Poradna duly
Jana Čurdová
AngelinaBalerina píše:
ziziku ne že si koupíš špek joi když jak by byla chu´t…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
včera jsem na nej koukala ale dala jsem si dusenou veprovou sunku s houskou. ale mam posledni dobou chut na uzeny zebirka jen tak naobiracku:-)
Phoebe no u nás to bude taky zajímavý v zári jsme koupily byt na hypo, ted se snazime prodat auto mame ho na uver a velky mesicni splatky ale bohuzel se zatim nedari. pritel se snazi ted najit praci 1* lip placenou a za 2* aspon jistou posledni dobou v ty nasi mame totiz porad nuz na krku a je to cely spatny.jsem zvedava jak to pak financne zvladnem, budu muset pak najit nejakou brigadu. no ale bohuzel v dnesni dobe to jinak nejde pokud nekdo nema vylozene stestí
tak papa holky, pomalu jdu do práce. uzijte si krasneho patku a opatrujte se ![]()
Míšo, jéé, nabízela si to sice Zizi, ale kdyby Ti to nevadilo, já bych možná seznámek ocenila.. na netu se sice taky dají najít, ale není nad osobní zkušenost
kdyžtak můj mail je monickajezek@seznam.cz ..
jinak s penízkama to asi nějak růžový není nikde, ale což, znám lidi, co mají fakt málo a zvládají to, prostě se člověk uskrovní, všechno se dá!
![]()
Moni přesně tak
jo a ten seznámek bych uvítala taky
tak kdyžtak Phoebe.86@seznam.cz
díky díky ![]()
holky jasně že pošlu, večer k tomu sednu.. já ho původně dostala od ségry, oni ho dávají v tom jejich obchůdku v čechách ale sedí a je fakt že jsem měla co jsem potřebovala a člověk si to maximálně pak doladí podle potřeby po porodu, takže večer napíšu
moc děkuju!! ![]()
a v jakém obchůdku dělá -jestli se můžu zeptat? A Ty nejsi z Čech?
teda je fakt, že já bez rady nevím co bych pro toho prcka tehdá měla
ségra semnou prošmejdila celej obchod po zavíračce a nakoupila jsem tam postupně celou výbavičku, no shánět to postupně po obchodech to by se mi nechtělo, dodnes nakupuju na jednom místě vše, většinou co jí zavolám mi donese k ní domů a odvezu si co potřebuju a ještě většinou dostanu slevu, pro mě velká pomoc
Mončo já jsem z ostravy a ségra je ze semil z podkrkonoší a dělá vedoucí v obchůdku pro děti, mají tam všechno včetně kočárků, postýlek, no prostě tam nakupuju dodnes a malýmu bude pět.. stejně tam jedu několikrát do roka na návštěvu, tak to spojím a je to super
Míšo a nemá ten jejich obchůdek třeba internetové stránky? asi ne, viď.. ![]()
Moni nemají ale jezdí tam prej i lidi z Práglu.. a z jiných měst.. je fakt, že i tady v ostravě je to takový zahlcený chickem a podobnýma obchodama a něco normálního tady moc není, ty klasické obchody zmizely a je tu narváno hypermarketama ale oni berou z velkoobchodu SAMBABY zrovna odsud a byla jsem tam i kouknout.. paradox je, že třeba kočárek který chci vezmou odsud a přitom u ségry ho mám levnější.. takže zaplatím ho u ségry ale vyzvednu si ho tady
a koukněte na http://www.sambaby.com/ větší obchod jsem neviděla, patří přímo k velkoobchodu a mají i e-shop, mají všechno, krásný věci, slevy nových věcí.. takže už nejsem tak vázaná na ty čechy ale klidně něco dokoupím i tam
Není vůbec zač Moni, doufám že ti to k něčemu bude, když tak si to dolaď podle svých potřeb a podle ročního období ať máš i nějakou kombinézku nebo něco teplejšího