Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11933
23.4.10 11:23
AngelinaBalerina píše:
ziziku ne že si koupíš špek jo :lol: i když jak by byla chu´t… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

včera jsem na nej koukala ale dala jsem si dusenou veprovou sunku s houskou. ale mam posledni dobou chut na uzeny zebirka jen tak naobiracku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 11:24

tak se mi zdá že vás asi všechny brzy přijedu ošetřovat 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
23.4.10 11:27

Phoebe no u nás to bude taky zajímavý v zári jsme koupily byt na hypo, ted se snazime prodat auto mame ho na uver a velky mesicni splatky ale bohuzel se zatim nedari. pritel se snazi ted najit praci 1* lip placenou a za 2* aspon jistou posledni dobou v ty nasi mame totiz porad nuz na krku a je to cely spatny.jsem zvedava jak to pak financne zvladnem, budu muset pak najit nejakou brigadu. no ale bohuzel v dnesni dobe to jinak nejde pokud nekdo nema vylozene stestí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
23.4.10 11:40

tak papa holky, pomalu jdu do práce. uzijte si krasneho patku a opatrujte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.4.10 11:58

Míšo, jéé, nabízela si to sice Zizi, ale kdyby Ti to nevadilo, já bych možná seznámek ocenila.. na netu se sice taky dají najít, ale není nad osobní zkušenost :wink: :oops: kdyžtak můj mail je monickajezek@seznam.cz ..

jinak s penízkama to asi nějak růžový není nikde, ale což, znám lidi, co mají fakt málo a zvládají to, prostě se člověk uskrovní, všechno se dá! :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
23.4.10 12:02

Moni přesně tak

jo a ten seznámek bych uvítala taky :) tak kdyžtak Phoebe.86@seznam.cz
díky díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 12:03

holky jasně že pošlu, večer k tomu sednu.. já ho původně dostala od ségry, oni ho dávají v tom jejich obchůdku v čechách ale sedí a je fakt že jsem měla co jsem potřebovala a člověk si to maximálně pak doladí podle potřeby po porodu, takže večer napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.4.10 12:07

moc děkuju!! :hug:
a v jakém obchůdku dělá -jestli se můžu zeptat? A Ty nejsi z Čech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 12:10

teda je fakt, že já bez rady nevím co bych pro toho prcka tehdá měla :lol: ségra semnou prošmejdila celej obchod po zavíračce a nakoupila jsem tam postupně celou výbavičku, no shánět to postupně po obchodech to by se mi nechtělo, dodnes nakupuju na jednom místě vše, většinou co jí zavolám mi donese k ní domů a odvezu si co potřebuju a ještě většinou dostanu slevu, pro mě velká pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 12:12

Mončo já jsem z ostravy a ségra je ze semil z podkrkonoší a dělá vedoucí v obchůdku pro děti, mají tam všechno včetně kočárků, postýlek, no prostě tam nakupuju dodnes a malýmu bude pět.. stejně tam jedu několikrát do roka na návštěvu, tak to spojím a je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.4.10 12:19

Míšo a nemá ten jejich obchůdek třeba internetové stránky? asi ne, viď.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 12:27

Moni nemají ale jezdí tam prej i lidi z Práglu.. a z jiných měst.. je fakt, že i tady v ostravě je to takový zahlcený chickem a podobnýma obchodama a něco normálního tady moc není, ty klasické obchody zmizely a je tu narváno hypermarketama ale oni berou z velkoobchodu SAMBABY zrovna odsud a byla jsem tam i kouknout.. paradox je, že třeba kočárek který chci vezmou odsud a přitom u ségry ho mám levnější.. takže zaplatím ho u ségry ale vyzvednu si ho tady :lol: a koukněte na http://www.sambaby.com/ větší obchod jsem neviděla, patří přímo k velkoobchodu a mají i e-shop, mají všechno, krásný věci, slevy nových věcí.. takže už nejsem tak vázaná na ty čechy ale klidně něco dokoupím i tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 18:52

Mončo a Phoebe máte to na mailu, došlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.4.10 19:21

Došlo :palec:
děkuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 19:28

Není vůbec zač Moni, doufám že ti to k něčemu bude, když tak si to dolaď podle svých potřeb a podle ročního období ať máš i nějakou kombinézku nebo něco teplejšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí