Poradna duly
Jana Čurdová
to je děs, na mě poslední dobou padaj tak divný nalady a myšlenky. jak já závidím těm co už jednoho prcka máj doma a vědí co je čeká a co všechno budou potřebovat. strašně se těším to je jasný ale mám strach že to nezvládnu. už to vidím mimi doma a já zjistím že nemám spoustu věcí co bude potřebovat.
dobrý nalady co, ale myslím že večer mě zase bude trapit něco jínyho jak se poslední dobou znám. ale musím říct že včera jste mi pomohli s tím chlapem u porodu. musí to být krásny pocit ho vidět jak tam stojí s tím uzlíčkem ![]()
Bezva!
S chutěma jsem na tom taky vtipně. Na něco dostanu chuť a musím to mít. Třeba jsme byli v hospůdce a z vedlejšího stolu zavoněla tlačenka z cibulí, bohužel to byla polední co měli a já z toho byla strašně nešťastná ![]()
Věci žádný ještě nemám a plánuju to vše řešit nejdřív v létě, kdy na to konečně budu mít čas. Ale už jem pokukovala po tom, jaký existujou kočárky a zatim jsem pro nějaký houpací - líbí se mi Roan.
Barraa: krásný metřík ![]()
a největší sranda s těma chutema je ta že mám na to chuť zrovna ted a když mi to někdo donese třeba za hodinu tak se na to kouknu a protočím očí
protože už mám dávno chut na neco jínyho
Tak to ja aspon jedny slahackove saticky chcem, s maslou pod prsami a pekne naberane
akurat si myslim ze v lete este nebudem mat pupok pod nosom, aby som sa v nich promedovala so zmrzlinou v kazdej ruke
Ale tie tricka som kupovala len take volnejsie, do prace, manager prave odisiel na tri tyzdne na „matersku“, takze este minimalne tie tri tyzdne budem brusko schovavat.
K tej povercivosti … asi ciastocne poverciva som, ale hlavne keby sa nieco zle stalo, tak by som sa na tie vecicky nemohla viac divat a vycitala by som si, ze kto vie … Plus moja rodina je tak poverciva, ze som dostala rozkaz skontrolovat aby manzel nemal na svadbe ani cervene trenky, aby sme nevyhoreli ![]()
Asi na mna konecne prislo vysavacie obdobie. Na ranajky som mala z domu dva rozky so sunkou a vajickom, a na desiatu som uz masirovala po hotdog. Vsak uz nacase, doteraz som len chudla.
Báro krásný metříček ![]()
holky stavte se, já vás podělím ![]()
Zizinko to je úplně normální, my taky nevěděly jak vše zvládneme, jestli máme vše potřebné a já nevím co ještě. Ale neboj, všechno zvládnete, sice ty začátky jsou náročný. Po pár dnech se zaběhneš a pak to bude chvilka, co si s mimkem uděláš nějaký ten režim. Ze začátku se ti bude zdát, že jen přebaluješ, krmíš, přebaluješ ![]()
Babi - já na to právě nejsem. MOc se mi líbí těhu věci z HMka a tak podobně. Mně nikdy mašle, volány a sladké barvičky neslušely ![]()
Miší, tak to jsme dvě, taky mám věčně hlad jako vlk.. a problém, že nevím, co bych si vlastně měla dát protože na máloco mám chuť..
![]()
jinak Zizi, je mi líto, že máš takové nálady, ale asi je to normální.. mě tedy zatím nic takového nepřepadá, zatím převažuje to, že se těším a říkám si, že s podporou manžela a rodiny prostě vše zvládnu..
![]()
No mne tiez moc nie … ale obcas vyjdem do prace s dvoma culikmi - vlastne moj manzel sa zamiloval do mojich culikov
- tak len pre tu srandu, raz si vyliezt von totalne tehotna … tie saticky by stacilo aj pozicat
chodit v tom pravidelne by som urcite nezvladla.
je pravda že zvládli to jiny, zvládli to i mladší atd tak proč ne já a je pravda tatu budem mit a rodinu taky mám
dík holky ![]()
zizi tak jsem to měla u prvního a na co máš chutě?
Barraa metřík je super, vidím ho ![]()
Barraa tak Roan je moc hezký kočárek, taky jsem o něm uvažovala ale zas tak skvěle houpací mi nepřijde, má ho ted u nás někdo v rodině a byla jsem na ně koukat, asi to moc srovnávám s tím Jedo co jsem si vybrala, ten houpe tak úžasně že jsem koukala ale Roan je v záloze u mě jako druhý ve výběru ![]()
zizi asi to je klasická obava kterou má prvně každý uvidíš že ti to pak půjde samo a ani ti to nepřijde a kdyby si chtěla poslat seznam věcí tak dej klidně vědět.
Moni přesně tak i já nevím co si dát, holky včera jsme byli na té večeři, měla jsem strašný hlad, kručelo mi v břiše a já zjistila že tam není nic co bych pozřela, tak jsme si dali kafe a jeli zase jinam, tam se mi to taky nezdálo a málem jsme jeli zase jinam
ale už mi to bylo trapný tak jsem vyhověla manželovi s italskou kuchyní. Taková jsem já skvělá a hodná
![]()
AngelinaBaleri: kupodivu ted na nic, to bude tím že jsem snedla dva lipanky, pribinacka a tvarohovou actvii
ale za chvilku jdu do prace takze si myslim ze cestou jeste neco koupim jdu okolo cukrarny, pekarny a masny ![]()
Tady doma jsou taky všichni nachcípaný jen já naštěstí zatím ještě držím, tak jsem zvědavá jestli to přežiju ve zdraví nebo na mě taky dojde. Jinak ten průjem na jeden den bych brala taky… takovýhle problémy jsem fakt nikdy neměla ![]()
A taťka u porodu, ten teda k porodu půjde i kdybych ho měla za vlasy dotáhnout
ale naštěstí nebude třeba a půjde dobrovolně ![]()
Zizi: nic si z toho nedělej, mě to taky přepadá, navíc naše životní podmínky jsou naprosto „dokonalé“, vůbec si nedovedu představit jak to uděláme, navíc přítel je dost šetřivej a k tomu ty moje dluhy takže mi nedávno řekl že ať se ani nepokouším cokoli kupovat že všechno vydyndáme
, no a už vůbec si nedovedu představit jak tady do toho chaosu mám přivést miminko… včera jsem byla nakupovat nějaký věci pro sebe a miláček o tom neví, povim mu pak že jsem to od někoho dostala ![]()