Poradna duly
Jana Čurdová
teda tím čím se teď cpu fakt nechápu… udělala jsem si kooopec bramborový kaše k tomu mám obalovaný hermelín (vím že bych neměla ale nějak jsem si nemohla pomoct) cibuli a okurky… a je to mňamka
![]()
Cateryno, já to teď vyhledávala, ale moc informací jsem nenašla. Pochopila jsem, že jedna z nás by měla být administrátorka naší skupiny a zažádat o uzamčení skupiny u adminu emimina (požadují napsat nějaké důvody). Ta naše administrátorka pak může pouštět ostatní maminky do naší skupiny, kdyby se nějaké chtěly přidat. Holky, kdo chce být administrátorka? ![]()
ahoj holky, tak mám EKG vyřízený. Stavila jsem se v outletu a koupila si super letní halenku, teda spíš tuniku - bílou s výšivkou zn. Monsoon a byla z nějakých 800,– slevněná na 220,–. Je taková fajn na nošení a hlavně je volnější, takže na léto bude jak dělaná.
Určitě jsem pro uzavření diskuse ![]()
čautéé, kačko tak to si dobře koupila
no já jdu v pátek k zubákovi..
Holky tak já nevím, já tu jsem taky chvíli a emimino nemám nějak prostudovaný, je tu někdo zdatný přes Pc že by se toho teda ujal? a nebo napíšem adminovi at poradí
… nebooo já jsem v říjnové diskuzi a tam to mají taky zamčený, že bych se poptala tam kdo dělá adminku
holky, já jsem sice doma na MD, ale na toho administrátora si asi netroufnu, taky jsem s malou pořád v pohybu, bydlíme na vesnici, tak pořád venku.....tu tabulku vám ráda udělám a budu jí aktualizovat, tak, jak teda ? Ale pokud se neuzamkneme, nějaké rodinné fotky a údaje zveřejňovat nebudu…Potom všem co se tady najde a přečte a na jaké lidi narazí…Koukala jsem, že i říjen před náma už je zamčený a holky si píšou jen mezi sebou…
holky tak jsem podala žádost a čekáme na schválení, hned jak se bude něco dít, dám vědět, název bude stejný jako tady .. jinak prosím o schovívavost než na vše pak přijdu, někdy jsem pěkný kopejtko ale pro vás vše
![]()