Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
20.4.10 12:54

Dělám účetní a vzhledem k těm špekům to zatím moc poznat asi není, i když si připadám jak bublina. :roll:
Jen šéf bude asi naštván, protože jsem tu byly dvě a loni jedna skončila. Takže jsem na vše zbyla sama. Máme sice holčinu, která jednou týdně dochází a pomůže mi, ale myslím, že nebude nadšený. :think: ( Ale třeba si fandím a budu koukat, jak bude juchat :lol: )

Příspěvek upraven 20.04.10 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babi Zlopocasna
20.4.10 12:55

Vinge, ja pracujem na smeny a doktorka sama vravela ze tie nocne nie su moc vhodne, ale radsej v praci nech zatial nic nehovorim, to som u nej bola 7+0. Objednala ma na dalsiu kontrolu az na 12+2 :think:

Inak, vravel mi kamarat ze ked cakali druhe, tak to vsetkym hned roztrubili, a jeho zena potom este v prvom trimestri potratila. Vraj este tazsie ako vyrovnat sa s potratom bolo vsetkym vysvetlovat ze uz tehotni nie su.

• Citovat
  • Upravit
564
20.4.10 12:56

na téhle adrese, by měl být seznam auditovaných (prověřených) sonografistů s certifikátem pro Screening v I. trim…
zas tak moc jich není …

http://www.gynstart.cz/messages.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.4.10 13:06

vinge: určitě dej fotku bříška, určitě to nebude nic hrozného :lol:
Tak toho b ych se taky bála když si na to sama. Ale alespoň bude mít čas si najít náhradu. Říká se to po ukončení 12 týdne. Protože prvních 12 týdnu je nejrizikovějších.
Tak ten náš Švec neni akreditovanej na to provádět ten Screening, ale je tam Čutka a ten to dělá v centru lékařské genetiky v Mladým za 1.000,–
díky tatu za seznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.4.10 13:17

Já nevím, mě dal ten test na polikliniku Jih a píše se tam, :
„…údaje pro počítačové vyhodnoceni…provádí prim.K.Čutka…“, ale nevím jestli nepůjdu jen na krev a moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 13:21

ahojky,
tak jsem z poradny doma. Špunt měří 23mm.

Na genetický screening jdu 10/5. Doktor tam posílá každou těhuli a nic se neplatí, kromě UTZ snímků. Genetika se provádí ve FN v Olomouci na odd. prenatální genetiky. Byla jsem i v prvním těhu a taky jsem nic nedoplácela. Max. kdyby někdo chtěl na genetiku bez doporučení doktora. V rodině máme down syndrom, nedědičnou formu, takže je to pro mne taková prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.4.10 13:26

Lenkaran: krásný bříško, mít o pár kilo mín tak by mi možna bylo taky takhle videt:-) ale u mě to vypada že mi narostla pneumatika :lol:

V práci o těhu vědeli už v den kdy jsem měla na testu // . Holky v práci věděli že se s přítelem snažíme tak se strašně těšili až se to podaří. a vedení to to vlastně hned taky vědělo, 1* žensky jsou strašný drbny a za 2* mám zátěžovou práci, takže potřebuju docela velkou úlevu ve svý pracovní náplni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.4.10 13:28

consi: A kolíkáty týden jsi? To už je docela velký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 13:31

Vinge, jak to měřil tak vyšel podle UTZ 9+4 termín porodu „zatím“ 9.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 13:33
vinge píše:
consi: A kolíkáty týden jsi? To už je docela velký :palec:

http://www.maminkam.cz/…en-po-tydnu/ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.4.10 14:01

Já jsem 9.11. to je moc pěkné datum :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.4.10 14:03

vinge: to si děláš srandu? Já tam mám jít 5.5. a mě řekl že mi to bude dělat přímo on a že stačí když to řeknu jestli chci screening nebo ne než usednu na kozu že mi jen udělá podrobnější ultrazvuk. Tak to je divný že tebe posílá k Čutkovi, k tomu bych šla taky hned, prý je to sice trošku divnej týpek ale fakt super dobrej doktor. Neni ti přes 30, to prý se pak ten screening v 1 trimestru dělá zdarma.
zizinka: prosímtě vždyť musíš bejt hubenější než podle fotky co máš v profilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 14:06

lenko u toho screeningu se hlavně odebírají i vzorky krve a jdeš pak na konzultaci s dr. kde Tě vyzpovídají ohledně rodinných nemocí až do pátého kolene :roll: Já musela mít svého chlapa na telefonu, protože v jejich rodině je jich strašně moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 14:08

vinge :lol: moje skorotchýně je 19.11. tak spoléhá, že se špunt narodí na její narozeniny. Termín mi upřesní po genetice. S Terkou jsem měla TP 21.1.2007 a narodila se o týden dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 14:11

Lenko jj třicet mi je, ale i první vyšetření jsem měla zdarma a to bylo před pár lety. Jedině, když jsi šla na vlastní žádost, tak sis ho platila. :-) Jediný za co si připlácím, tak je při velkém UTZ ve 20tt určení pohlaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí