Poradna duly
Jana Čurdová
Phoebe666 píše:auraora píše:já na to věřím, odkud jsi? šla bych taky ke kartářce ale nepůjdu jen tak k nějaký, potřebovala bych reference
Ahoj holky trošku odbočím, včera byla tchýně u kartářky, či ci to bylo a ta ji řekla, ohledně mého těhu, že bude vše v pořádku , že si móóc přejeme holčičku a že ji budeme mít, teda ne že bych tomu nějak věřila a upínala se k tomu, ale bylo byto moc fajn
Musím říct, že se docela trefila ve všem až jsem koukala, tak se necháme překvapit.
A co vy , věříte na karty , osud a věštění?
jéééé se mi to odhlásilo
Laddmie píše:
Jinak se dívám, že jsi to psala ve dvě ráno, ty jsi teda opravdu noční živel.No ale mimčo si tě jako tygr určitě srovná
nj pro mě den začíná tak kolem šesté večer
ale pěkně mě to štve teď, snad se to srovná dřív než mě začne srovnávat ten náš tygr ![]()
Dobré ráno holky ( teda spíš už dopoledne:-)
jsem si dneska trošku přispala, jdu do práce na odpolední a vůbec se mi tam nechce dali mě zase na jinou prodejnu. to jestli tam bude s prominutím nějaka kráva tak to fakt odnese.
auraora: osobně já u kartářky nikdy nebyla, ale přítelova mamina tam chodí a pta se různě i na nás. a třeba to že máme doma problémy a že přítel se nechová jak by se měl atd.. tak třeba řekla i to že budeme čekat miminko a ejhle ono ho opravdu čekáme.
zizinka: a kam chodí ke kartářce? někde blízko Prahy? Já bych šla taky.
kam to přesně je to nevím ale Praha to určo není, přítelova rodina je z Pardubicka, takže trochu z ruky
zizinka píše:
kam to přesně je to nevím ale Praha to určo není, přítelova rodina je z Pardubicka, takže trochu z ruky
no kdyby to bylo tak do 50ti km od Prahy tak mi to neva
ale to bude asi dál… no třeba ještě někde někoho ulovím ![]()
holky na mě padla nejaka depka. a nejsem schopná jít do práce. nějak ted blbe snásím zmeny, kdybych sla na svoji prodejnu mezi lidi co znam tak to neresim. ale jiny prostredi, jiny system jiny lidi… jako fakt mám chut tam nejit.
ahoj ![]()
Zizi, tak nechoď, máš právo přeci ve svém stavu zůstat doma - v práci to vědí,ne?
jo jo vědí ale jediná možnost jak zůstat doma je PN a to jak každy ví jsou prachy nah*vno
AHOJKY HOLKY
MI JE TAK DIVNĚ OD VČERA A BŘICHO BOLÍ
VŮBEC Z TOHO NEMÁM DOBRÝ POCIT
V PÁTEK JDU DO PORADNY, SNAD BUDE VŠE V POŘÁDKU, POŘÁD TAKOVÝ TLAK V PODBŘÍŠKU
A TAKY UŽ MÁM KILČO NAHOŘE
MĚJTE HEZKÝ DEN ![]()
UMŘELA NÁM BABIČKA
PO PORADNĚ HNED POHŘEB
TAK NA TOM NEJSEM PSYCHICKY DOBŘE
SNAD UŽ BUDE JENOM LÉPE ![]()
A VŠEM NASTÁVAJÍCÍM MAMINKÁM GRATULUJI K ÚSPĚŠNÉ KONTROLE A TY KTERÉ TO ČEKÁ AŤ JE VŠE V POŘÁDKU
.{color: fuchsia}
zizi úplně tě chápu, taky by se mi tam asi nechtělo do neznámého, tak buď to přkonáš s tím, že budeš myslet na to jak tě čeká brzo krásná mateřská, nebo si vem den nějaký volno a nenuť se, mohli by to pochopit?
cateryna jejda tak to je moc smutný a moc mě to mrzí.. a v tom podbřišku to je jako bolest nebo jen tlak? pokud jen tlak, tak by to mohla růst jen děloha, já to taky mívám a pokud bolest, ta zas v tom prvním trimestru, pokud to není vyloženě křeč tak taky bývá, no pátek máš za chvíli, uvidíš že to bude ok a ta situace s babičkou ti asi moc neprospěje ale čas to spraví
nemůže ta bolsest být psychickýho rázu z toho co se stalo?
já na to věřím, odkud jsi? šla bych taky ke kartářce ale nepůjdu jen tak k nějaký, potřebovala bych reference