Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11933
20.4.10 14:12

Lenkaran: no umím se fotit to je asi tak vsechno:-) a je to rok stara fotka a za ten rok se dá docela přibrat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.4.10 14:12

consi: krev mi brali minulý týden a řekli že počítají s tím že je to k tomu NT screeningu. Nevím tedy jak to muj doktor chce provádět když chce udělat jen podrobnější ultrazvuk a zvlášť když na to nemá akreditaci.
Já jsem chtěla jít teda na vlastní žádost, tak proto po mě chce 500,– za ten jeho prapodivný screening

Příspěvek upraven 20.04.10 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.4.10 14:13

zizinka: a kolik si přibrala za těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.4.10 14:18

no jeste nez jsem vedela ze jsem v tom tak jsem zhubla 3kg ktery hned nalitli zase zpet. ke svy vaze jsem jinak nabrala 1kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 14:18

Leni, tak to já teda taky nevím :-?

Včera jsem si objednala DVD Kynychové - cvičení pro těhule a budu se přihlašovat do cvičení tady u nás v Přerově. Doktor mi dal pár letáčků, tak to pročtu a někam se přihlásím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 14:20

já aniž jsem věděla, že jsem těhotná, tak jsem zhubla 8kg a denně jsem cvičila Zumbu. TeĎ mi ten intenzivní pohyb hodně chybí, tak už chci zase postupně a hlavně s rozvahou něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.4.10 14:26

zizinka: no tak to si v normě ne… za první trimestr se má nabrat 1,5 takže vlastně od tvé původní váhy v pohodě.
consi: ty budeš taklhle cvičit. To s idobrá, já se sotva hýbu jak jsem celá vyblitá. Ale chci začít chodit na plavání pro těhu, myslím že to bude takový uvolňující na záda a pro svaly. Ale ty si zhubla teda hrozně moc. 8 Kg, týjo tak to už bych se neudržela na nohách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.4.10 14:29

Consi gratulka ke kontrole, to je prcek už pěkně veliký… nejdřív jsem se podivila a pak mi došlo, že máš metřík udělaný podle stáří těhu dle utz, ne poslední ms.. :oops: :lol:

jinak Lenkaran moje doktorka v těch akreditovaných taky napsaná není.. u toho utz musí zkontrolovat, zda je přítomná nosní kůstka a změřit šíjové projasnění.. dle toho a výsledků krve pak spočítá riziko.. podle mě ten utz není těžký, aby zvládl i neakreditovaný doktor, ale spíš pak porovnání těch výsledků a vyvození něčeho z nich.. ale já mám k mé doktorce důvěru i když není na tom seznámku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.4.10 14:37

No vždyť říkám „stará škatule“, je mi 38. (synovi bude 6.5. 20). Takže třeba to bude zdarma.
Já na ty akreditace moc nevěřím. Naše firma má 3 certifikáty a je to šaškárna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 14:38

Leni já mám z čeho hubnout :roll: Teď co máme doma to naše potrhlo, tak jsem pořád pohybu, protože to jinak ani nejde. To je samý mamííííí a mamííííí :lol: Takže si moc 4 hodiny, co je každý den ve školce :dance: Chodívala jsem i do těhu kurzů, bylo to fajn. Sice pro někoho to je zbytečnost, ale já to brala jako takové zpestření :-) Bylo tam i cviko. Teď bych už chtěla chodit jen cvičit. ALe kdoví co bude :mrgreen: Třeba budu ráda, když se půjdu projít se psem a bude po tělocviku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.4.10 14:40
Lenkaran píše:
consi: krev mi brali minulý týden a řekli že počítají s tím že je to k tomu NT screeningu. Nevím tedy jak to muj doktor chce provádět když chce udělat jen podrobnější ultrazvuk a zvlášť když na to nemá akreditaci.
Já jsem chtěla jít teda na vlastní žádost, tak proto po mě chce 500,– za ten jeho prapodivný screening

Příspěvek upraven 20.04.10 v 14:18

A to chce i ta nová doktorka co k ní teď chodíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 14:42

Moni jj..dělala jsem ho podle UTZ :-) Mně to na genetice dr. vysvětlovala, tam se ty hodnoty měření a krve vyhodnocují podle nějakých vzorců a měřítek. No děsná věda.

Já zatím nepřibrala nic a jsem rááda, oproti minulýmu kdy jsem měla už 2kg nahooře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.4.10 14:44

no na nejaky cviceni jsem koukala i ja, ale mam takovou pracovní dobu že zadny cviceni nikde nestiham. tak si asi koupim gym míč a budu cvicit doma. ale asi az dyl ted mam docela problem, ze jsem takova nepohybliva. nekdo by rekl ze spis citlivka. driv jsem byla zvykla delat sedy lehy ve stovkach a ted jen kdyz vytru chodbu tak me boli bricho jako bych jich udelala snad tisic. tak se snazim nenamahat.

jen me jeste zajima, mate nejaka problem s tim si sednout? ja kdyz si sednu tak pridosedu me zaboli v podbrisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.4.10 14:47

Moni: to je jasný když k ní máš důvěru tak je to hned jinej přístup. Je jasný že ty akreditace jsou někdy o ničem, ale u těch doktorů tam fakt musí něco umět. Pracovala jsem v laborce a vím že se tomu doktoři věnovali kolik let aby dostali tu akreditaci.
vinge: u tý nový doktorky ještě nevím, ale mojí kamarádce říkala že tenhle v prvním trimestru není tak důležitý, že to sice vypadá jak to všechno odhalí, ale není to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 14:48

zizinko jj taky se mi to stává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie