nenaberu ![]()
Phoebe píše:
rozumím tomu tak že teď mě nezaregistrují a když tam půjdu ve 12. tak už může být klidně pozdě…
no já to chupu tak ze se můzes registrovat od 12+0 s tím že se ti ale můze stat ze na stejny den tveho TP bude uz moc maminek a na tebe uz nebude misto
consi píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska zajela k obvoďačce, takže jeden úkol je vyřešen. Pochválila mně, že mi těhu svědčí
Jinak jsem stoupla na váhu a mám pořád stejně od toho co jsem zjistila, že jsem těhotná.Prcek jede asi z toho co mám na skladě a to je dobře. Snad tentokrát moc nenaberu
to ti tak zavidím. já nejdriv musim zmenit doktorku, protoze obvodacku co ted mam tak stoji fakt za prd. ja bych nejradsi stejne zustala u svy dětský lekarky:-) stejne kdyz mi neco je tak jdu za ní, protože je to i alergoložka a me nic jinyho krome alergie a astma není ![]()
Dobré ráno,
Cateryna tak super že už bříško nebolí
Já se v noci pořád budila, usnu a za hodinu už se vzbudím na záchod a to přitom večer už nic nepiju. Pak se vzbudila Nelča a něco se jí zdálo, mluvila o šnekách
Pak se mi udělalo špatně že jsem přemýšlela jeslti jít na velkou enbo zvracet, nakonec jsem byla jen na záchodě. Pak vstával manžel ve tři do práce tak mě zase vzbudil a v 6 se už vzbudila Nelis. JSme jak přeražená. Ráno zase špatně tka jsem se rychle nasnídala abych nevrhla a pak to přišlo znova. Prozatím jsem to ustála. A to už sjem nevolnosti měla dost malé