Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
22.4.10 20:01

phoebe-no ona paní dr. nejraději kouká do svého PC a pak to tak dopadne :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.10 20:12

jé tak rajčátka s mozzarelou si někdy taky dávám, to je dobrotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
22.4.10 20:22

já takové polocaprese mám moc ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.4.10 20:31

Angelina: tohle puberťačka byla… psala že je jí 14… no comment…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.10 20:34

Phoebe a jeje já zapomněla že dneska ty dospívající mají takové starosti čím dál dříve .. a pokud si někdo dělá legraci v takových diskuzích tak je to docela morbidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.10 20:44

jinak vám přeju krásnou noc a zase zítra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
22.4.10 22:42

Ahojky holčiny!
Máme za sebou další kontrolu-a naštěstí tvorečkovi bije srdíčko a má se čile k světu. Byla jsem fakt šťastná-už se mi tak blíží představa, že tyhle Vánoce (dá-li Bůh) budeme u adventního stolu opravdu čtyři. A to jsem před třema roky vůbec nevěřili, že budeme mít byť jen jedno děťátko.
No a jinak je mi blbě jako dlouho ne-rýma, kašel, nachcípání jednoznačně zvítězily. Už aby byl víkend a manžel si vzal víc Lukinu na hlídání.
Phoebe, to Ti asi moc bohužel neporadím, já zrovna na kartářky moc nedám. Ale kdybys chtěla, můžu se podívat a zapátrat v Meduňce, která mě nikdy nezklamala… Já to vidím tak, že dřív než 12+0 tam nemá smysl chodit-ale může se Ti stát, že i když tam přijdeš 12+0, tak už tam bude na tvůj den porodu plno. OVšem Bulovka tak narvaná není.
Babi,t ak to záleží na tom, odkud jsi-v Praze v hlavních porodnicích nemá smysl na co čekat-v Podolí, jak je to možné, naklusovat co nejrychleji (myslím od 12.TT), Apolinář taktéž, Motol je taky vesměs plný, trochu volnější je Krč a Vinohrady. Jinak třeba holky v Plzni registraci neřešili, stejně tak v Neratovicích, Kladně, Benešově, Příbrami atd.
Zizi, ano chci manžela u porodu. Zase. A on taky. Strašlivě mi pomohl. Byl mojí pravý oporou nejen při samotném porodu, ale taky při jednání s personálem. A ten okamžik, kdy mi Lukáška přinesl, protože já už byla hotová-to byl nejkrássnější okamžik mého života. Podruhé doufám o něj nebudu připravena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
23.4.10 06:49

Ahoj holky, moc Vás zdravím! :mavam: Dneska mě ráno probudila bolest v krku a rýma, tak z toho moc nadšená nejsem. Chtěla jsem se zeptat, hlavně Vás zkušených maminek, jestli jste používaly monitor dechu. Včera jsme se o tom bavili s manželem, že bychom ho chtěli, ale asi ten, který se přidělává na plínku, ať je ta kontrola celodenní.A kupujete už něco do výbavičky nebo jste pověrčivé? :-) Pěkný den. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
23.4.10 08:17

Ahojky Laddmie, ták já monitor dechu používala a byla jsem rozhodně klidnější, měli jsme dvě desky v postýlce a co se týká výbavičky, rozhodně vybráno mám již všechno,od kočárku po jméno dítěte, jen čekám, co to nakonec bude holka -kluk.První dítko je kluk, takže oblečení mám spoustu, navíc sestra rodí za tři týdny, bude to zase kluk, a tá má věcí na tři dětí + ty od nás.
Já bych si přála holčičku , tak jak se znám ,bych nakupovala jak o život, už nyní okukuju regály s kojeneckým oblečením, ale držím se, je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
23.4.10 08:21

Ahoj,
Laddmie-tak mi montor dechu neměli a malá přežila. Co jsem slyšela tak hodně houká taky zbytečně a pak jsi zbytečně vyplašená. Nevím samozřejmě kdyby se něco stalo tak sit o člověk bude vyčítat. Ale já si říkám že pokud se něco má stát, tak se to stane. Dřív byly děti bez monitoru a žili. A před půl rokem jsem četla v jedné diskuzi že holčině právě umřelo miminko na SIDS a měla monitor akorát ho zapomněla zapnout. Strašný.

Angelino-já nesnáším bolest. Takže úpro mě je přirozený porod už nepředstavitelný. Já samozřejmě vím že i po císaři budu mít velkou bolest, ale vím že až se probudím tak mě to bude bolet nejvíc a pak se to bude už jen zlepšovat, ale u porodu to bude horší a horší a nevím kam až to zajde a jak dlouho to může trvat. Prostě já chci jednoznačně císaře

• Citovat
  • Upravit
kóča
23.4.10 08:23

Jo a já taky samozřejmě ještě nenakupuju. Oblečení máme, na holčičku kompletní i když samozřejmě pár kouskům bych neodolala. A kdyby to byl kluk tak žena mého bratrance má dva kluky a hadry nakoupené v americe, úžasný kousky, tak mám přislíbeno :lol:
Jinak postýlku, kočár, přebalovák, košík, vaničku, všechno máme,takže pak nakoupím jen plínky, kosmetiku, pár lahviček a to je asi všechno. S druhým je to už jednodušší :lol:

• Citovat
  • Upravit
6882
23.4.10 08:27

ahoj holky,
tak jsem se dneska probudila s průjmem :-x
Monitor dechu máme a budu ho používat i pro druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 08:57

Ahojtéé, no holky co to je s těmi nemocemi? Doufám že se všechny brzy uzdravíte..
Laddmie tak já mám výbavičku celou a oblečky neutrální cca do jednoho roku, takže pak jen semtam nějakou blbinku a pověrčivá nejsem vůbec, kočárek jsem měla doma atd.. proč to pak honit na poslední chvíli a stresovat.
A monitor dechu? No před těmi pěti lety to ještě nebylo tak obvyklé ale byla možnost vypůjčit v porodnici. Malý měl problémy s dýcháním po porodu ale zvládli jsme to bez ní :nevim: ale kdo chce jistotu a má strach tak proč ne ale stejně jako kóča jsem slyšela že to houká kolikrát zbytečně i v porodnici nám to říkali že ve spánku dítě jakoby malinko vynechá a už to plaší ale jinak to asi nebude špatná věc ale já ji pořizovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.4.10 09:13

ahoj holky :mavam:

Míšo, né, děťátko ještě nemám, tohle bude naše první :-D jinak já osobně vůbec nic nenakupuju, ale vše mám už vybrané různě po netu :mrgreen: ale přijde mi to ještě brzo - obzvlášť po tom, co se minule stalo, takže určitě nic nebudu kupovat dřív než po screeningu a kočár atd až v létě..

jinak prý řádí nějaká střevní viróza, tak bacha na to Consi.. :roll:

Resa, gratulka ke kontrole!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
23.4.10 09:18

Už jsem mluvila s doktorkou, dala jsem si první smectu, tak snad budu mít brzy klid. Říkala, že to může chytnou každý :nevim: Je toho prý teď hrozně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí