Poradna duly
Jana Čurdová
Mišo, mně sestra řekla, ať si to do příští poradny oběhnu. Jdu 13/5 a musím to stihnout do příštího týdne, protože pak jede Petr pracovně do Belgie a bude týden v tahu. Takže, teď toho využiju, že může chodit pro Terku do školky a já se nemusím ohlížet na to, abych časově stíhala.
Tak snad mě dr nesprdne, u našeho zubaře je objednačka týdny ![]()
Holky mě zase začíná brát i ta spavka, každý den po páté hodině bych se nejraději zachumlala už do postele a zavírají se mi oči a otvírá papula ![]()
Míšo, jakmile se zachumlám u televize do deky, tak jsem jasná
Tím samozřejmě trpí náš „milostný život“ ![]()
Víš co, já si myslím, že se svět nezboří, jestli doneseš razítko od zubaře v srpnu ![]()
ANi nevím, kolik si mám u obvoĎáka nachystat, to bude výpis z dokumentace, tak ta stovka na to určitě padne ![]()
Kačko no co si já vzpomínám tak mě vyšetřila doktorka a dala myslím bud razítko nebo nějaký papír, to už nevím ale neměl by to asi být jen výpis ale měla by tě prohlídnout a mě dělala i EKG hned, ona ho tam má a myslím že by to taky mělo být ve vyšetření
a tím milostným životem a spánkem je to u nás stejné
Většinou už stihnu jen něco zabručet a spím ![]()
Koukám, že je to hromadné. Připadám si jak medvěd, jen se uložit k zimnímu spánku. ![]()
milostný zivot co to je? to skoncilo početím
ale problem je za ja mam opacny problem, na to ja jsem vzdy dost vzhuru
nekdy mam pocit že to spis pritel ma těhu priznaky ![]()
zajdu k ní asi hned ve čtvrtek, ať to mám zmáknutý
holky je to fakt síla, ale já za to opravdu nemůžu, tuhle spavou jsem měla i při Terce. Opravdu jsem byla hoodně společenská
Prostě návštěvy měly smůlu, jakmile bylo osm hodin, tak jsem šla na kutě ![]()
já ale to samé u Martínka i teď.. ze začátku těhotenství jsem musela jít pravidelně po obědě dřímat a někdy jsem prospala i celé odpoledne.. začla jsem po MD pracovat s manželem ale tím že si dělám ted kurz na toho zdrav. maséra a chci si pak pracovně jít svou cestou, tak jsem to u něj tak nějak ukončila, že stejně by to pak dál nešlo s tím mimčem a dělám jen ten kurz, takže si naštěstí můžu odpočinout podle potřeby a pokud nejsem ve škole tak trénuju masáže a je to záhul docela na celé dopoledne. V poslední době začínám nabývat dojmu, že jak mám volný den tak jsem nejunavenější ![]()
ahoj holky, hlásím že kontrola dopadla dobře..
mimi 1.5cm, srdíčko buší, vše vypadá ok a 10.května jdu na odběry na ten screening plus poradna.. doktorka na mě byla moc hodná.. a dostala jsem průkazku ![]()
jinak spavou nemoc znám taky
v práci to zvládám, ale jak přijdu domu a sednu k telce, beru do ruky deku a to manžel ví, že zachrupnu
takže milostný život se odehrává přes den o víkendu nebo se musí stihnout než vemu deku ![]()
Moni tak gratulace k průkazce a ke kontrole, jsem ráda že ti to dobře dopadlo ![]()
Ty jo holky tka u nás milostný život teda taky skončil početím. Já mám docela strach to pokoušet, špinila jsem, pobolívalo mě břicho a o prvních dvou zkušenostech kdy jsem měla v těhu problémy to nějak nechci ani pokoušet. Navíc můj doktor mi to zakázal v prvním těhu,takže to beru automaticky. Manžel teda nejásá, ale ono už to není ono od prvního dítěte, není kdy , večer jsem byla unavená,takže se to odehrávalo oproti dřívějšku opravdu čtvrtinově ![]()
SPaní- tak já u Nelči byla unavená asi víc, te´d člověk prostě ani jinak nemůže no, moje dítě nespí přes den od 19měsíců,tkaže lehnout si peřs den to opravdu neznám. Ale je fakt že večer vždycky po tom seriálu padnu, dřív jsem koukala ještě na telku nebo jsem si v posteli četla, ale teď prostěv půl 10 padnu a konec. Naštěstí přes den to jde i když dneska jsem asi na 5 minut zaspala, už jsem fakt nemohla ![]()
Dneska mě začalo tak strašně bolet břicho že jsem se docela lekla. Ale zřejmě za to mohla čočka k obědu a jak jsou střeba taky dole tak se to tam nějak pere ![]()
my to máme rozdělený, jeden den já čtu a jeden den taťka vypráví a dneska chtěl povykládat marťa pohádku o špinavým tričku
naštěstí imrovizací z toho vyplyne vždy něco poučného a podle smíchu z pokojíčku nejspíš i něco humorného