Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4290
21.4.10 13:55

Phoebe k té kartářce nevím přesně jak se ta vesnice jmenovala , ale tuším směrem na Kolín, pokud by tě to blíže zajímalo, zjistím to, jinak ona hádala podle fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
21.4.10 13:58

Cateryno je mi líto co se Vám v rodině stalo, je to nepříjemné, ale časem to přebolí, my jsme pochovali v září dědu, takže vím o čem mluvím.
A ty tlaky do břicha, včera jsem měla něco podobného, po dlouhé době, přisuzuji to taky zvětšující se děloze, pokud nešpiníš, myslím, že je vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
21.4.10 14:03

Jinak ty strie jsou asi otázkou dědičnosti, moje mamka ani babička strie nemají , já u prvního těhu také nic, sestra také ne, ale rozhodně je lepší mazat, mě bylo nepříjemné takové to svědění jak se kůže napínala a dost jsem se drbala, když jsem to namazala bylo to lepší , ale musím říct, že toto těhu jsem se ještě nenatřela ani jednou, nějak to flákám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
21.4.10 18:51

ahoj holky,
dnes mi je teda ouvej. Dostala jsem dvě „morální sprchy“ a ukázalo se, jakou mám „fajn“ kámošku :evil: Takže už jí z kámošku nepovažuji. No a pak další sprška byla od úředníce na pracáku, když jsem jí předávala průkazku k ofocení. Prostě cítila jsem se jak ta poslední lůůza, co si dovolila otěhotnět ,(jsem tam od února po tom, co mi dali po rodičáku výpověď) :cry: Víc k tomu asi psát nebudu :cry:
Už ráno jsem se probudila a bolel mně celej člověk a od návratu z města jen blindím. Prospala jsem skoro celé odpoledne.

1. :srdce: je mi to velmi líto, co se stalo Caty :srdce:
  2. strie - mám jich pár z minulého těhu a to jsem se mazala přímo krémem na strie od ElastiQ. Teď tam mám tělové mléko s Q10, ale momentálně používám tělové mléko z HMka - růžový grapefruit. Krásně zvláčňuje.
  3. jsem duchař a mám ráda tajemno. Jednou mi věštila cigánka a co předpověděla, tak vyšlo - operace v rodině, stěhování, narození holčičky, druhé snad má být kluk - uvidíme, třeba to zase výjde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
21.4.10 18:58

Cateryno, to mě mrzí :-(
Zizi, vydala ses nakonec do práce? Mně se do práce taky každé ráno nechce, ta únava je totiž děsná, ale zatím se snažím vydržet.
Břicho nemažu ničím, mamka, ani segra strie nemají, tak doufám, že se mi to třeba taky vyhne. Já jsem věčný optimista. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
21.4.10 18:59

Cateryno mě je taky líto babičky, prožívám te´d něco podobného, ne doslova teda. Ale babička začala špinit-je jí 77, tak šla k doktorovi a že tam má myom tak jí udělali kyretáž a na histologii zjistili že je to zhoubné. Zítra nastupuje do nemocnice, v úterý jdena operaci-budou jí brát dělohu a já neím co ještě a bojíme se co bude dál. Neumím si předdstavit že by podstoupila v tomto věku nějaké chemoterapie. A je i jí strašně líto. Já jí miluju, prožila jsem s ní nádherný dětství, sjem na ní zvyklá a miluje jí i moje dcera, ráda za ní jezdí. Vůbec si neumím představit že by jsme jí neměli
A bolest bříška-já to mě la včera taky a to teda i křeče, ale jak říkám asi to bylo z té čočky :lol: A netrvalo to dlouho, ale dneska mě taky bříško pobolívá a k tomu malinko záda v kříži, ale vím že je to prostě normální. Někdo to zvládá bez sebemenší bolesti ale mě břicho bolelo clé minulé těhotenství tak s tím prostě musím počítat :-?

Angelino-já jsem taky přesvědčená o tom že mazání to neovlivní. Potvrdili mi to i sestřičky v nemocnici když jsem ležela tak to říkali že některé maminky se můžou mazat jak chtějí a stejně jim to popraská. takže určitě promazávat už kvůli tomu že i když je kůže kvalitní a elastická tak se napíná a vysušuje ale určitě neinvestovat nějaký velký peníze do speciálních krémů. Stačí běžný tělový mlíko nebo koupit na suchou pokožku, mastnější než obvykle a je to :wink:

• Citovat
  • Upravit
21.4.10 19:38

Kačko já jsem se taky s jednou kamarádkou bohužel rozloučila.. taky to nebudu dál komentovat.. a na pracáku? Taky jsem tam ale jen kvůli té rekvalifikace (mohla jsem pracovat u nás ale kurz stojí 15tis, tak jsem toho využila přes známou)a taky se ke mě jedna úřednice chovala podobně, nicméně známost udělala své a paní dostala kapky že se ke mě musí chvat slušně, ti úředníci jsou často opravdu nepříjemní a to jednají denně s lidmi.
kóčo tak to s babičkou je teda síla, snad jí můžeme jedině přát aby to bylo v pořádku, třeba se to tou operací vyřeší, v tomto případě bych tomu docela věřila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
21.4.10 19:51

Míšo, fakt jsem si dneska užila. :zed:

Taky u vás tak fouká? Tady se citelně ochladilo.

Holky víte co jsem zjistila, že mne začla bolet místa, kde jsem byla šitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
21.4.10 20:07

:mrgreen: a jdu asi spát..už to na mně jde :mrgreen: to bude doma radosti, že dnes opět nic nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 20:34

Kači to u nás je to skoro denně že nic není :lol: buď není doma manžel nebo já prostě spím hihi.
Jinak na úřadě jim po tom nic není ne, že seš těhotná? Je to tvá věc… mě doporučili to tam pak po porodu ukončit, budu brát rodičák a nebudu mít povinnosti vůči nim. Úřednice je na mě už jako milius :lol:
Tady dneska odpoledne pěkne zapršelo a foukalo taky.. asi půjdu taky spát za chvíli nebo si určitě lehnout, zítra mám zas „pracovní“ dopolko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
21.4.10 21:35

Ahojky holčiny!
Tak dnešní den byl superaprílový-nějak jsem promrzla a teď tu bojuju s nachlazením jako prase. Zítra na poradně se mě doktor pěkně lekne-červený oteklý nos, kruhy pod očima, kapesníky všude kolem mě. UAAA. A i prcek začíná pšíkat. TO by do toho jedna kopla. :zed:
Ad paranormální věci-je to přirozená stránka mého života. Jen v tom už jedu dost dlouho a jsem dost opatrná na to, koho zvolit. V devadesáti procentech to jsou spíš tahačky prachů. :-) Takže jedu podle intuice, ta vždycky pomůže.
Strie-u Lukina se mi neudělaly žádný. Mazala jsem hodně-i teď se snažím, vším co bylo po ruce. Ale osobně si myslím, že je to ryze individuální.
Caty, upřímně je mi moc líto, že Vás v rodině potkala takhle nepříjemná chvíli. Posílám Ti hodně energie, aby bolest z odchodu někoho tak blízkého se mírnila a mírnila a hlavně aby Ti zůstaly jen krásné vzpomínky.
Kóčo, na úřednici se vykašli, dej si něco dobrého a pošli to k vodě. Kráva asi měla blbý den a bylas po ruce, na kom si svlažit žáhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
21.4.10 21:50

U nás doma všichni taky smrkají a kašlou.
Zítra mám babinec, tak snad jim tam neusnu. :roll:
Consi nic si z tý ženský nedělej, jsou to taky jen lidi, ne? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 21:53

holky tak se brzy uzdravte :kytka: a pro dnešek dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.4.10 23:25

kartářka??

resa: jé tak ty by jsi mohla vědět o někom důvěryhodném v Praze či okolí, co?? Přemýšlím o tom už dlouho ale nechtělo se mi ozývat se jen tak na nějaký inzerát či reklamu, to nebývá zrovna nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.4.10 07:22

Dobré ránko holky :mavam: :mavam: moc děkuji za povzbuzující slovíčka za babičku :srdce: :srdce: :srdce: Kočo,tvé babičky je mi mooooc líto, to si chudinka teda vystojí :cry: moc přeji ať to dobře dopadne a chemoterapie není nutná :kytka: holky bříško už je dobré :-) asi jsem potřebovala pořádně na WC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mějte bezva den :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí