Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
26.4.10 18:08

teda tím čím se teď cpu fakt nechápu… udělala jsem si kooopec bramborový kaše k tomu mám obalovaný hermelín (vím že bych neměla ale nějak jsem si nemohla pomoct) cibuli a okurky… a je to mňamka :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
26.4.10 18:11

Cateryno, já to teď vyhledávala, ale moc informací jsem nenašla. Pochopila jsem, že jedna z nás by měla být administrátorka naší skupiny a zažádat o uzamčení skupiny u adminu emimina (požadují napsat nějaké důvody). Ta naše administrátorka pak může pouštět ostatní maminky do naší skupiny, kdyby se nějaké chtěly přidat. Holky, kdo chce být administrátorka? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
26.4.10 18:12

Phoebe, ty děláš chutě!!!!!!!!!!!! :zed: :mrgreen: Já mám tuňákový salát. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
26.4.10 18:35

ahoj holky, tak mám EKG vyřízený. Stavila jsem se v outletu a koupila si super letní halenku, teda spíš tuniku - bílou s výšivkou zn. Monsoon a byla z nějakých 800,– slevněná na 220,–. Je taková fajn na nošení a hlavně je volnější, takže na léto bude jak dělaná.
Určitě jsem pro uzavření diskuse :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 18:41

čautéé, kačko tak to si dobře koupila :palec: no já jdu v pátek k zubákovi..
Holky tak já nevím, já tu jsem taky chvíli a emimino nemám nějak prostudovaný, je tu někdo zdatný přes Pc že by se toho teda ujal? a nebo napíšem adminovi at poradí :nevim: … nebooo já jsem v říjnové diskuzi a tam to mají taky zamčený, že bych se poptala tam kdo dělá adminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.4.10 18:47

holky, já jsem sice doma na MD, ale na toho administrátora si asi netroufnu, taky jsem s malou pořád v pohybu, bydlíme na vesnici, tak pořád venku.....tu tabulku vám ráda udělám a budu jí aktualizovat, tak, jak teda ? Ale pokud se neuzamkneme, nějaké rodinné fotky a údaje zveřejňovat nebudu…Potom všem co se tady najde a přečte a na jaké lidi narazí…Koukala jsem, že i říjen před náma už je zamčený a holky si píšou jen mezi sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
26.4.10 18:48

Mišo, zkus se zeptat na říjnové, třeba Ti poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.4.10 18:48

Angelííííí, poptej se prosím v tom řijnu, co a jak :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 19:01

huš idu na to, pak dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 19:10

holky tak už jsem na to asi přišla, mám to teda založit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
26.4.10 19:19

Určitě,pokud víš jak na to, jsem pro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
26.4.10 19:25
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.4.10 19:30
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 19:46

holky tak jsem podala žádost a čekáme na schválení, hned jak se bude něco dít, dám vědět, název bude stejný jako tady .. jinak prosím o schovívavost než na vše pak přijdu, někdy jsem pěkný kopejtko ale pro vás vše :jazyk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 19:57

holky je to tam, skupiny.. uzavřené skupiny a listopad 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat